USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двох військових з Волині посмертно нагородили орденами «За мужність»

3 Серпня 2023 16:07
За особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено військових з Волині Світлану Поліщук та Миколу Мацюка.

Відповідний указ підписав президент України, інформують у Дубівській громаді.

Старший солдат, бойовий медик, жителька села Облапи Світлана Михайлівна Поліщук загинула 30 серпня 2022 року під час артилерійського обстрілу російськими окупантами шпиталю на Харківщині.
Старший солдат другого мотопіхотного батальйону 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, житель села Секунь Микола Васильович Мацюк загинув 6 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Борщова на Харківщині.
Читати ще: Рідним загиблих на війні локачан вручили їх посмертні нагороди

Заступник начальника Ковельського РТЦК та СП, підполковник Валентин Прищенко офіційно вручив державні нагороди України рідним загиблих Героїв.

«Увесь світ нині переконався у стійкості й незламності української нації, у героїзмі та професійності наших воїнів. Ми низько вклоняємось подвигу наших Героїв! Щиро співчуваємо рідним та близьким!» – йдеться в повідомленні громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus