USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Розсилка повідомлень через Viber: чи потрібно це вашому бізнесу?

18 Квітня 2024 11:42
У сучасному бізнесі важливо мати якісну комунікацію з аудиторією. Це підвищує рівень лояльності постійних клієнтів, допомагає залучити нових та забезпечує впізнаваність бренду. Одним з найдієвіших засобів контактувати безпосередньо з клієнтом є масова розсилка повідомлень.

Чому Вайбер – найкращий месенджер для розсилки?



Для відправлення повідомлення є декілька каналів – СМС, месенджери, електронна пошта. Однак, саме розсилка повідомлень в Viber демонструє найвищу ефективність. Відсоток перегляду сягає майже 90%. Більша частина отримувачів реагує на повідомлення, переходять за посиланням чи натискають певні кнопки.

Серед інших переваг цього месенджеру виокремлюють:

- низька ціна у порівнянні з СМС;

- широкі можливості – можна надсилати текст до 1000 символів, додавати зображення, лінки, зробити повідомлення інтерактивним та персоналізованим;

- брендовані меседжі – компанія може використовувати логотип, знайомий отримувачам.

Особливістю надсилання інформації через Вайбер є те, що замовник має доступ до аналітичних даних. Ви можете відстежувати кількість надісланих, отриманих та прочитаних повідомлень, а також відгук одержувачів.

Для яких компаній Viber-розсилка є найбільш ефективною?



Щоб зрозуміти, чи потрібно вам замовляти масову розсилку у Вайбері, розглянемо основні задачі, які виконує даний канал комунікації:

- забезпечує широке охоплення;

- надає можливість діалогу;

- дозволяє миттєво проінформувати клієнтів про зміни у компанії, вигідні пропозиції та нові надходження.

Це означає, що будь-який бізнес може використовувати даний маркетинговий інструмент для свого розвитку. Найчастіше ним користуються інтернет-магазини, спортклуби, туристичні агентства, банки, медичні центри, але серед замовників є багато представників і інших сфер.

Замовивши послугу вайбер-розсилки в АльфаSMS, ви отримаєте вигідний тарифний план навіть для міжнародних відправлень. Також ви можете бути впевнені, що повідомлення не потраплять до блоку, адже для розсилки використовується верифікований обліковий запис.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus