USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Скільки мільярдів податків волиняни сплатили за пів року

4 Серпня 2023 20:04
За підсумками січня-липня на Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 9 мільярдів 127 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених податків в області на 21,6% перевищує аналогічні показники минулого року, наголошують у відомстві.

«Динаміка росту податкових надходжень, яку фіксуємо з початку року, – важливий чинник для бюджетної стабільності в країні та на місцях. Своєчасно сплачені податки дозволяють державі належним чином фінансувати оборонні потреби та соціально-економічні питання. Завдяки сумлінню легального бізнесу та якісному податковому супроводу з боку ДПС ситуація зі сплатою податків в області прогнозована. Тож бачимо перспективи для успішного наповнення бюджетів усіх рівнів упродовж наступних місяців», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що податкова служба своєчасно реагує та ефективно запобігає спробам окремих представників бізнесу мінімізувати податки і таким чином створює більш сприятливі умови для діяльності реального сектору економіки.

Читати ще: Штрафи за торгівлю без РРО повертаються: як каратимуть нечесний бізнес

У Головному управлінні ДПС у Волинській області висловлюють вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 4 Серпня 2023 20:15
Могло б бути і більше 10 млрд якби всі нелегальні підприємці були зареєстровані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus