USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Сприяв в ухиленні від проходження військової служби: на Волині викрили у хабарництві начальника військкомату

5 Січня 2021 12:34
На Волині викрили у хабарництві начальника відділу обласного територіального центру комплектування та соціальної політики.

Затримали офіцера під час отримання 1 000 доларів неправомірної вигоди, повідомляє департамент стратегічних розлідувань Нацполіції у фейсбуці.

Протиправну діяльність начальника відділу Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної політики (раніше обласний військовий комісаріат) викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону Західного регіону України.

Слідством встановлено, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему». За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.
Сьогодні, 5 січня, поліцейські затримали начальника відділу обласного територіального центру під час одержання 1 000 доларів неправомірної вигоди.

Наразі військовослужбовець затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вояк Показати IP 5 Січня 2021 13:06
Вже неодного посадили,ще й цього така доля чекає.
лучанин Показати IP 5 Січня 2021 13:09
треба як в КНР розстріл, все майно конфіскувати, а родину до 7 -го коліна заслати на відбудову в віддалені села, будівництво доріг
вася Олика ПЛ Показати IP 5 Січня 2021 14:01
Це підстава !!!
666 Показати IP 5 Січня 2021 14:59
Назвіть прізвище !ХТО?????
777 Показати IP 5 Січня 2021 15:01
Прізвище ??
читач Показати IP 5 Січня 2021 15:17
В кожному районному військоматі Волині такі "схеми".Організовує їх обласний військовий комісаріат.
люстра Показати IP 6 Січня 2021 06:03
Виявляється це не офіцер - а призваний загальним чохом при мобілізації колишній міліціонер. Робить висновки- вони скрізь шукають клондайк. Зброд собачий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus