USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Торік у Луцькій громаді поліція вилучила понад 14 кг наркотиків

22 Лютого 2022 17:50
Правоохоронцям спільно з громадськими активістами вдалось віднадити наркоторговців, які робили закладки на території прилеглих до Луцька сіл.

Про це розповів начальник Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Сергій Рудницький під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Звітуючи щодо стану законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Луцької громади за 2021 рік, він повідомив про результати боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин. Зі слів Рудницького, торік вдалося стабілізувати ситуацію з закладками наркотиків у селах Луцької громади.

Читати ще: Лекції для учнів і батьків, чат-бот у Telegram: Луцька громада боротиметься з поширенням наркоманії серед дітей і молоді

Нагадаємо, торік в селах біля Луцька почастішали повідомлення про виявлення осіб, які робили закладки з наркотиками. Начальник Луцького райуправління поліції переконує, що тепер питання не стоїть так гостро.

«Княгининок, Рованці, Струмівка: спільними зусиллями поліції і громадськості цю проблему подолали і масового збуту немає. Воно, звичайно, може періодично з’являтися. Часто затримані особи – немісцеві. Зазвичай, це студенти, які шукають легких грошей», – зазначив Сергій Рудницький.

Читати ще: За декілька місяців дитина стає «овочем»: у Луцьку розмовляли про дію сучасних наркотиків та боротьбу з ними

З його слів, уже цього року щодо трьох таких осіб обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту. А за минулий рік правоохоронці вилучили понад 14 кілограмів наркотичних речовин: 13 кілограмів наркотиків рослинного походження (макова соломка, марихуана), майже кілограм психотропних речовин і близько 100 грамів синтетичних речовин.

Серед затриманих, додав він, у більшості випадків це були виконавці, а не організатори злочинів.

Раніше депутати ухвалили Програму з протидії поширенню наркоманії та інших негативних проявів серед дітей та молоді, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів у Луцькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus