USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Турчинов заявив, що очолить штаб партії Порошенка

30 Червня 2020 17:52
Колишній секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов заявив, що очолить штаб партії «Європейська солідарність», лідером якої є експрезидент і чинний народний депутат Петро Порошенко.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

«Мені боляче спостерігати, як країна, яка ще з минулого року була штучно загнана в кризову парадигму, неухильно наближається до соціально-економічної катастрофи. Мені боляче спостерігати, як національна безпека і оборона, яким я присвятив частину свого життя, знову стають далеко не першим пріоритетом держави, що в умовах війни неприпустимо. Знову в наше життя повертаються замовні справи та політичні переслідування опонентів, що знецінює надбання Революції Гідності і кров українських патріотів», – сказав він.

Водночас, Турчинов також додав, що не зацікавлений у депутатському мандаті чи державних посадах.

«Тому сьогодні, як ніколи, необхідне єднання і консолідація всіх відповідальних патріотичних сил, всіх, хто здатен професійно діяти в екстремальних умовах багатовекторної кризи. У ХХІ столітті Україна вже пройшла через дві революції. Нам не потрібна третя. Більше того, в умовах російської військової агресії, яка не припиняється вже шість років, будь-яка революція та дестабілізація є вкрай небезпечними.», – додає колишній секретар РНБО.

Екссекретар Ради національної безпеки й оборони розповів, що Україні потрібні відповідальні професіонали, здатні зупинити руйнацію економіки, захистити країну та примусити всіх рахуватися з національними інтересами нашої країни.

«Але, щоб допомогти об’єднавчому процесу та підготувати якісні кадри ефективних управлінців, я прийняв пропозицію очолити штаб, який створює провідна українська опозиційна політична сила «Європейська Солідарність». Прийшов час забувати старі конфлікти і чвари та єднатися, щоб, подолавши всі кризи і негаразди, забезпечити розвиток України як могутньої демократичної європейської держави!», – ідеться в повідомленні.

У «Євросолідарності» привітали рішення Турчинова.

Родіон Прокопчук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
патріот Показати IP 30 Червня 2020 19:10
О блін - а де пропадав, що знову намалювався?! Ну ці своїми ногами ніяк політику покинути не хочуть...
Адвокат Показати IP 30 Червня 2020 19:12
Ну да просвітер Крим продав, на черзі нові території.....ідемо вперед...
Памятаю Показати IP 30 Червня 2020 19:54
Знову буде *віщати* загробним голосом, що *от- от, сьогодні- взавтра нападуть*.......
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 30 Червня 2020 21:12
Сашко нарешті заявив про себе і виліз з підземелля.
Я Показати IP 1 Липня 2020 06:57
г.... не тоне
777 Показати IP 1 Липня 2020 10:33
Очолить колонну идущих на й*х? Это как раз для него работенка...
Слава Украiнi!!! Показати IP 2 Липня 2020 22:28
Це ж якими треба бути скотиняками порошенкам, турчiненкам, гончаренкам, парубiйкам, черноволкам - гадили 5 рокiв i все мало. Не хвилюйтеся, Зеленськiй вас наслiдуэ та примножуэ. Геморою - слава!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus