USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У лікарні на Волині не можуть запустити томограф через відсутність дозволу на ядерну безпеку

27 Січня 2022 10:34
Для того, щоб у КП «Володимир-Волинське територіально-медичне об’єднання» запрацював новий апарат комп’ютерної томографії, монтаж якого почали ще у серпні 2021 року, потрібен дозвіл на ядерну безпеку.

Про це під час брифінгу повідомив голова Володимир-Волинської міської громади Ігор Пальонка.

З його слів, апарат досі не запустили через відсутність дозволу на ядерну безпеку, який можна отримати у столиці.

«Вчора спілкувався з керівницею ТМО, яка сказала, що особисто збирається їхати до Києва, бо їй пообіцяли, що найближчим часом дозвіл буде і КТ запрацює. Ми всі за це хвилюємось, бо насувається нова хвиля пандемії COVID-19, тому важливо, аби томограф працював», – наголосив посадовець.

Нагадаємо, у серпні 2021 року для КП «Володимир-Волинське ТМО» придбали новий комп’ютерний томограф вартістю 9 мільйонів 600 тисяч гривень.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus