USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Володимир-Волинське ТМО отримало сучасний VAC-апарат для швидкого загоєння ран

7 Червня 2022 18:15
КП «Володимир-Волинське ТМО» отримало сучасний VAC-апарат. Вартість обладнання становить 16 тисяч злотих.

Координував зборів коштів рятувальник і волонтер Paweł Magdziak. Обладнання отримали за сприяння депутата Володимир-Волинської міської ради Андрія Принди, йдеться на сторінці ТМО.

Методика VAC-терапії – золотого стандарту лікування ран – використовується у випадках, коли немає можливості накласти шви та усунути поранення традиційними методами.

Суть методу полягає у використанні локалізованого, рівномірного негативного тиску на їхню поверхню, що своєю чергою дозволяє суттєво прискорити її загоєння, зокрема знижує набряклість і розмір рани, створює ефект дренування, що в підсумку допомагає швидкому загоєнню, економить час і знижує вартість лікування.

Читати ще: Україна закупила 800 унікальних апаратів для прискореного загоєння ран

Лікування вакуумом показане при хронічних і гострих ранах, пролежнях, діабетичних, трофічних і венозних виразках, опіках, відкритих травмах черевної порожнини і грудної клітки.

Використання ВАК-терапії значно зменшить тривалість стаціонарного лікування і пацієнт зможе швидше повернутися до звичайного способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus