USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку на парковці ТЦ пенсіонерка на Toyota в’їхала в Audi та втекла

8 Липня 2023 21:43
В обласному центрі Волині водійка позашляховика Toyota заплатить штраф за втечу з місця ДТП. Пенсіонерка врізалася в Audi на парковці.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

З матеріалів справи відомо, що ДТП трапилася 13 червня на парковці торгового центру «Метро» на вулиці Електроапаратній. Водійка кросовера Toyota RAV4 Валентина Д. під час руху заднім ходом в’їхала у припаркований Audi A6. Автомобілі отримали механічні пошкодження, однак винуватиця ДТП вирішила втекти з місця зіткнення.

Читати ще: Лучанину протаранили припарковане у дворі авто та втекли: як у такому випадку отримати компенсацію

Під час розгляду справи Валентина Д., яка є пенсіонеркою, визнала свою вину та розкаялася у вчиненому. Суд оштрафував жінку на 3400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 8 Липня 2023 21:53
Там реальна проблема і не одна аварія, камер немає. Заїхати на парковку проблем немає, а от виїхати велика проблема. Здають відразу задом і намагаються вивернути вправо щоб потім наліво вже їхати передом. Так як місця вузькі, доводиться повністю висунутися з парковки, а далі щоб вивернути місця не вистачає, до того ж навпроти, через те що не вистачає місць постійно ставлять машини через що і відбуваються аварії. Може МЕТРО щось з цим зробить?
дідо до Лучанин Показати IP 8 Липня 2023 23:28
проектувальники - європейці розраховувати що дрмогосподарки та пенсіонерки будуть в МЕТРО приїзджати на маленьких FIAT-іках і GOLF--іках. якими їздять пенсіонери в Європі. Натомість наші пенсіонерки нижче кросоверів Toyota RAV4 не визнають......
Ага до дідо Показати IP 9 Липня 2023 20:17
ніхто там нічого не проектував, це магазин в індустріальній (промисловій) зоні орендує шмат цеху, паркінгу під легковики там ніколи не передбачалось
Васька до Лучанин Показати IP 9 Липня 2023 20:16
Існують зеркала і камери заднього виду, парктроніки, врешті решт - очі. Якщо особливо з останнім - складно, краще за кермо не сідати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus