USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку на ремонті фонтану вкрали понад 430 тисяч гривень

3 Квітня 2023 22:24
У Луцьку директорці підприємства повідомили про підозру у заволодінні понад 400 тисячами гривень на ремонті фонтану.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

За даними слідства, очолюване підозрюваною підприємство, згідно із договором, укладеним із КП «Луцькводоканал» за результатами закупівлі, виконувало роботи з капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку.

При цьому посадовиця з серпня 2020 по червень 2021 року складала та підписувала акти виконаних робіт, застосовуючи до норм витрат праці робітників та часу експлуатації машин коефіцієнти, для застосування яких були відсутні законні підстави.

Унаслідок цього загальна вартість виконаних робіт була безпідставно збільшена на понад 430 тисяч гривень, які були сплачені підприємству з бюджету Луцька.

Як ми писали, у 2020 році на Театральному майдані в Луцьку відкрили світло-музичний фонтан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Платон Показати IP 3 Квітня 2023 22:37
......яка несподіванка....СБУ, поцілуйте присволюдно їх у сраку! Відпустить....
Уася до Платон Показати IP 4 Квітня 2023 09:39
До чого тут СБУ? чуть що - СБУ, тобі - на хвіст наступили, чи чому ти на них так агришся?
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2023 01:08
Ну тут хоч фонтан є зроблений, а от цікаво в Старому місті багато років назад робили пропускну систему: там різні автомати встановлювали, камери, боларди і т.д. А потім в один момент все припинились. Цікаво скільки коштів "вилетіло в трубу" чи є по цьому розслідування і що то за "генії" це все організовували?
Уася до Лучанин Показати IP 4 Квітня 2023 09:41
Не забувайте про "сучасні паркомати", які - придбали, але не встановили, бо на момент встановлення - вони вже були "не сучасні" і взагалі - "концепція змінилась". Але ж - купувати треба було аж бігом...
Анонім Показати IP 4 Квітня 2023 16:00
ЗА усі роки .що його будували.розмовляли.ремонтували- фонтан став золотим.і замість води там мабуть щампанське! хоч фактично нічого особливого там нема-ні ума.ні фантазіі.
Львівська Показати IP 4 Квітня 2023 17:14
Тільки завжди в центрі ремонтують, а те що доріг по всьому місту немає, то нікого не цікавить! Краще дороги зробили нормальні в приватних секторах! Бо це жах: метрові ями, які не можна, ні пройти, не проїхати! І тротуари, які на вул. Львівській, через які можна поламати ноги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus