USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку облаштують пішохідну доріжку

25 Вересня 2014 08:16
Волиняни, які погано бачать, просять, аби до їхньої організації зробили пішохідну доріжку. Відгукнулися благодійники.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го вересня.

Зокрема допоможуть людям з особливими потребами із благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

«До мене, як до депутата Луцькради повторно звернулася Волинська обласна організація УТОС стосовно будівництва пішохідної доріжки по вулиці Шевченка,36 в місті Луцьк.
Враховуючи актуальність та гостроту питання, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» готовий профінансувати будівництво вказаного об’єкту в частині облаштування тротуару та сходів на пішохідній доріжці, у разі якщо Луцька міська рада організує проведення комплексу підготовчих робіт», - йдеться у запиті голови депутатської групи «Новий Луцьк» Ірини Констанкевич.


Окрім того, ВОО УТОС уже підготували й представили проект «Будівництво пішохідної доріжки до Волинської обласної організації УТОС на вулиці Шевченка, 36 в місті Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фонд Показати IP 26 Вересня 2014 11:01
а ще вивезуть сміття, це вже героїзм, обіцяю почистити парк
Ірина Бродіна Показати IP 30 Вересня 2014 17:12
Здавалося б звичайні речі, про які навіть можна було б не писати новини. Але чомусь у Луцьку на подібні проблеми мало хто у владі звертає увагу. Тому "Новий Луцьк" на чолі з Іриною Констанкевич все таки молодці, роблять хорошу справу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus