USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку організовують показ вистави заради онкохворих дітей

22 Січня 2016 12:19
Підтримати ідею показу у Луцьку вистави, під час якої зберуть кошти для онкохворих дітей, просять депутатів облради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 22 січня.

Представниця Благодійного фонду «СТОПРАК» розповіла, що наразі у місті працює паліативна бригада, яка надає допомогу дітям, хворим на рак, у місті планують відкрити заклад, де паліативну допомогу могли б отримувати як діти, так і дорослі.

Як повідомила представниця фонду Ірина Бондар, у Луцьку планують організувати показ вистави «Оскар і Рожева Пані», а зібрані від продажу квитків кошти спрямувати дітям з Онкогематологічного Центру. У виставі йдеться про невиліковно хворого хлопчика та дивовижну Рожеву Пані, яка перетворює на казку останній день його життя.

Обласну раду просять стати партнерами у організації показу цієї вистави.

Члени постійної комісії підтримали звернення Благодійного фонду «СТОПРАК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus