USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку презентують дебютну книгу Олени Пшеничної про війну і старість

11 Квітня 2024 06:17
У Луцьк відбудеться зустріч з авторкою роману «Там, де заходить сонце» Оленою Пшеничною. Організатори заходу – проєкт «Фронтера».

«Там, де заходить сонце» – дебютний роман письменниці, але він вже має багато схвальних відгуків читачів та критиків. Тож 20 квітня о 15:00 у соціокультурному просторі «Мистецький» (Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки (Шопена, 11) відбудеться презентація книги та розмова з авторкою.

Модерує книжкова блогерка, координаторка проєктів «Фронтери» Анна Єкименко-Поліщук.

Стратегічний партнер події — Алгоритм Дій. Книга вийшла у видавництві «Лабораторія».

Вхід вільний. Попередня реєстрація обов'язкова: https://secure.wayforpay.com/payment/zakhodyt_sontse

Читати ще: У Луцьку запрошують на дитячу шоу-виставу «Повірити в себе»

Про книгу:

Як часто ми задумуємося про старість? Після цієї книги точно почнемо. А ще, зателефонуємо своїм рідним, аби просто спитати, як вони. А, може, помчимо обійняти тих, про кого так часто забуваємо.

Колишня вчителька української мови, 72-річна Віра Тиха, опиняється у Будинку для літніх. Надворі літо 2022-го року. Війна. Її син Толя день і ніч волонтерить, а невістка з дітьми вимушено евакуювалися за кордон. Їй з хворим серцем, може, й дійсно краще перебути поки тут — під наглядом медиків, у компанії, так би мовити, однолітків.

Кого зустріне жінка в цьому Будинку та як це — починати життя спочатку у колективі таких зранених і чужих людей? Книга подекуди смішна, подекуди щемка і тепла. Попри усе прочитане, наприкінці тексту віриш, що там, де заходить сонце, ти лишишся потрібним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus