USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У регіонах підпалили офіси «Удару» і «Свободи»

19 Лютого 2014 09:16
У Харкові вночі 19 лютого в офісі місцевого осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" по вулиці Сумській, 29 сталася пожежа.

Про це заявляють у харківській "Свободі", - пише Українська правда.

"Враховуючи ті звірства, які відбуваються зараз у столиці, ми навіть не сумніваємося в тому, що наш офіс був підпалений. Інформації про постраждалих немає. Ми навіть не сумніваємося, що наш офіс підпалили", - йдеться в заяві глави Харківської міськорганізації ВО "Свобода" Олексанра Гави.

Як наголошується в заяві, даний інцидент "не може бути збігом обставин" і вимагає "невідкладного розслідування, знаходження та покарання замовників і виконавців даного злочину".

У Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) вночі в середу близько 1.30, невідомі підпалили офіс міського відділення партії "Удар".

Як розповів керівник криворізького міськвиконкому партії Віктор Щербина, офіс знаходиться на першому поверсі п'ятиповерхового будинку. Спочатку у зловмисників була спроба його зламати.

"Вони намагалися розкрити віконну решітку. У них нічого не вийшло. Тоді, розбивши вікно, вони кинули пляшку із запальною сумішшю", - розповів Щербина.

За його словами, мешканці будинку не постраждали. Пожежа була ліквідована співробітниками ДСНС. Міліція на місце події прибула протягом години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реаліст Показати IP 19 Лютого 2014 09:28
Як наголошується в заяві, даний інцидент "не може бути збігом обставин" і вимагає "невідкладного розслідування, знаходження та покарання замовників і виконавців даного злочину". То чому ж ви не не караєте тих хто палить офіси ПР і КП ??????
))) до Реаліст Показати IP 19 Лютого 2014 11:03
потому что проститушки. сейчас гопники везде повылезали. с легкой руки бл...ей, кричащих со сцен.
Анонім Показати IP 19 Лютого 2014 09:39
бо ми палили офіси регіонів мирно - з посмішкою. А в харкові - були сильно сердиті. Значит їх акція була немирною.
вася Показати IP 19 Лютого 2014 11:42
Ригів і комуняк каструвати і стерилізувати! Почати з Мельника Андрія!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus