USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Смачненькі ідеї страв для обіду в офісі*

29 Липня 2022 11:58
Ближче до середини дня в працівників офісу виникає питання: що ж замовити на обід? Сьогодні є величезний вибір фірм, які пропонують такі послуги. Це різноманітне меню, різна цінова політика, корисний склад тощо.

Яку їжу вибрати: домашню чи ресторанну?

Сьогодні найпростіше купити продукти онлайн, наприклад в Turbo UA, до чого багато хто і вдається. Але дехто досі збирає перекуси з дому.

Домашні обіди: за та проти

На перший погляд нічого складного в цьому немає. Зварив гречку, поклав до неї котлету та пару огірків – й обід готовий.

Але домашній обід тільки теоретично – вигідно і зручно. З вечора його не приготуєш – опівдні наступного дня важко буде назвати їжу свіжою. А вставати на кілька годин раніше заради невеликого лоточка з їжею також не всі готові.

Ще важливі пора року та температурний режим. Якщо на вулиці літо, а кондиціонер в офісі не справляється, є всі шанси, що їжа зіпсується.

Обіди на замовлення

Доставка смачної та свіжої їжі прямо в офіс – це зручно. Ви позбуваєтесь усіх турбот: приготування, пакування й доставки.

І якщо вдома немає часу та бажання готувати різносоли, то у випадку з доставкою меню можна змінювати щодня. Можна легко виключати продукти, на які у вас алергія або якщо ви їх просто не любите.

Плюси таких обідів очевидні – вам не потрібно витрачати жодної хвилини вільного часу, ходити магазинами у пошуках продуктів, готувати, мити посуд.

Єдине, що може трохи налякати – це вартість. Але в еквіваленті час, проведений із сім’єю або за улюбленим хобі, набагато дорожчий, ніж офісний обід.
Що замовити на обід?

Вибір страв величезний – від домашніх до вишуканих. Що найчастіше замовляють у Києві на обід офісні працівники?

- Страви з картоплі: пюре, смажена, у мундирах та ін.

- Каші у величезній різноманітності.

- М’ясо. Можна вибирати котлети, відбивні або ковбаски-гриль.

- Хот-доги, піца, бургер – це, коли немає часу на повноцінний обід.

- Японська кухня – зазвичай вибір жінок. Улюблені суші та філіжанка кави – не тільки корисно для фігури, але й цікавіше, ніж картопля з котлетою.

- Салати. Овочеві або легкі варіанти з креветками чи рибою або ситні салати з м’ясом, печінкою.

- Десерти. Зазвичай це порційні шматочки сирних запіканок, пирогів, тортів-мусів.

Замовлення їжі в офіс – це не забаганка, а необхідність з урахуванням сучасного ритму життя. Готування вдома забирає дорогоцінний час та сили. Тож вибір очевидний!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus