USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У селі біля Луцька збудують дитсадок за 63 млн

24 Липня 2021 19:07
Будівництво дитячого садка на вулиці Подільській, 6 у Струмівці Луцького району мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі ProZorrо 20 липня оголосила Підгайцівська сільська рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 9 серпня.

Очікувана вартість нового будівництва садка становить 62 777 650 гривень.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, фінансової спроможності та досвіду виконання аналогічних робіт.

Будівництво дитсадка, згідно з технічним завданням, включатиме загальні будівельні, сантехнічні роботи, прокладання водопроводу та каналізації, електроосвітлення, монтаж електрообладнання, встановлення теплових насосів, заземлення, влаштування пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу, блискавкозахист, монтаж обладнання, закупівлю меблів та інвентарю, організацію геополя радіального типу, благоустрій території (мощення, пішохідні доріжки, спортивний та ігрові майданчики, майданчик для сміттєвих контейнерів, лавки, смітники, парковка для велосипедів, огородження, озеленення, освітлення).

Гарантійний строк експлуатації об’єкта становитиме десять років.

Нагадаємо, будівництво садка в Струмівці заплановане в рамках програми «Велике будівництво». На сесії Підгайцівської сільради на будівництво ДНЗ передбачили вісім мільйонів гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Липня 2021 20:24
Ну є програма, буде фінансування... Удачі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus