USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Українські хакери викрали секретні документи на 500 об’єктів міноборони РФ

19 Січня 2024 14:02
Хакери угрупування Blackjack, які, ймовірно, мають стосунок до Служби безпеки України, зламали сервери російського держпідприємства, яке будує військові об’єкти по всій території РФ.

Про це Укрінформу повідомили джерела у правоохоронних органах.

«Українські кібервоїни викачали понад 1,2 ТБ даних «Головного військово-будівельного управління по спеціальних об’єктах». Це понад 500 паспортiв військових об’єктів міноборони РФ: арсенали озброєння, майданчики зенітно-ракетних комплексів, штаби, казарми, в т.ч. розташовані на захоплених ворогом територіях України та інша технічно-проектна документація», – поінформували джерела.

Читати ще: Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, – розвідка

За їхніми даними, хакери також знесли 7 серверів та зашифрували понад 150 комп’ютерів співробітників установи.

«Фактично російські спецбудівники залишились без усього масиву даних та резервних копій інформації. Тепер будувати нові об’єкти доведеться по пам’яті», – зазначили джерела агентства.

Як повідомлялося, хакери групи Head Mare заявили, що зламали сервісну систему, яка обслуговувала РЖД і «РосНефть».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus