USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українцям можуть дозволити їздити до Канади з електронними візами

5 Липня 2019 09:54
Канада може дозволити українцям подорожувати до неї з використанням електронних віз.

Про це заявила депутатка парламенту Канади від Ліберальної партії Мар’яна Мигайчук, повідомляє «Укрінформ».

«Ми провели дуже продуктивну зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Я залишила її із великою перемогою для моїх виборців: прем’єр-міністр Трюдо взяв зобов’язання дозволити українцям відвідувати Канаду із попередньою електронною авторизацією», – сказала Мигайчук.

Вона зауважила, що протягом своєї каденції внесла до парламенту кілька петицій щодо необхідності спрощення візового режиму для українців – «і нарешті це наближається».

Конгрес українців Канади наразі лобіює у канадському уряді питання щодо запровадження для українців правил подорожей, подібних до тих, які діють для громадян Бразилії.

З 2017 року бразильці, яким протягом минулих 10 років було надано канадську туристичну візу, мають змогу для наступних подорожей до Канади отримувати лише електронну авторизацію, що за кілька хвилин оформлюється онлайн і коштує 7 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не вірю Показати IP 5 Липня 2019 10:46
Канада не Польща - ніхто не повернеться....
Анонім Показати IP 5 Липня 2019 10:55
Навіщо так знущатись з людей.Кому та віза потрібна?
Максим Перепелиця Показати IP 5 Липня 2019 13:19
Електронний браслет кожному бажаючому виїхати з України на ногу чи руку, і уперед хоч до Гвінеї Бісау чи Анголи, разом з Канадою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus