USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

В ЮНЕСКО радять заборонити мобільні телефони в школах

29 Липня 2023 06:17
ЮНЕСКО радить заборонити в школах мобільні телефони, бо вони можуть шкодити навчанню. Також це може захистити школярів від кібербулінгу.

Про це повідомляє The Guardian із посиланням на доповідь ЮНЕСКО.

Там розповіли, що якщо діти зловживають мобільними телефонами, то це знижує успішність в школі та призводить до емоційної нестабільності.

«Цифрова революція має неосяжний потенціал та вона повинна регулюватися в суспільстві. Так, як і її використання в освіті», – сказала генеральна директорка ЮНЕСКО Одрі Азуле.

Вона додала, що онлайн-зв’язки не замінять людське спілкування.

В ЮНЕСКО закликали використовувати цифрові технології з користю. Там додали, що вже кожна четверта країна заборонила використання смартфонів у школах.

Попри намагання обмежити використання гаджетів в школі, в ЮНЕСКО визнали, що сучасні технології допомогли людям здобувати освіту під час пандемії COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus