USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Варта порядку» перевіряє, хто зливає нечистоти у каналізацію Луцька

9 Червня 2017 11:29
У Луцьку вже декілька місяців, як розпочалася активна робота щодо виявлення джерел неприємного запаху, що заполонив окремі райони міста і створював незручності для лучан.

Громадське формування «Варта порядку» спільно з муніципалами влаштували своєрідне «полювання» за недобросовісними водіями м’ясопереробних підприємств, які працюють на території чи поблизу міста. Екологи й собі взялись вимірювати рівень проблеми та її загрози для навколишнього середовища і здоров’я людей.

До слова, під час засідання виконкому 7 червня прийняли рішення, що лише на вулиці Мамсурова у робочі дні з 9.00 до 18.00 дозволятимуть зливати стічні води у мережу міської каналізації.
Дивитися більше: Луцьк у заручниках смороду

Нагадаємо, Луцьк задихається від жахливого смороду, а екологічні служби жодним чином не реагують.

До слова, у Волинській облраді пропонують розірвати договори з підприємствами, які зливають відходи з виробництва в очисні споруди міста Луцька.

Нагадаємо, 26 травня близько 23 години на вулиці Мамсурова представники ГФ «Варта порядку» затримала три машини ТМ «Дмитрук». Водії переконують, що зливають тільки воду, якою охолоджують ковбасу, та чомусь та «вода» має нестерпний запах. Серед документів у представників підприємства був тільки договір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юзік Показати IP 9 Червня 2017 15:49
Хлепці !!! Журналісти, активісти - прошу Вас, рятуйте Луцьк від цього г*вна, як пальне зараз +30 повидихаємо тут усі, возять с*ки вночі, тому що близько 4 години ранку у центрі міста , та скрізь на верхних поверхах можна задохнутися ... Арештовуйте їх , надягайте кайданки або просто піз....ть, проколуйте шини, заміновувайте вибухівкою, а що робити , як що влада неспроможна вирішити дадене їй державою та законом питання !!!
? Показати IP 9 Червня 2017 16:23
Проконтролюйте систематичне зливання фікалій на Вул.Шевченка 26"г"між кооперативом Стир та кладовищем.район Річкового порту.Сморід стоїть неймовірний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus