USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волиняни просять у містах більше паркових зон

20 Березня 2016 12:21
Петиція про облаштування додаткових місць для відпочинку набрала необхідну кількість голосів. При чому, мешканці міста гірників просять залучити до облаштування паркових зон бізнес.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Зокрема, автор пропонує створити паркові зони подібні до місць відпочинку, як у Володимирі-Волинську та Ковелі - в районі пустиря на 5-ому мікрорайоні, в районі біля колишнього бару «Корабль» на 15-ому мікрорайоні та в районі перед ВАТ «Оснастка».

Залучити до фінансування цих проектів автор петиції просить такі підприємства: «Ливарний завод», «БРВ», «Кроноспан», «СМП», «Пан Курчак».

Названа петиція уже набрала 221 голос із необхідних 200.

Нагадаємо, що у березні Нововолинськ приєднався до єдиної системи електронних петицій! Електронне звернення за умови набрання 200 підписів протягом 14 днів надходитиме на розгляд міської ради

Наразі, на сайті петицій до Нововолинської міської ради знаходиться ще п'ятнадцять звернень, які збирають підписи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Березня 2016 15:36
лучани хочуть теж білше паркових зон,проте хто ж їх виділить, потрібно слідкувати, щоб хоча б те,що є не відібрали під комерційні забудови
Костя Показати IP 20 Березня 2016 16:33
Щоб в Луцьку було більше паркових зон то треба парк на 40-му забудувати обов'язково!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus