USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Волинські митники вилучили кольоровий психотроп, який жінка ховала у сумочці

15 Листопада 2022 13:11
У ніч з 14 на 15 листопада на посту «Устилуг» митники виявили у пасажирки вантажного транспортного засобу 8 прозорих зіп-пакетів із вмістом речовини, схожої на амфетамін.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Цей білий, рожевий, жовтий чи навіть чорний порошок (на фото), містить у собі особливо небезпечний психотроп, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання якого, навіть у незначних дозах, заборонені.

Пакетики українка сховала у внутрішньому відділенні своєї сумочки. Нині вони вилучені та передані на експертизу.

Правоохоронців повідомлено про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 309 Кримінального кодексу України.
До слова, за 10 місяців цього року Волинською митницею до правоохоронних органів було скеровано 54 повідомлення про протиправні діяння, пов'язані з незаконним обігом наркотичних, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. 32 випадки стосувалося незаконного переміщення без мети збуту, 22 – контрабанди наркотичних засобів. Із незаконного обігу вилучено понад 22 кг наркотичних засобів, більше пів тисячі таблеток психотропів, понад сотню пігулок чи капсул прекурсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus