USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинські волонтери відзвітували за місяць роботи

13 Листопада 2015 08:00
Протягом останнього місяця волонтери ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» допомогли бійцям 4 різних бригад на загальну суму більше 6000 гривень.

Частково це кошти, виручені за «Волонтерський КВН», «Волонтерську гостину» та «Гаражний розпродаж».

«Волинян «розкидало» по різних бригадам майже по всій зоні АТО. З настанням холодів волонтери щодня отримують нові прохання щодо зимового одягу, ліків тощо», - йдеться у прес-релізі організації.

Так, протягом останнього місяця волонтери ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» передали бійцям Нацгвардії, 72 бригади, 14 бригади та Рівненському батальйону охорони рюкзак, ліки, 3 комплекти форми, рукавиці, 3 пари берців, 50 пар шкарпеток, цигарки, батарейки до коліматора на загальну суму більше 6000 гривень.
«Так склалось, що вже протягом року обмінюємо гарні культурні та смачні ініціативи на благодійні пожертви. Кошти на закупівлю необхідної амуніції були взяті з попередніх благодійних акцій, таких як «Волонтерський КВН» та «Волонтерська гостина». Ми дуже вдячні всім, хто долучається та завжди підтримує нас!», - розповідає голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Юлія Євпак.

Крім того, 10 комплектів термобілизни передали на фронт від інтернет- спільноти «Добрі справи». Їх придбали за кошти з «Гаражного розпродажу»: 7 одиниць поїхало до бійців 24 бригади на Луганщину, ще 3 відправлені для 14 бригади.

Але на цьому допомога не закінчується і волонтери закликають долучатися всіх небайдужих до доброї справи, що наближає перемогу України.

«Зараз досить гостро стоїть питання щодо противірусних препаратів, теплого одягу, шкарпеток, рукавиць, кремів для обличчя, елементарних засобів гігієни. Дякуємо ДВТП «Волиньфармпостач», які відпускають ліки для волонтерів майже без націнки, але й звертаємось до простих лучан – допомогти волонтерам: принести якусь пару шкарпеток чи упаковку протизастудного препарату!» - закликає волонтерка Любов Казмірчук.
Ліки та теплий одяг можна приносити щодня з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11, 2 поверх (Центр Європейської Інформації). Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 0955253126 (Любов), 0986592479 (Юлія) або на офіційній сторінці у соціальній мережі - https://www.facebook.com/groups/volunteerLutsk/?fref=ts
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus