USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинських бійців у госпіталі привітали волонтери

20 Грудня 2015 10:49
Напередодні свята волонтери проекту Мeцeнaти для сoлдaтa відвідали волинських бійців, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі, що на вулиці Стефаника та привітали наших героїв, що одужують, від імені Святого Миколая.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Руслан Теліпський.

«Щира подяка нашим меценатам, що відгукнулись на наше прохання і долучились до святкової атмосфери: Піцерія Соло – за забезпечення бійців 10-ма смачними піцами, Етноресторану «Панич» та особисто нашому волонтеру Ірині Гордійчук – за смачненький торт та за левову оплату подарункових чоловічих наборів (гель та бритва для гоління + 1 запасний картридж), а також нашому новому меценату – співвласнику ТзОВ «Цунамі» Володимиру Вдовенку за смачну і запашну каву для бійців та подарункові набори цукерок усім бійцям та медперсоналу. Спасибі компанії VN Trade за безкоштовно виготовлені чудові рекламні торбинки з нашим логотипом, в які ми постійно щось кладемо бійцям!!!» ‒ дякує волонтер помічникам.

«Окрема вдячність за справжній шарм цієї зустрічі, який належить музаканту-композитору, лідеру гурту «Згадай своє Небо»Sasha Khmilovski, та скрипальці камерного оркестру «Кантабіле» Марії Чайці – ваша чарівна музика усіх заворожила, що навіть бабці та дідусі не приховували свого захвату і прийшли в столовку до бійців послухати сучасну інструментальну музику!!!» ‒ продовжує Теліпський.

Активіст просить не забувати про хлопців, які лежать у шпиталях, провідувати їх час від часу ‒ їм дуже важлива підтримка і добре слово.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus