USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Використано ноу-хау з української війни: Буданов розповів про слід РФ у нападі на Ізраїль

12 Жовтня 2023 14:56
Війна в Ізраїлі 2023 містить російський слід, зокрема, супротивники ізраїльтян використали ноу-хау з української війни. На відео, опублікованих у соцмережах, зазнято, як під час протистояння використовується звична для України тактика використання FPV-дронів проти бронетехніки, яка абсолютно неприродна для Близького Сходу.

Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час інтерв’ю Українській правді.

«Це ноу-хау все-таки нашої війни. Ніхто інший, як люди, які пройшли наш театр воєнних дій, не могли такого робити. Оскільки там не було нас, значить, це були росіяни», – сказав він.

Читати ще: Буданов заявив про наближення до глобальної війни

За його словами, також відомо, що росіяни продавали затрофеєну в нашій державі зброю бойовикам ХАМАС, яких підтримує Іран. Очільник розвідки додав, що йдеться здебільшого про піхотне озброєння.

«...24 вересня російський космічний апарат, який здатен вести радіоелектронну розвідку та перехоплення супутникових сигналів, був переміщений на геостаціонарну орбіту Ізраїля. ...в період з 22 по 24 вересня був офіційний візит російської військової делегації в Іран. Нам відомо, що було кілька, скажімо так, побажань з іранської сторони. Одне з них стосувалося розширення спроможностей щодо розвідувальної інформації», – поділився керівник ГУР МО.

Буданов підкреслив, що тепер зрозуміло, яку саме розвідувальну інформацію російська сторона почала надавати «зацікавленим сторонам».

Нагадаємо, вранці 7 жовтня палестинський рух ХАМАС напав на Ізраїль, заявивши про початок військової операції «Повінь Аль-Акса». Ізраїль у відповідь оголосив про початок контртерористичної операції в секторі Гази під назвою «Залізні мечі». У країні ввели надзвичайний стан.

Кількість українців, що загинули під час загострення ізраїльсько-палестинського конфлікту зросла до семи людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 13 Жовтня 2023 01:31
стару кремлівську маріонетку Нетаньяху належить не лише гнати з посади за профуканий наступ ворога, але і судити..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus