USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Виставкові стенди: як зробити їх ефективним засобом просування вашого бізнесу

5 Березня 2024 11:11
Стартував весняний виставковий сезон – час значної кількості заходів, на яких компанії представляють свої продукти та послуги й шукають нових клієнтів і партнерів. Виставкові стенди є головним засобом привернення уваги відвідувачів виставки до вашого бренда.

Корисно буде дізнатися тонкощі їх організації, щоб представити вашу компанію якомога ефективніше.

Оберіть надійного забудовника виставкових стендів

Це перший крок, який допоможе вам уникнути неприємних сюрпризів і делегувати основний масив робіт із підготовки до заходу підряднику.

Рекомендуємо звернути увагу на такі критерії.

1. Забудовник має акредитацію у виставковому центрі, де заплановано захід.

2. У підрядника є гарне портфоліо реалізованих робіт, що підходить вам за стилістикою.

3. Компанія надає комплекс послуг під ключ від розробки дизайну виставкового стенда до його виготовлення, монтажу і демонтажу.

4. Забудовник може надати зіставлення своїх 3Dвізуалізацій з фотографіями побудованих стендів. Таким чином ви переконаєтеся, що отримаєте у підсумку саме те, що погодили на етапі дизайн-проекту.

5. Компанія має репутацію на ринку і гарні відгуки в цій сфері.
Стенд концерну УкрОборонПром виробництва компанії CARSHE

Таким критеріям, наприклад, відповідає компанія CARSHE (https://carshe.com), що вже більш як 30 років проєктує та будує ексклюзивні виставкові стенди в Україні й за кордоном.

Забронюйте гарне прохідне місце у організаторів заходу

Що більша кількість відвідувачі заходу потрапить на ваш виставковий стенд, то більша ймовірність отримати нового клієнта для компанії. Тож обирайте місця якомога ближче до входу та до центру виставкової зали. Також що більше відкритих боків (без сусідів) матиме ваш виставковий стенд, то краще. За цим принципом стенди поділяються на:

➢ острівні (коли всі чотири боки відкриті);

➢ півострови (мають сусіда з одного боку);

➢ кутові виставкові стенди (сусіди з двох боків);

➢ лінійні (лише один бік відкритий для контактів з аудиторією).

Продумайте разом із забудовником спосіб презентації вашого продукту на стенді

Досвідчений підрядник врахує всі нюанси залежно від специфіки вашого бізнесу. Якщо ваш продукт – це товари, розміщуйте їх на найвиднішому місці із презентабельним поданням у вітринах, на подіумах, в обрамленнях на стінах виставкового стенда. Дайте можливість відвідувачам заходу їх добре оглянути та за можливості протестувати. Це важливо, бо часто на виставки приходять саме цільові клієнти, яким лишився останній крок до ухвалення рішення про замовлення.
Стенд KODI виробництва компанії CARSHE

Якщо ваша компанія надає послуги, але надати їх безпосередньо на стенді ви не маєте змоги, – зробіть основний акцент на візуальну складову. Ексклюзивний дизайн виставкового стенда, а також охайний зовнішній вигляд і професіоналізм робітників створять перше враження потенційного клієнта про ваш бізнес. У цьому випадку також важливе місце слід відвести зручним зонам для переговорів. Саме там у комфортних умовах ви зможете якісно презентувати свою експертність.

Під час підготовки дизайн-проєкту надайте забудовнику не лише інформацію про корпоративний стиль та айдентику бренда, а й якомога більше конкретики про кількість і розміри експонатів, бажану місткість переговірних зон, необхідний розмір підсобного приміщення тощо. Погодьте матеріали виготовлення стенда та їх кольори.

Сплануйте роботу своєї команди

Це останній, але чи не найважливіший фактор ефективної роботи на виставковому стенді.

Кожен член команди має отримати чіткі інструкції про свої обов’язки на виставці. Визначте заздалегідь, хто зустрічатиме клієнтів за рецепцією, хто буде демонструвати роботу обладнання, проводити переговори, готувати каву тощо.
Стенд E.C.A. виробництва компанії CARSHE

Завдання, поставленні працівникам, мають мати кількісні показники та бути реальними для виконання. Наприклад, зібрати 30 візитівок, провести 15 презентацій і 10 переговорів із потенційними клієнтами.

Бажаємо вам ефективної участі у виставкових заходах з ексклюзивними стендами, що надовго запам’ятаються усім вашим клієнтам, конкурентам та партнерам!

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 8 Березня 2024 22:01
Я бачив цей стенд Антонов в 2014 в Києві!
Валентина Показати IP 17 Березня 2024 21:04
Гарний стенд KODІ і гель-лаки у них доступні і гарні =)
Сергій Коцур Показати IP 18 Квітня 2024 12:46
Цікаво, Укроборонпром і зараз з виставковими стендами по світу роз'їжджає?
Андрій Показати IP 24 Квітня 2024 12:44
Ні, УкрОборонПром зараз по світу з виставковими стендами не їздить. Його компанії зараз навпаки займаються імпортом до України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus