USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Як зміниться життя українців після виконання вимог МВФ. Інфографіка

11 Квітня 2017 13:53
На початку квітня Міжнародний валютний фонд виділив Україні черговий транш у розмірі одного мільярда доларів. Однак натомість МВФ вимагає від України реформ у багатьох сферах.

Журналісти видання «канал 24» проаналізували текст меморандуму України та МВФ.

На 34-х сторінках документу розписано, які реформи має прийняти українська влада протягом року. Зауважимо, низка вимог уже була прописана у попередньому меморандумі, однак Україна їх не виконала, тому тепер поставлені нові дедлайни.

Серед вимог МВФ – створення антикорупційних судів, фінансової поліції, скасування мораторію на продаж землі, приватизація низки державних підриємств, перегляд системи субсидій, введення абонплати на газ, пенсійна реформа, роширення повноважень НАБУ, легалізація грального бізнесу і видобутку бурштину.

На цій інфографіці зображено, у якій послідовності мають впроваджуватися згадані реформи.
Як заявляв раніше екс-віце-прем'єр Володимир Лановий, Україна повторює шлях Греції, коли намагається постійно отримувати кредити МВФ. «Життя на «голці» кредитів МВФ є шляхом, який вже пройшла Греція, шляхом до дефолту», - наголосив Лановий.

Нагадаємо, 3 квітня Рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила рішення про виділення Україні мільярда доларів. Як повідомлялося, МВФ запустив чотирирічну програму кредитування України у 2015 році. У рамках програми мають надати 17,5 мільярдів доларів. Понад 6 із них Україна вже отримала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Квітня 2017 13:59
оооо вже скоро заживем, це вам не при советах в окупацii а по европейськi
Катя Показати IP 11 Квітня 2017 16:40
Щось не віриться, що МВФ може таке вимагати. Про реформи звичайно, протикорупції, але відносно землі, приватизації підприємств хтось придумав, або так комусь вигідно. Хто бачив вимоги МВФ? Хтось багатий хоче скупити наші землі і ми будемо рабами на своїй землі, цього допустити не можна!!!
Катя Показати IP 11 Квітня 2017 16:45
Нехай гарант дасть клич олігархам допомогти Україні, скинутись по якихось там мільярдам і не потрібно брати кредити. Все одно олігархи нас обдирають вже роками. Знищили малий і середній бізнес, банківську систему (правда залишили російські банки), покрали все, що могли. Нехай допомагають у такий тяжкий для нас (але не для них) час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus