USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Залізниця, автошколи, басейни: які пом’якшення карантину будуть з 1 червня

26 Травня 2020 10:49
З 1 червня планується новий етап пом’якшення карантину – зокрема, відновлення роботи залізниці та автобусного сполучення між містами, відкриття автошкіл, спортзалів і басейнів.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу 26 травня, передає Українська правда.

«З 1 червня, якщо будуть досягнуті певні індикатори епідемічної ситуації, планується відкриття басейнів і спортзалів. Також відвідування освітніх занять у групах не більше, ніж 10 осіб. Наприклад, розпочнуть роботу автошколи.

Також планується з 1 червня запуск залізничного транспорту і міжобласних перевезень автомобільним транспортом.

Щодо басейнів і спортзалів сьогодні-завтра на сайті Міністерства охорони здоров’я буде розміщено рекомендації...», – розповів Ляшко.

На другому етапі виходу з карантину 22 травня в Україні дозволили проводити спортивні змагання, але без глядачів. Також відкрили готелі, крім хостелів, дозволили роботу дошкільних закладів та проведення зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Укр Показати IP 26 Травня 2020 11:34
Це не в луцьку у нас своя республіка.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus