USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Заступник мера Григоренко назвав учасників війни тітушками

28 Лютого 2017 13:39
Тітушками назвав представників громадського формування Варта Порядку, серед яких воїни-афганці, бійці та ветерани АТО, заступник міського голови Сергій Григоренко. Така репліка прозвучала у відповідь на питання про причину присутності Олени Палагути під час пленарного засідання 24 лютого.

Так, під час сесійних засідань Луцької міської ради в приміщенні ради була присутня Олена Палагута. Як відомо, вона директор ТзОВ «ДЛРКК «Ріксос Прикарпаття», колишня помічниця загиблого народного депутата Ігоря Єремєєва, представниця групи «Континіум». Жінка весь час знаходилася в кабінеті помічника міського голови Богдана Гончарука.

Цю інформацію підтвердила під час прес-конференції сьогодні секретар Луцькради Юлія Вусенко.

На питання журналістів, чи давала Олена Палагута будь-які вказівки та настанови депутатам та, власне, самій Юлії Вусенко, остання прямої відповіді не дала.

«Будь-хто може зайти в приміщення міської ради. І Олена Палагута, і Вячеслав Рубльов (голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді, - ВН). Вона (Олена Палагута, - ВН) не давала вказівок», - замість Юлії Вусенко відповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Натомість інший заступник міського голови Сергій Григоренко заявив, що під час сесії на стоянці Луцької міської ради нібито стояли три автобуси з представниками «Варти порядку».

«Для чого тут під час сесії перебував прес-секретар ГФ «Варта порядку» Олександр Волянюк та чому на стоянці стояли три буси з бійцями «Варти порядку». Я заявляю, що під час сесії був присутній Олександр Волянюк. Яку функцію він виконував? Ми як чинна міська влада не запрошували «Варту порядку». Але що мене більше дивує, чому стояло три буси з бійцями «Варти порядку»? Що вони тут на парковці робили?» - запитав Сергій Григоренко.

Крім того, він назвав активістів громадського формування, яке співпрацює з міською радою та здійснює патрулювання міста разом з Нацполіцією, тітушками.

«Коли зайшла одна людина, той самий Волянюк чи Палагута, питань нема. А хтось тут привозить тітушок - є в цьому питання», - заявив Сергій Григоренко.

Натомість, прес-секретар ГФ «Варти порядку» Олександр Волянюк каже, що під час сесії міської ради був присутній лише він як голова громадської ради при Волинській облдержадміністрації.

«Активістів громадського формування «Варта порядку» під час сесії не було. Нас обурює те, що представників громадського формування, яке допомагає забезпечувати правопорядок на вулицях міста, обзивають «тітушками». І це роблять представники місцевого самоврядування, які, перебуваючи на таких керівних посадах, першою чергою, повинні навчитися себе поводити тактовно, а не вдаватися до безпідставних наклепів та образ. Хоча, слід зауважити, для Сергія Григоренка публічні необґрунтовані образи – вже не перший випадок», - обурюється Олександр Волянюк.

Нагадаємо, заступник міського голови Сергій Григоренко минулого року некоректно висловився про євреїв, вдаючись до антисемітської лексики. За це "Батьківщина" виключила Григоренка з лав партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петро Показати IP 28 Лютого 2017 13:56
Ніколи не думав, що міськрада подібна до тераріума. Підприємці за вхід до тераріума беруть плату, а тут - безкоштовне видовище. Лучани! споглядайте, насолоджуйтесь виставою, але памятайте про вибори.
Перемоги Показати IP 28 Лютого 2017 13:58
На проспекті Перемоги в дворах жах,як в Брищах, жек нічого не робить!!!!
Вася Показати IP 28 Лютого 2017 13:59
Ід*от
Георгій Показати IP 28 Лютого 2017 14:05
Процес пішов. Отак потихенько, помаленько спливає інформація - хто подзвонок, хто чия квота ,хто є ху .Я думав ви мудріші. Одні одних, в кращому випадку, пообсирають. Випливає корупція, темні дєлішкі і т. п. Гидко то все. За Луцьк прикро і соромно. Мені їх не жаль. Тільки ж лучан компроментують, на посміховисько виставляють. Їх доля відома -політичне БРИЩЕ ! Тільки ж, блін, дурниць нароблять. Для аморальних людішок - то, як з гуся вода. Хоча їх фінал передрікти не важко. А на них жалюгідних гидко дивитися. Надіюсь тільки на мудрість лучан!
!? до Георгій Показати IP 28 Лютого 2017 15:29
Повлазять в списки партій і знову будуть при кориті.А народ як завжди незамітить і проголосує
Сифон Показати IP 28 Лютого 2017 14:23
Мда. Тогда можно назвать так и всех представителей охранных служ, да и служ правоохранительных органов вообще. Почему же и нет?! Там такие же ребята как и везде, но ета клевета по поводу "Варти Порядку" мне странная. Если ты грязний ублюд*к не был в АТО, и не защищал страну, то грош тебе цена раз ты позволяешь себе називать так нашых героев, нишых воинов. Странно как вообще таких вот людей избирают на чиновницкие посты
Вова Показати IP 28 Лютого 2017 14:57
Коли це чучело травило лучан та мешканців прилеглих сіл між собою нікого не турбувало? Коли воно протягнуло рішення яким заборонило дітям з села відвідувати садочки у місті (що суперечить діючому законодавству, та й батьки цих дітей працюють у місті) нікого не турбувало? І тільки зараз вам дійшло що воно сєпар?
Луцьк Показати IP 28 Лютого 2017 15:21
Я його підтримую. Ті гопнікі патріоти не потрібні взагалі, нато є поліція.Чому не йдуть у поліцію???? Поннавдягали форму пістолети повкидали за пазуху і нібито вони оороняють. В Доецьк їдьте забезпечуйте порядок
Иван Показати IP 28 Лютого 2017 15:29
Григоренко - кандидатура №2 на вылет с должности заместителя...........после Мокрицы. Посему и кидают эти таффарищи необдуманные реплики..................шахматные ракировки ещё впереди.
от Показати IP 28 Лютого 2017 15:37
така історія. Міськрадою править бандитська свора від Континіуму, яка грабує місто стільки років, а Штефко все їздить до Путіна за командами.
Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 21:31
Це чучало підтримує підняття тарифів на проїзд у маршрутках. Не захищає своїх виборців, а продається

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus