USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Життя» тимчасових споруд у Луцьку продовжили ще на три роки

10 Червня 2015 15:52
Тимчасові споруди поблизу Теремнівських ставків дозволили розмістити, причому дозвіл дали відразу терміном на три роки. Таке рішення прийняла робоча група з погодження місць розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька на своєму засіданні у ЦНАПі сьогодні, 10 червня. Про це інформує «Волинська правда».

У 1993 році територію поблизу Теремнівських ставків передали на баланс природного заповідного фонду, а пізніше її зарахували до земель водного фонду. Щоправда, пізніше внесли зміни: і будинок, і 12 сотих землі виключилиз земель водного фонду. Тому чиновники-екологи під час засідання комісії переконували, що поява літнього майданчика поруч із будівлею не суперечить законодавству.

Додало бонусів підприємцю, який хоче розмістити літній майданчик, і те, що він уже понад рік опікується територією пляжу, косить траву поруч тощо.

Щоправда, головний художник міста Ярослав Матвіїв висловився проти ухвалення позитивного рішення щодо майданчика, адже він побачив порушення законодавства у тому, що пропонована будівля для розміщення –аж ніяк не тимчасова споруда, а стаціонарна.

Проте інші члени комісії не дослухалися до його зауважень і проголосували ствердно.

Потурбувалися члени комісії і про роздягальню поруч із футбольним полем в парку на вулиці Глушець, котру уже кілька років намагається облагородити депутат Луцькради Микола Дендіберін. Дозвіл на її розміщення теж триватиме три роки.

Також робоча група погодила місця розташування та функціонування споруд для ремонту одягу, для преси, літніх майданчиків «Бравого Швейку» та «Кава-клубу» тощо. Більшості дали дозвіл на три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus