USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Зустрінемо весну разом»: у Луцьку запрошують на концерт Арсена Мірзояна

6 Березня 2023 08:55
Приголомшливе світлове шоу, нова весняна концертна програма з усіма улюбленими піснями, красою до мурашок та величезною порцією драйву й найкращого настрою. Арсен Мірзоян їде у Луцьк, аби запалити наші серця весняним позитивом, добірною романтикою і незабутньою атмосферою.

Як повідомляють організатори, концерт співака відбудеться 7 березня о 19.00 у кінотеатрі «Промінь».

«Луцьк, чекаю всіх вас! Зустрінемо весну разом!» – запрошує Арсен Мірзоян, готуючи чимало сюрпризів для лучан і гостей міста.
Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. На українській сцені Арсен Мірзоян – один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 10 років полонить серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 9 років волонтерства заслужили тверду повагу чоловіків та ЗСУ.

Для волинян Арсен Мірзоян – один із найулюбленіших співаків, адже його концерти у Луцьку завжди проходять за абсолютних аншлагів.

На своїх концертах Арсен Мірзоян вміє створити таку фантастичну атмосферу: щоразу це винятковий захват, потужний драйв, зворушливі моменти і найсолодша ейфорія.
Якщо під час свого великого липневого концерту у Луцьку Арсен Мірзоян вразив лучан неймовірною красою акустики і прем’єрами з нового альбому «Монархія», то на концерті 7 березня зі своєю командою у повному складі дасть максимального драйву і найулюбленіших пісень.

У новій весняній програмі Арсен Мірзоян об’єднав всі свої найкращі хіти, аби кожну пісню співав увесь зал, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю.

«Вінні-Пух», «Бувай, малий», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Паперовий сніг», «Королева», «Моя країна», «Подружка» – у Луцьку прозвучать всі улюблені пісні й багато тих, які співак давно не виконував на своїх концертах.
«Запрошуйте своїх коханих і друзів та приходьте отримати найсильніші емоції на великому весняному концерті Арсена Мірзояна у Луцьку!

7 березня о 19.00 у «Промені» буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів, неймовірної музики і шаленої енергетики!» – кажуть організатори.

Квитки можнапридбати за покликанням: https://lutsk.karabas.com/ua/arsen-mirzoyan-61
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
??? Показати IP 27 Лютого 2023 20:21
Щось зачастив до Луцька!
сексолог Показати IP 2 Березня 2023 11:47
Усі одинокі жунки зустрінуть навколішки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus