USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Кабміном вимагали відставки Порошенка

1 Вересня 2015 21:40
Півтори тисячі киян сьогодні вийшли на протест до Кабінету міністрів проти підвищення тарифів на електроенергію та погіршення економічної та соціальної ситуації у країні. Скандували «Ганьба!» та вимагали відставки Порошенка. Мирний пікет не обійшовся без конфлікту з силовиками і затримань. Про це повідомляє канал 112.

Під Кабміном зібралися громадські активісти та представники політичної партії «Перемога». Мітингарі наполягали не лише на перегляді урядом тарифів на комунальні послуги та електроенергію, а й на відкритому діалозі з президентом. Саме він, на їхню думку, є головним винуватцем економічного неблагополуччя та вчорашньої трагедії під Верховною Радою.

«Замість того, щоб вести діалог з народом, влада намагається закрутити гайки, що й призводить до трагедій та в черговий раз розколює суспільство. Але тепер вже не по полюсах Україна чи Європа, а Порошенко розколює самих патріотів», – вважає організатор протесту Дмитро.

Мирний пікет не обійшовся без конфлікту з силовиками і затримань. Незважаючи на те, що заявку на його проведення подали ще до трагічних подій 31 серпня під Радою, зібрання охороняло кілька сотень бійців Нацгвардії та міліції. Сорок активістів затримали спецпризначенці.

Зі слів організаторів мітингу, люди збиратимуться доти, поки не виконають їхні головні вимоги. «Вчорашня ситуація зі «Свободою» не дає права забороняти проведення мирних соціальних акцій протесту. Ми збиратимемося під Кабміном, Верховною Радою, поки влада нас не почує та почне працювати відповідно до потреб народу», – наголосив один з учасників акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ВОНО Показати IP 1 Вересня 2015 21:59
коментар було видалено
ку Показати IP 1 Вересня 2015 22:21
Путінські провокатори, ви подивіться да там в натовпі одні офіцери фсь при чому не нижче майора.АААААААААААА!
Таня Показати IP 1 Вересня 2015 22:32
Можна подумати після відставки Порошенка світло і газ безкоштовно давати будуть
Цікаво Показати IP 1 Вересня 2015 22:37
Чому вимагали відставки президента Порошенка? Під Кабміном доцільніше вимагати відставки прем'єр-міністра Яценюка. Бо тарифи регулює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, що входить до переліку Центральних органів виконавчої влади, верхівку яких подідає Кабінет Міністрів.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2015 23:18
Що, вже незадоволені новою владою?
Новак Показати IP 2 Вересня 2015 08:15
Треба вимагати відставки Путіна, через нього всі біди наші.
11 Показати IP 2 Вересня 2015 08:17
..все добре.....маємо з чим порівнювати....при янику дали палками по дупі пару студентам які за сто гривень пішли на мітинг..то висновок що яник диктатор......а зараз просто розстрілюють...і вже звично.......добре що дурний наш народ нарешті отримав по заслузі......думали при зміні президента манна небесна посиплеться...
Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 09:11
Просто там зараз печенюшок не роздають...
СБУ Показати IP 2 Вересня 2015 10:18
Почалося, а Петя думав, що йому зійде все з рук. Народ більше не буде терпіти його бездіяльності, скільки бабла накосив разом з Гонтарєвою на девальвації гривні, а це тільки квіточки, прийшла пора ділитись. Ціни,на комунальні послуги , на продукти харчування та на все. зросли до небес, зарплати та пенсії ті самі. Людям замилюють очі якимись реформами, якими і не пахне.ПОП, що робить то тільки зміцнює свою владу, замість того щоб зміцнювати армію , та відправляти нову техніку на фронт, все йде для захисту своєі влади, скільки ми побачили нових бойових машин Когуар і не тільки, під Мукачево, ціла колона, а скільки зараз в Києві , ніхто не знає.Що мало в нас міліціі є, то добавили ще поліціі, нібито за порядком будуть слідкувати, а міліція тоді буде чим займатись, знову лапша людям на вуха.А це купа бабла з нашого карману поліціянтам на зарплату, на одяг, на нові для них іномарки і т д. Чи це все ПОП зі свого карману буде оплачувати.
луч Показати IP 2 Вересня 2015 10:37
цікаво як вони зорганізувались , списались в ФБ чи на однокласниках , а напевно по радіво була обявка))) пенсіорели рулять слава рублю чи чим їм там платять))
Маша Показати IP 2 Вересня 2015 10:44
Та забороніть цим пердунам виходити і молоти хто зна що.Та вони самі не знають,що вимагають, дали 50 грн і ходять як недоумки. А під цей галас зараз повискакують проплачені російські сепаратисти і будуть кидати гранати у наших дітей. Та що зміниться,коли ще нічого не змінилося.Гляньте на замок одного Кивалова,навіть цього дурака і злодія вищого гатунку не посадили, а нікого не посадили ні за одну смерть наших діток. Нічого не змінилося,нічого і йде до ще гіршого.Саме страшне,що Бог може зробити голод,а тоді всі будемо голодні і красти не захочуть наші олігархи і ворюги.Це твориться зараз та зробіть так,що вкрав розстріляли привселюдно,руку відрубали. Позабирайте в них всі ці віли,мільярди,машини-це насмішка над 95 процентами українців.Зарплата у міністрів 5 тисяч, а гребе мільярд.Господи,зупини їх,зупини
1 Показати IP 2 Вересня 2015 13:36
В нас ДЕМОКРАТІЯ))))))))
Анонім до 1 Показати IP 2 Вересня 2015 16:51
Дерьмократия

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus