USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку замінять тепломережі

14 Січня 2016 16:57
Кредитні кошти від ЄБРР передбачають встановлення нових котлів, реконструкцію центральних теплових пунктів та встановлення індивідуальних теплових пунктів, втім це створить надмірне навантаження на тепломережі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження вчора, 13-го січня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДИРЕКТОР ДКП «ЛУЦЬКТЕПЛО» ЗАЯВЛЯЄ ПРО «ГЕНОЦИД ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ГАЛУЗІ»

Учасники засідання інформували, що зваживши на реконструкцію на ДКП «Луцьктепло» за кредитні кошти, існуючі тепломережі не витримають нового навантаження на них. Тому в бюджеті 2016-го року запланували закласти 5 мільйонів гривень на заміну мереж.

Як інформував раніше головний інженери комунального підприємства Володимир Біньковський, що 80% тепломереж міста – у ветхому стані. З його слів щороку на підприємстві ремонтують один відсоток зношених труб, а то і менше. Для прикладу, торік планували замінити 3 кілометри труб і відремонтувати поточно ще 2,5 кілометра зі 132-х. Але здійснили капітальний ремонт лише 600 метрів тепломереж.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що галузь теплоенергетики Луцька у край важкому стані: мільйонні борги, зношена техніка, теплокомунікації, працівники ДКП «Луцьктепло» говорять про розкрадання коштів на підприємстві. Шукати вихід із ситуації взялися депутати Луцької міської ради й вже зробили перші кроки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus