USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де у Луцьку буде «Місток кохання». ФОТО

7 Червня 2013 13:03
Детальний план території житлового кварталу району вулиць Чехова, Клима Савури, Задворецької, та проспекту Волі представили у «Сіті-парку» біля річки Сапалаївки під час виїзної наради Луцького міського голови на нараді 7-ого червня.

Розчищення річки Сапалаївки від торгово-розважального комплексу «Сіті-парк» до дитячої залізниці - перший етап благоустрою території із подальшою можливістю спорудження житлового кварталу, - йшлося на нараді.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив: «Перший етап - плануємо, що буде «Місток кохання», територія з гніздечками для птахів, вело доріжка і доріжка для катання на роликах. Далі плануємо скейт-парк».

Благоустрій території робитимуть за гроші інвестора підприємця Олександра Покровського. Міський голова переконує, що вільний доступ до рекреаційної зони матимуть усі лучани та гості міста. Ці роботи планують закінчити до Дня Незалежності та Дня міста.

На цій території у 40 гектарів в майбутньому можливе будівництво мікрорайону з орієнтовним населенням 17 тисяч. За словами головного архітектора Луцька Юрія Казмірука, згідно з представленим проектом передбачають реконструкцію існуючого житла, тобто знесення аварійного і ветхого житлового фонду, облатування інженерних споруд і благоустрій території.




































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Васа Показати IP 7 Червня 2013 13:55
"територія з гніздечками для птахів" )))
Шіт Показати IP 7 Червня 2013 14:49
там подохне усе від смороду
стук-стук до Шіт Показати IP 7 Червня 2013 15:16
Сморід-це окрема тєма))) На гроші іншого інвестора в цьому районі збудують парфюмерну фабрику, якій дозволять пахнючі стоки скидати в Сапалаївку. Проблему буде вирішено за принципом: клин клином вишибають. Також буде створено територію з норами для щурів та рекреаціні галявини для пияків та наркоманів.))) Одночасно на цій же території за рахунок грантів міжнародних екологічних організацій будуть розводитися цінні породи комарів та реликтові види кропиви та борщівника.))) Весь проект реально потягне на Держпремію))).
ольга Показати IP 7 Червня 2013 22:54
Чому якесь починання в місті завжди викликає у окремих мешканців такі негативні емоції із сарказмом!!??? За циї б це гроші не робилося, воно ж робиться!!! Чи краще щоб і далі такий безлад був? Місту бракує місць відпочинку, зокрема батькам з маленькими дітьми!!!
жителі до ольга Показати IP 8 Червня 2013 08:55
Ми просто звикли до того, що в Луцьку переважно ВСЕ робиться через дупу. При цьому всі добре пам'ятаємо, що "добрими намірами вистелена дорога в пекло")))
мостики до ольга Показати IP 10 Червня 2013 13:39
з десятками га землі.супер дорогої..піде як подарунок під благоустрій черговий..то міценати..вірте полішуки!
сумно Показати IP 8 Червня 2013 15:20
Добре, хоч невисоким буде місток. У разі чого немає смертельної небезпеки. Он у Києві з моста закоханих дівчина викинулася......
місцевий до сумно Показати IP 8 Червня 2013 17:01
З цього мостика дуже зручно буде пісяти, як дорослим , так і діткам. Дякуємо!
!!!!!!! Показати IP 8 Червня 2013 17:33
У тебе немає туалету? бідолаха...чи нетримання?
місцевий до !!!!!!! Показати IP 8 Червня 2013 21:37
Проблема відсутностї належної кількості громадських вбиралень, що не вирішується десятиріччями, для Луцька є надзвичайно актуальною та яскраво свідчить як про рагулізм коментатора (що кричить, певно, срати хоче))))) та міської влади взагалі.
????????? до місцевий Показати IP 8 Червня 2013 22:40
Ти явно стурбований своїми природними потребами.
Свій Показати IP 10 Червня 2013 13:36
А хіба можна так сильно змінювати прибережну зону?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus