USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких вишах хабарництво викорінюватимуть зверненнями та кодексами

28 Жовтня 2009 18:37
Ректор Луцького національного технічного університету підпише звернення до студентів. У ньому йтиметься про гарантії студентам, які допоможуть викрити викладача-хабарника. До осіб, на яких вкажуть студенти, не буде застосовано жодних покарань, якщо, звісно, вони не вирішили «провчити» суворого викладача наклепом. У цьому запевнив на засіданні круглого столу, присвяченого хабарництву у вишах, проректор ЛНТУ Анатолій Федосов. Про це повідомляють «Волинські новини».
«Можна хоч зараз подзвонити до ректора і спитати його, чи він таке підпише. Я впевнений - підпише», - сказав проректор з науково-педагогічної роботи.
А от у ВНУ імені Лесі Українки з хабарництвом боротимуться методом морального впливу. Тут підготували «Кодекс честі студента та викладача». «Кодекс» уже підписав ректор та майже всі члени вченої ради. За місяць відбудеться презентація, зазначили представники студради вишу.
«У наступному місяці ми презентуємо «Кодекс честі студента та викладача». Його вже підписав ректор. У першому розділі якраз ітиметься про хабарництво», - запевнила голова студентської ради Волинського національного університету імені Лесі Українки Майя Варченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2009 20:25
Хабарникі, обєднуймось бо моральникі уріжуть ставкі.
Ладомир Показати IP 28 Жовтня 2009 20:58
А чого ВИШ (як воно розшифровується)? Раніше були ВУЗи вищі навчальні заклади. Чи знов шось лемки придумали?? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus