USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Назвали найгірші фільми і акторів року

27 Лютого 2011 13:42
Напередодні церемонії нагородження премією американської кіноакадемії «Оскар» у США традиційно оголосили переможців антипремії «Золота малина», яка вручається за «найсумнівніші досягнення в кінематографі».

Тріумфатором премії став фільм «Володар стихій» Найта Шьямалана. Він отримав нагороду як найгірший фільм року, його творець був відзначений як найгірший режисер. «Золотої малини» удостоївся і сценарій картини.

Крім того, фільму вручили приз за «за зловживання технікою 3D, що не шкодує очей глядачів».
У цій номінації був представлений фільм Андрія Кончаловського «Лускунчик і Щурячий король», проте йому призу не дісталося, повідомляє Фокус.

Актриси Сара Джесіка Паркер, Кім Кетролл, Синтія Ніксон і Крістін Девіс, які зіграли у повнометражному фільмі «Секс у великому місті-2», отримали «Золоту малину» за найгірше виконання своїх ролей

Четвірка подруг з Нью-Йорка також визнана найгіршим екранним ансамблем, а картина про їх чергові пригоди перемогла в номінації «найгірший приквел, римейк, плагіат або сиквел».

Найгіршим актором визнаний Ештон Катчер за фільми «Кілери» і «День святого Валентина».

У номінації «найгірша жіноча роль другого плану» відзначилися Джесіка Альба, яка брала участь в картинах «Вбивця всередині мене», «Знайомство з Факерами 2», «Мачете» (на фото)і той же «День святого Валентина».
«Малину» у відповідній чоловічій номінації отримав Джексон Ретбоун ("Володар стихій», «Сутінки. Сага. Затемнення»).

Довідково:

Премія «Золота малина» була заснована в 1980 році. Членами Фонду премії є 647 осіб з 46 американських штатів і 19 країн. Нагорода, яка коштує менше п'яти доларів, являє собою пластикову ягоду, покриту золотистою фарбою. Церемонія вручення «Золотої малини» традиційно проходить за день до оголошення володарів «Оскара», і номінанти цей захід зазвичай ігнорують.
83-я церемонія вручення золотих статуеток «Оскар» за найвидатніші досягнення року відбудеться увечері 27 лютого, у неділю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
CJ Показати IP 28 Лютого 2011 16:59
А як же Солт? Такий вже "непотріб" року, що ну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus