USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Як зустріли Арсена Мірзояна в Нововолинську

16 Травня 2014 07:00
"Сталевий голос країни", автор і виконавець ліричних композицій Арсен Мірзоян виступив у Нововолинську, - повідомляє "Нововолинськ діловий".

Так, позавчора співак презентував нову сольну програму "Незручні ліжка".

Публіка доволі тепло зустріла лауреата "Голосу країни". Гучні оплески, співи у залі та вихід на біс - усе в асортименті.

Поспілкуватися з Арсеном Мірзояном за кулісами вдалося кореспонденту Андрію Кравченку:



Надаємо, що перші творчі кроки Арсен Мірзоян робив у складі запорізького гурту "Бабурка", із яким брав участь у фестивалях "Перлини Сезону", "Червона Рута" і в проекті "Свіжа кров" телеканалу "М1". Протягом кількох років грав у складі команди КВК "Запоріжсталь" у центральних лігах "АМіК".

До слова, Арсен Мірзоян – досить незвичайна постать українського шоу-бізнесу. Людина, яка надає перевагу перебуванню у «тіні» та має власні принципи та переконання. Він повністю втратив слух, проте лікарі-рятівники завдяки протезуванню повернули йому можливість займатись улюбленою справою — музикою.

ЧИТАЙТЕ ІНТЕРВ'Ю із Арсеном Мірзояном на Волинських Новинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus