USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Поки депутати думають, борг автогосподарства Волиньради «прямує» до мільйона

18 Березня 2014 15:22
На Волині шукатимуть винних у збитковості Автогосподарства облради.

Про це стало відомо під час прес-конференції голови облради Валентина Вітра сьогодні, 18 березня.

Питання про ліквідацію комунального підприємства «Автогосподарство обласної ради» вже не вперше виноситься на розгляд депутатів і не вперше знімається.

Поки депутати вирішують, що ж таки робити з цим підприємством і ділянкою в центрі міста на вулиці Паркова, 2, де воно розташоване, борги на ньому збільшуються.

Зі слів голови облради, згідно з останніми даними, підприємство заборгувало 660 тисяч гривень, і це гроші не лише на заробітну плату, а й на обслуговування.

Питання про ліквідацію підприємства депутати планували розглянути під час засідання 24 позачергової сесії облради, утім його зняли на чергове вивчення.

Як розповів Валентин Вітер, підприємство скрупульозно перевірять.

«Відбудеться перевірка – звідки виникли борги, хто у цьому винен. Залучимо, якщо буде потрібно, фініспекцію», - зазначив він.

Валентин Вітер додав, що одним з варіантів вирішення проблеми може бути передача на баланс облради всіх засобів, якими володіє підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцьк Показати IP 18 Березня 2014 15:54
Одне ля-ля
лучани Показати IP 18 Березня 2014 15:55
Дешевше на таксі їздити,ніж оплачувати роботу автогосподарства.
він Показати IP 18 Березня 2014 19:41
знову шукати винних. Та ви вже другий місяць керуєте.Що зробили крім проведення комісій
капітан Показати IP 18 Березня 2014 20:23
Комусь впала в око земля... От дивна справа : як підприємства в комунальній власності - завжди борги,збитки; як тільки приватизують - одразу виходять в плюс, часто навіть копійки на модернізацію фондів не вклавши. Можна,звісно, припустити про чудотворну дію приватного власника, але чого ж варті тоді всі ті хвалені ефективні господарники, які потоками пруть у раду і не можуть навіть втримати на плаву підприємства? Невже комусь ще незрозуміло, що з нас роблять дурнів, навмисне доводячи підприємства до банкрутства, а потім продаючи їх за безцінь своїм людям?
Анонім Показати IP 18 Березня 2014 21:02
Ви що? Потрібно провести дуже ретельну перевірку із залученням міжнародних, незалежних аудиторських компаній для того, щоб встановити вину "попєрєдніків" у збитковості підприємства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus