USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Бунту шахтобудівельників на Волині не буде

17 Вересня 2012 11:07
Працівникам ПАТ «Трест Луганськшахтопроходка», які будують шахту № 10 «Нововолинська», повернуть заборговані гроші за виконані роботи. Задля цього з державної казни на рахунки підприємства направили 17 мільйонів гривень, яких вистачить з лишком.

Про це йшлося 17 вересня під час оперативної наради в облдержадміністрації.

Зі слів голови ОДА Бориса Клімчука, на рахунки будівельного підприємства вже перерахували 17 мільйонів гривень, які, зокрема, витратять на ліквідацію «зарплатних» боргів та на оплату виконаних робіт.

«Всі борги поплачені. Ще чекаємо 9 мільйонів», - зауважив чиновник.

Заступник начальника обласного управління Державної казначейської служби Людмила Хвещук розповіла, що з 17 мільйонів лише частину витратять на борги, а решту перерахували «авансом»: за роботи, які нині виконуються.

Нагадаємо, в березні луганські шахтобудівельники повідомили, що вийдуть на акції протесту, якщо їм не повернуть зарплатні борги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
io Показати IP 17 Вересня 2012 12:39
Дивно! То кажуть, що 17 млн. хватить всім, то навпаки, що не хватає грошей ще 9 млн. Хтось розкидує грошима. як брудними паперами. Якось "пахне" криміналом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus