USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на «Богдані» знову страйкуватимуть?

15 Листопада 2013 13:47
Робітникам луцького «Богдану» керівництво обіцяло виплатити зароблене за останні чотири місяці цього тижня. Проте працівники цехів підприємства досі без грошей.
Серед працівників автозаводу поширюються страйкові настрої. Про це стало відомого з поінформованих джерел «Волинській правді».

Нагадаємо, що на великому підприємстві робітники вже бунтували, що викликало увагу ЗМІ.

Робітники не отримують зарплату ще з липня.

До слова, Консорціум української корпорації «Богдан» та польської Ursus в рамках виконання тендеру на постачання польському місту Люблін вже доставив перші 5 з 38 тролейбусів.

Тендер на постачання тролейбусів у ЄС було виграно на початку поточного року.

«Богдан» і Ursus підписали контракт на постачання 38 тролейбусів вартістю 21,7 мільйона доларів наприкінці квітня поточного року.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЛУЦЬКОМУ АВТОЗАВОДІ ВЖЕ ГОТУЮТЬ МАСОВІ ЗВІЛЬНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 15 Листопада 2013 14:23
Цікаво,хто буде їх робити,коли людей масово звільняють з 1 грудня.Тільки свої і блатні остаються, а решут на мило.Не взірає скільки ти там працюєш, який ти спеціаліст начальство це не цікавить,вигняють душа, а не людей.
не брешу Показати IP 15 Листопада 2013 17:26
на заяви громадян про заборгованість прокуратура ніяк не реагує бояться пана Гунчика.
kapitan Показати IP 15 Листопада 2013 18:09
Ось вам і вітчизняний виробник , ось вам і робочі місця !!!
трошки в курсі Показати IP 15 Листопада 2013 20:15
А Гунчик з Гвоздиком 18.11. - в Польшу. На могорич напевно???)))
Корінний лучанин Показати IP 15 Листопада 2013 21:55
Я задам питання отут всім дописувачам,всезнайкам і тим хто трошки в курсі: Якби завод мав реальний портфель Українських замовлень на свою продукцію,то хіба було б таке становище плачевне? Очевидно НЕМА!!! Ну ДЕРЖАВА НЕ ПІДТРИМУЄ!! НУ ХІБА НЕ БАЧИТЕ В ДЕРЖАВІ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗАРАЗ? 5 виготовлених для ПОЛЬЩІ тролейбусів фінансової погоди не зроблять! Луцьк не може купити тролейбуси бо грошей нема на них у бюджеті, а в інших містах що, КРАЩЕ? Можуть сказати, що бізнес сам повинен витягувати себе! А отут і відповідь- витягує непопулярними мірами, ЗВІЛЬНЯЄ ЛИШНІХ ЛЮДЕЙ! І НІЯКА ПРОКУРАТУРА ТУТ НЕ ЗАВАДИТЬ! ТІЛЬКИ МУСИТЬ ЗАВОД РОЗРАХУВАТИСЬ ПО ЗАРПЛАТІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus