USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На луцькому автозаводі вже готують масові звільнення працівників

8 Листопада 2013 14:37
Луцький центр зайнятості готують до масових звільнень на ДП «Автоскладальний завод №1». Про це стало відомо під час засідання комісії з питань вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.

Під головуванням заступника міського голови Тараса Яковлева члени комісії з’ясовували питання щодо запланованого масового вивільнення працівників у дочірньому підприємстві «Автоскладальний завод №1» акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Богдан Моторс».

Міській службі зайнятості та керівництву підприємства рекомендували здійснити організаційні заходи щодо результативного пошуку роботи та працевлаштування працівників, яких передбачається вивільнити.

Нагадаємо, на підприємстві вже декілька місяців поспіль працівникам не виплачують заробленого.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ НА «БОГДАНІ» БУНТ: ПРАЦІВНИКИ ПІКЕТУЮТЬ ПІДПРИЄМСТВО
Окрім того, забороняють людям носити з собою на роботу обіди. Натомість працівники зобов'язані харчуватися у місцевій їдальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
кара Божа Показати IP 8 Листопада 2013 17:08
Спасіба таваріщу Гунчіку за вміло вбитий завод.
Рошен Показати IP 8 Листопада 2013 19:01
Дякуйте шоколадному зайцю. Ці помаранчеві демократи такі ж як і покращувачі.
Корінний лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 21:44
Та Порошенко тут зараз ні до чого!!! Він вже не займається цим бізнесом! Не треба тут його поливати брудом! Молодець, що допоміг ЛуАЗу у свій час непропасти та провести реконструкцію заводу. Тут пишуть ті, хто не знає ситуації.Якби не Порошенко, то і заводу давно не було б. А те що зараз твориться, то через те що немає державної підтримки.Але якщо людям не платять місяцями зарплати, то не ФІГ працівникам триматись на цьому заводі якби би це важко не було, бо будуть черговий раз ОБДУРЕНИМИ. ТАМ ЛЮДЕЙ МАЮТЬ ЗА НІЗАЩО!!!!
ссср Показати IP 8 Листопада 2013 22:32
так пусть продадут одну из хат гунчика или братана из су536 и людишкам хватит на десят лет
просто лучанину Показати IP 8 Листопада 2013 22:43
ты наверное коренной дебил или лизун гунчика и петьки .они украли оборонное предприятие.а это статья-хищение соц-имущества в особо крупных размерах-растрел по простому для тупых.а сейчас за украденные деньги гунчик купляет себе место члена в горсовете и землю для перепродажи
Корінний лучанин до просто лучанину Показати IP 8 Листопада 2013 23:37
ПОВНИЙ МАРАЗМ хворої людини!! Ти звідки перемістився в часі, із -37року? Яке оборонне підприємство,що ти мелеш!!Колись щось може івипускало( плавучі амфібії), що вже стало непотрібним і застарілим. Про що ти взагалі ВЯКАЄШ! ТИ САМ ДИБІЛ, Я НІКОГО НЕ ЛЮБЛЮ ОБЗИВАТИ, АЛЕ ТИ ЗАСТАВИВ!!! Я добре знаю про що пишу, тому що працював в цій галузі на відміну від тебе "шановний" ХАМЕ!
Гость Показати IP 9 Листопада 2013 19:51
Там люди ніхто.Оставляють ж**лизів,а своїх,які багато деятиліть пропрацювали на фіг.Один одного догризає-це нутро українське,згною,зжеру,якщо ти мені не потрібен, і без вигоди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus