USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Влада дає директору гроші на ремонт, а він збирає їх у батьків.ВІДЕО

8 Листопада 2013 11:33
Директор луцької школи незаконно вимагає мільйон гривень від батьків на капітальний ремонт спортзали, кошти на який виділила міська рада.

У Луцькому навчально-виховному комплексі №9 від батьків вимагають здавати кошти на капітальний ремонт спортзали. Попри те, що гроші на роботи в повному обсязі передбачені міським бюджетом. Тоді на що збирає гроші директор школи? І в чиїх кишенях вони осідають? Тему досліджували кореспонденти Під прицілом.

ЯК ЗАРОБИТИ НА БІДІ – РЕЦЕПТ ВІД ДИРЕКТОРА ЛУЦЬКОЇ ШКОЛИ

У травні цього року після тривалих дощів підвали дев’ятої школи наповнилися водою, яка підмила фундамент спортзали, затопила тепловий центр, який знаходиться під ним. Тож приміщення почало валитися. У зв’язку з цим треба було робити капітальний ремонт.

Міська рада взяла на себе повністю фінансування капремонту, запланувавши 1 мільйон гривень на спортзалу і 100 тисяч на ремонт опалювальної системи. Спочатку дали з міського бюджету 400 тисяч гривень, решту планують до кінця року.

«Ми уже зробили початкові роботи. Уже будемо здійснювати завершальні роботи. Вичистили стару осівшу підлогу, зробили буронабивні палі, зробили бетонну підготовку, чистову бетонну стяжку, і зараз уже приступаємо до облаштування настилу з брусків, переварюємо опалення і переходимо до оздоблювальних робіт стелі і стін», - розповів начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан.

З БАТЬКІВ БЕРУТЬ ПОБОРИ, ПОГРОЖУЮЧИ ВИКЛЮЧЕННЯМ ЇХ ДІТЕЙ ЗІ ШКОЛИ

Однак батьки дітей розповіли, що у них вимагають здавати кошти на ремонт спортзали. Хоча не так давно міський голова Микола Романюк пообіцяв, що спортзал відремонтують за кошти міського бюджету без батьківської допомоги.

«Нас поставили до відома, що до Нового року ми збираємо кошти на ремонт спортзали, бо він падає і валиться, і це - наша проблема, бо наші діти там навчаються. І після нового року ще будемо збирати на ремонт спортзали. Бо всі гроші, які були виділені, витратили на ремонт опалювальної системи. Поки що сказали по 100 гривень здавати, але потім, кажуть, може бути і по 200, і по 300 гривень. З батьківського комітету просто дзвонять і ставлять до відома, що здаємо таку суму. Ніхто не обговорював з батьками це питання. Після осінніх канікул просто поставили до відома», - розповіла нашому виданню одна з мам, чия дитина вчиться у НВК №9. Прізвище та ім’я батьки називати не хочуть, оскільки бояться, що їх дитину виженуть зі школи і в іншу не приймуть.

«Наш директор каже: Гроші у нас здаються добровільно, а хто не хоче здавати, ми того попросимо в іншу школу», - бідкається мама. Тож, батьки без питань уже почали здавати гроші, як і наша героїня.

Більше того, з її слів, роботи у спортзалі зупинилися, бо кажуть - немає грошей, щоб їх далі продовжити, тому батьків просять здавати кошти швидше, бо ж скоро зима надворі, і дітям не буде, де займатися фізкультурою.
«Я розумію, що ми можемо чимось допомогти, але ж не можна звалити повністю капітальний ремонт на батьків», - вважає мама.

Однак, як зазначив начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан, жодних додаткових коштів непотрібно, усі роботи будуть виконані за гроші міського бюджету: «На ці роботи не треба додаткових коштів. Ми плануємо зробити спортзалу повністю за кошти міського бюджету», - повідомив чиновник.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ – ВІД ДИРЕКТОРА

У директора Луцького НВК №9 Віктора Недужка запитали, що за гроші на спортзал збирають із батьків. Утім у навчальному закладі, схоже, журналістам були не раді. Керівник школи відмовився спілкуватися з журналістами, закривши двері свого кабінету. А в приймальні його секретарі повідомили, що директор зайнятий і вирушає на якусь дуже важливу робочу зустріч. Тож, він хвилюється і вчить промову. Окрім того, наголосили, що записуватися на прийом потрібно завчасно.

Ознайомитися з ремонтними роботами, які тривають у спортзалі, теж не дозволили. Мовляв, журналісти не мають права цього робити без дозволу.

ПОБОРИ ЗА СПИНОЮ НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ?

Оскільки працівники Луцького НВК №9 чинили перепони в отриманні необхідної інформації, кореспонденти попрямували у міське управління освіти за коментарями.
Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк погодився, що заборонити зйомку спортзали директор не мав права, бо це не його приватна власність. Головний освітянин міста повідомив, що жодних коштів з батьків на ремонт спортзали не вимагають, оскільки це - капітальний ремонт, то всі витрати бере на себе міська рада.
«Ні, що ви! Батьки в нас капітальне будівництво не дофінансовують абсолютно. Це великі об’єми, і навіть при бажанні батьків вони б цього не зробили. Такої потреби нема», - зауважив Олег Гребенюк.

А про те, що керівництво та вчителі Луцького НВК №9 вимагають у батьків здавати по 100 гривень на ремонт спортзали, головний освітянин взагалі вперше чує: «Якщо ви мені таку інформацію дали, я з’ясую і уточню цю ситуацію. Але я думаю, що це не відповідає дійсності».

Якщо добре порахувати, то можна зрозуміти, що коштами батьків можна повністю зробити капремонт спортзали. У школі навчається в середньому 2 тисячі учнів по 100 гривень з кожного – виходить 200 тисяч гривень, плюс 300 гривень після Нового року, про які говорила мама - отримуємо ледь не мільйон гривень! Ось вам і капремонт.

Батьки дітей, які навчаються у Луцькому навчально-виховному комплексі №9, підтвердили журналістам Волинських Новин, що гроші на ремонт зали таки збирають. Однак, кажуть, мова – вже про 200 гривень.

Окрім того, інша мама повідомила ВН, що збирають ще й по 100 гривень на ремонт актової зали. Ця інформація стала відомою після батьківських зборів, які відбулися вчора, 7-ого листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 309
Упс Показати IP 8 Листопада 2013 11:52
Ну, нарешті, достукались та добрались до цього...Скільки вже років питання стоїть, просто крик душі..
Є до Упс Показати IP 8 Листопада 2013 14:36
Прокуратура!!! Ау!!! БАБЛОМ СМЕРДИТЬ!!!
))) до Є Показати IP 8 Листопада 2013 19:56
прокуратура в курсе. он на всех родсобраниях орет, что у него прокуратура в кулаке и никто ничего не сделает. дерет бабло нещадно, родители или плюют и переводят детей в другие школы, или молча башляют, чтобы не подставлять своих. писать жалобы пробовали, бесполезно. есть результат начистить рыло, чтобы боялся лишний раз высунуться из кабинета. но никто не хочет мараться.
Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 11:59
По 100 грн на ремонт Актового залу - це так перекваліфікували ті 100 грн, що ми здали на ремонт Спортивного залу? Ми ж вже ремонтували актовий зал! Адміністрація школи, ви ж всі з вищою освітою, придумайте вже щось цікавіше! І на далі, принаймні збирайте батьківські комітети і ставте такі питання на розгляд. Я в батьківському комітеті, але ні сном, ні духом не відаю про ці приколи.
ахахаах до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 21:41
Крапочко, на "Під прицілом" мало тобі піару? вже і на ВН засвітитись вирішила?)
Крапочка до ахахаах Показати IP 8 Листопада 2013 22:52
Я не піарюсь! У депутати не йду! В директора школи теж не мічу! Ну і т.д. А ви тріпайтеся, я вже через таке гавно один раз пройшла, нічого, ніжки повитирала і далі пішла!
123456789 до Крапочка Показати IP 11 Листопада 2013 21:06
ти сама гавно... ХАРИИИШ
сіська до Крапочка Показати IP 14 Листопада 2013 19:51
памалчі
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 12:10
Панове, така ж ситуація і дитячих садках, навіть голови батьківських комітетів груп не знають на що задють гроші щомісяця 15 гривень на фонд групиі 20 на фонд дитячого садочка, а на зборах їм завідуюча - каже я потратила і треба буде ще збирати, а ні товарних чеків на чо витрачено ні хочаб списка на що витрачено - НЕ НАДАЛА. більше того на День народження Завідуючої в цьому році добровільно примусово задють батьки всіх груп, а сумма подарунку - 2000 гривень. в прошлому році була 1000 а тепер Ювілей - даруємо 2. а чому не 10 000 одразу?
ізя до Лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 12:22
питання придбання подарунків-це зовсім інша історія: коли активісти від батьків, гарлапани-жополизи бажають бути ближче до керівництва закладу за рахунок решти батьків. Варто взяти до уваги, що дохід батьків у всіх різний, а правлять балом у зборі грошей, як правило, не самі злиденні, та ще й зароблять на цих поборах. Тут усім батькам варто відстоювати свою позицію, але... є ризик попасти в коло ізгоїв...
от Показати IP 8 Листопада 2013 12:46
хорошеньку гопну кампанію директорів підібрали Романюк з Кравчуком!
поліщук Показати IP 8 Листопада 2013 12:49
Я ніколи не повірю, що начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк не знає що робиться в школах міста. Адже Луцьк це велике село, і інформація про різні "добровільні" внески ні для кого не є секретом і тим більше для людина яка займає таку посаду. Та і не сумніваюсь, що в кожній школі в нього є "свої" люди які його тримають в курсі всіх закулісних справ. А "вперше чую" можна пояснити тільки тим що він в долі.
Ольга до поліщук Показати IP 14 Листопада 2013 14:12
Повністю із вами згідна!Робочі місця в школах продаються за парадоксально великі гроші.Гребенюк також не в курсі,мабуть.
вам Показати IP 8 Листопада 2013 13:05
шановний гребенюк и про садочки ви ничого не знаете. там також батьки здають гроши на ремонт кухни купивли посуду та всього иншого а це хто придумуе завидуюча все.и членив батькивського комитету вибирають покруче в яких грошей достатньо а инши их не цикавлять чи е гроши ходиш в садочок здавай .
Ціпочка до вам Показати IP 8 Листопада 2013 13:34
Це ще добре якщо здають на ремонт, а не приходять в групу і їм кажуть що няня самовільно зробила ремон в кухні і їй треба віддати за це гроші.
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 13:53
Неправда, що Гребенюк не знає про здачу грошей на спортзал! Я, мінімум, двічі тут в коментарях писав про цю проблему, а Гребенюк це читав. Подивитеся, що прокуратура, якщо і займеться цим всім, то не знайде і натяку на злочин, а гроші і будуть далі збирати з батьків. Відносно виключення з цього гадюшника - нехай виключають, але нехай дасть паперку, що виключили через те що їм не дали на лапу! Вони не мають права виключити дитину, навіть якщо та погано вчиться.
так так Показати IP 8 Листопада 2013 14:22
А у нас в стране все бесплатно: медицина, образование. А такой пустяк как "добровільний внесок", так его даже ГАИ на дорогах собирают. Всё добровольно, но принудительно. P.S Мы бедные потому что богатые и богатые потому что бедные.
Зі школи Показати IP 8 Листопада 2013 14:28
Недужко ділиться з Гребенюком,бо той ходить з протянутою рукою. Систематично носить дорогі подарунки. Працівники управління освіти мають години (Лещенко, Гурний ), які їх не читають, але отримують зарплату.Така схема в Гребенюка тому на все закриває очі.
бубубу до Зі школи Показати IP 8 Листопада 2013 21:40
Гурний веде уроки, що ви мелете!Я дитина і він в мене веде!!
пук-пук-пук до бубубу Показати IP 8 Листопада 2013 21:49
Ти не дитина. Дитина це би не писала. Не сміши
вьрилрвпммгор до пук-пук-пук Показати IP 11 Листопада 2013 21:07
пфф..чого б це?)де твоя логіка??
уцакецйпесмйе до вьрилрвпммгор Показати IP 12 Листопада 2013 15:03
тобі не зрозуміти
Тая до Зі школи Показати IP 9 Листопада 2013 13:31
в 9-й школе училка оксана малая собирает з родителей по 100 грн в месяц за хорошие оценки учеников. совсем обнаглела, а когда мы отказывались то пугала нас своим мужем что работает главным начальником налоговой милиции, что он сделает нам проблемную жизнь. Вот так и платим и боимся... собачья страна - собачья жизнь.
Капець до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 14:09
Офігеть!
..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до Капець Показати IP 12 Листопада 2013 18:10
І таким собача смерть!!!!!!!!!! А Оксана Леонідівна вчитель з великої букви. перед тим як обливати грязюкою подумайте що в такому болоті можете бути ви!
Роман до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 15:26
і ми з дружиною платимо цій знахабнілій особі за нашу дитину (імя я змінив бо ще моє маля постраждає)
1 до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 15:59
Дійсно, щомісяця збирали кругленьку суму в фонд школи, але про побори від вчителів це вже маразм. Я випускниця 9 школи, студентка ВНЗ, і вважаю, що мені дуже пощастило, що моїм вчителем була саме Мала Оксана Леонідівна. Вона знає свій предмет і вміє доступно його подати учням. Завдяки їй, більша половина класу здала ЗНО з математики на 180+, і навіть одна людина на 200. Чи на ЗНО з нас теж вимагали гроші? Сумніваюсь, що без цих базових знань, мені було б так легко зараз з точними науками в університеті. Якщо в тебе, брехлива скотино, вистачає мозку написати таку нісенітницю, то ти дійсно обмежена людина. Це найсправедливіший вчитель в школі, який ніколи не вимагав ані копійки ні з мене, ні з моїх однокласників.
))) до 1 Показати IP 9 Листопада 2013 16:46
як сама себе не похвалить то ніхто і доброго слова не скаже. думала що всі мовчати будуть? дерти гроші з дітей ото скотство!!!!
1 до ))) Показати IP 9 Листопада 2013 17:05
анонімно ти герой, я можу відкрито повторити ці слова і не ховаючись. Думаю, що Оксана Леонідівна навіть і не бачила цього всього))
Мумітроль до 1 Показати IP 9 Листопада 2013 17:26
хвали, хвали мене, моя губонько
Благодарный ученик до 1 Показати IP 9 Листопада 2013 17:27
ну если уже в такой тональности идет разговор вставлю и своих 5 копеек. эта училка развела моих родителей на 200 евро, пообещав решить в нужном направлении мои результаты, а потом когда спросили что же не так, то просто и нагло сказала что она тут ни причем, виноваты другие и возврата денег не будет и не надейтесь. так что не надо ля-ля. Тая права, как не крути. Жаль немогу написать свое имя, брат еще учится, оторвутся сабаки на нем!
1 до Благодарный ученик Показати IP 9 Листопада 2013 17:54
Якщо вже це так принципово, зайдіть в ту саму 9 школу, поговоріть з учнями, поговоріть з випускниками, які не мають ніякого інтересу хвалити чи навпаки обливати грязюкою даного вчителя. Якщо вашій дитині не захотіли поставити вищий бал, а поставили те, на що вона заслуговує, то це не привід писати цю нісенітницю. Так, погоджуюсь, що в школі є різні вчителі, але що стосується даного вчителя математики, то це дуже смішно, особливо тим, хто дійсно знає її особисто.
Анна до Благодарный ученик Показати IP 9 Листопада 2013 21:29
я теж навчалась в НВК №9, зараз навчаюсь в ВНЗ в іншому місті, і навіть тут про наш ліцей високої, хорошої думки! НВК №9 випускає виключно розумних і талановитих осіб, які мають усі задатки для досягнення високих вершин!!! Учні, у яких викладала математику Оксана Леонідівна, знають предмет на "відмінно". Навіть учні, які були "слабкими" з інших предметів здавали ЗНО з математики на 180+. Ніяких грошей вона не вимагала! Взагалі, цей вчитель характеризується чесністю та відданістю учням. Прикро, що люди вигадують усілякі нісенітниці про цю хорошу людину. Такими словами ви поливаєте грязюкою перш за все себе!!!
тілітоп до Анна Показати IP 9 Листопада 2013 22:21
відчувається педагогічний стиль написання.
Х до тілітоп Показати IP 10 Листопада 2013 01:13
Не плутайте стиль написання вдячних випускників з педагогічним.
Ігрек до Х Показати IP 10 Листопада 2013 09:14
Не смішно вам від такого?
Гість до Благодарный ученик Показати IP 12 Листопада 2013 17:41
А ти спробуй вчитись так, щоб в тебе не виникало жодних проблем і щоб їх не потрібно було вирішувати в "якихось" напрямках....Зогрема граматику підтягни...
........!!!!!!!!!!!!!!!!! до ))) Показати IP 13 Листопада 2013 16:23
скотство писати не правду!!!!!!!!!!!!!
fghjkl до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 21:01
ти вже зовсім не в собі? шо ти мелиш взагалі і головне для чого?
fghjkl до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 21:21
і вас всіх не хвилює,до речі, що вона брала найменшу плату ніж будь-хто з вчителів за додаткові заняття?
ДПІ до fghjkl Показати IP 9 Листопада 2013 22:14
А податки сплачувала?
Розумник до fghjkl Показати IP 10 Листопада 2013 09:16
Це її право, а не заслуга. Соромно таким навіть хвалитися.
fghjkl до Тая Показати IP 9 Листопада 2013 21:25
Якшо вам зайнятись немає чим, то можете ще недужка пообговорювати, а про Оксану Леонідівну, це,чесно кажучи, зовсім недоречно
123 до fghjkl Показати IP 9 Листопада 2013 21:32
Згідна з тобою! Оксана Леонідівна найкращий вчитель! Люди просто наводять наклеп. І ми і вони це розуміють.
Студент до 123 Показати IP 9 Листопада 2013 22:15
Диму без вогню не буває. Бачу дуже "люблять" і "поважають" цю учительку, судячи з коментів
Рома до fghjkl Показати IP 10 Листопада 2013 09:16
А з чим повязана така вибірковість? А?
Гість до Тая Показати IP 12 Листопада 2013 17:35
Вам не соромно брехати? Ваше звинувачення безпідставне...Окрім цього вірити лише словам - смішно...Доведіть, якщо це правда,а якщо не можете, краще помовчте...
!!!! до Тая Показати IP 13 Листопада 2013 17:55
Це не правда !!!А її чоловік вже давним давно не працює в органах вот і пишете всяку фігню бо незнаєте а вона вчитель з великої букви !!!!!
Лучанка Показати IP 8 Листопада 2013 14:42
Звісно ніхто не має права виключити дитину за те, що її батьки не дали благодійний внесок. Ми теж тут вчимося і нас поставили до відома, що треба здати 200 грн. на ремонт школи. Я і не збиралась їх здавати,бо це- добровільно. У нас і так найбйльші у місті фонди- 50 грн.І за літо ми здаємо, хоча жодна школа не здає.Не розумію тих батьків, які з цим погоджуються і здають гроші.Чого вони боятся? Треба мати власну думку і стояти на свому.
так так Показати IP 8 Листопада 2013 15:11
А директор ещё и трус, пустил секретаря на амбразуру..Так может он тут не причем, это учитель физкультуры (он же сильный)повлиял на него и затеял всё..(сарказм)
))) до так так Показати IP 8 Листопада 2013 20:02
он - редкостный г****н. просто фантастический.
((( до ))) Показати IP 8 Листопада 2013 21:07
Видно про г****ни ти добре знаєш
))) до ((( Показати IP 9 Листопада 2013 10:49
поищите на луцк.борд историю, как эта п**а пролезла в директора.
Юлія Показати IP 8 Листопада 2013 15:20
Недужко - бидло, якому пора на пенсію.
селюх Показати IP 8 Листопада 2013 15:22
то може вже пора весь совок відправити на пенсію - колима кличе!
Юрко Показати IP 8 Листопада 2013 15:28
На 17.00 Недужко збирає батьківську конференцію. Запрошені по одному представнику з класу
Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 15:35
А хто вибрав по одному представнику з класу? Недужко чи класний керівник? А на зборах ви вирішите повернути батькам гроші? Чи як? Вже цікаво! Я в батьківському комітеті, але новини дізнаюсь з інтернету, бо всі в школі заклято мовчать!
Юрко до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 15:45
За шо купив - за то продав) В мене інформація від однієї з мам, яка є членом комітету. Їй подзвонили і запросили.
НАБРИДЛО Показати IP 8 Листопада 2013 15:38
Виходячи із сьогодення - побори в садочка, школах... процвітають під пильним крилом місцевої влади. От наприклад в Луцьку за харчування першокласника треба доплачувати 3,40 грн. на день; в Ковелі - 1,00 грн., а в Любомлі харчування повністю фінансується з бюджету. Так і видно тенденцію - чим ближче до кордону з ЄС (Польщею) тим дешевше. Чому така ситуація з фінансуванням харчування мені не відомо, але й Климчук, фінансова інспекція мов води у рота набрали. А якщо ваша дитина ходить на групу продовженого дня - за харчування вам треба викласти майже 300 ГРИВЕНЬ НА МІСЯЦЬ! Я не знаю про яку асоціацію з ЄС йдеться мова, якщо бюджет країни це фікція. Садочки, школи - фінансують батьки. Аналізи та процедури в поліклінніках - платні. Проблеми з трубами/дахом в будинку - ЖЕК фінансують додатково до плати за утримання самі мешканці. І т.д. Добру діру в бюджеті закривають за кошт населення, заробітна плата якого 1200-1500 грн. А найголовніше чому мені прикро - самі українці добровільно-примусово все оплачують і мотивують свої дії тим - що я як всі. Соромно за Шевченківську країну!
... Показати IP 8 Листопада 2013 15:54
Тема поборів у школах - стара як світ.Але коли начальником став Гребенюк - це набрало колосальних обертів.Для директорів він не авторитет.НЕ може найслабший бути першим- такий закон природи.От і роблять, що хочуть. Це біда не лише 9 школи .У 14, 4, 21 - збирають не менше.
Знаючий Показати IP 8 Листопада 2013 16:24
Гребенюк за роки свого директорства у ЗОШ № 15 для школи нічого не зробив - все собі і собі, а гроші здавалися немаленькі. Звичайни, безсоромний хапуга. Що від нього хотіти на посаді начальника управління?
Василь Показати IP 8 Листопада 2013 16:24
А в 20 мабуть найбільше !А саме основне: дітям,батьки яких не здають гроші або хоча б не вчасно їх здають - занижують оцінки або ігнорують на уроках.І ЯК З ЦИМ БОРОТИСЯ ?
Лучанин до Василь Показати IP 9 Листопада 2013 12:04
А Ви задайтеся питанням - що таке знання і для чого вони потрібні вашій дитині. Якість знань в школлі - вже майже 0. Вчителі вже давно відкрито кажуть що батьки повинні вчити свою дитину. Для чого діти ходять в школу? Нехай ставлять 2. Саме головне контролювати виконання домашнього завдання і кинути потім всі сили на ЗНО. Нажаль саме такий спосіб навчання перед нами поставила держава. І дітей навчіть щоб вони казали "мажорчикам" що це ті дурні, а не навпаки. Є інший вихід? Треба вміти себе захищати, якщо цивілізовані способи не діють в цій державі!
не все рівно до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 14:08
Є різні школи і є різні учителі.
Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 16:31
От і я ж про те! Як відкрито виступити проти цих поборів, якщо твою дитини з під тишка там потім просто з'їдять?
допитлива Показати IP 8 Листопада 2013 16:51
які я зробила висновки, прочитавши статтю. По-перше, усі пенсіонери педагоги мають бути на пенсії. По-друге, учителів звинувачувати не треба - вони не винні, що від них вимагають виконання "планів". По-третє, ось ці добровільно-примусові здачі грошей - занадто, батькам увірвається терпець
Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 17:01
Моя дитина вчиться у НВК №9. Ніяких грошей на ремонт спортзалу у нас ніхто не вимагав. Це дурість.
Крапочка до Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 17:04
Відразу відчувається, що ви з тої ж СЕКТИ. Тобто з нас вимагають, а з вас ні? Ви якась особлива мама, чи що?
Іванка до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 17:27
Ні, просто ви як платний коментатор відробляєте проплачені гроші. А я розповідаю те що є насправді. Хоча можливо я помиляюся і ви просто не знаєте що в школі нині масово вставляють пластикові вікна десь 70-90 штук і на них потрібні кошти щоб діти не замерзали взимку. Ось про ці кошти і йде мова. І нормальні батьки не проти їх здавати.Про кошти на спортзал ніколи ніхто мови не вів.1
Bender, Ostab Bender до Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 17:39
На воре и шапка горит. Вы тоже самое и на ПП под другим ником написали, придумали отмазоку?
DAN до Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 18:58
А кто платит, я тоже хочу? Буду писать за всех и за правых и за левых!
))) до Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 19:58
девушка. или, скорее, мальчик. валите отсюда, срам фигой, то есть вашим комментарием, не прикроешь.
Лучанка до Іванка Показати IP 9 Листопада 2013 00:11
Не говоріть дурниць, що не вимагали грошей, якщо усіх батьків повідомили про здачу на ремонт спортзалу, сходів перед школою і т.д... Ви що, не в курсі? Чого ви всі боїтеся правди? Видно вам подобається платити невідомо за що!
Лучанин до Іванка Показати IP 9 Листопада 2013 12:13
Опа, Недужко вже Іванкою став
Іванка до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 17:27
Ні, просто ви як платний коментатор відробляєте проплачені гроші. А я розповідаю те що є насправді. Хоча можливо я помиляюся і ви просто не знаєте що в школі нині масово вставляють пластикові вікна десь 70-90 штук і на них потрібні кошти щоб діти не замерзали взимку. Ось про ці кошти і йде мова. І нормальні батьки не проти їх здавати.Про кошти на спортзал ніколи ніхто мови не вів.1
Крапочка до Іванка Показати IP 8 Листопада 2013 17:38
Слухай Іванка, ти вже мене дістала! Спочатку треба було згоди у батьків запитати. Я теж здавала і ці кляті 100 НА РЕМОНТ СПОРТЗАЛУ - ЦЕ ТОЧНО, я теж здала, але вже задовбали, треба міру знати!!!!!!!!!
........ до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 21:44
Ти 100 гривень здала на вікна!на спортзал виділили мільйон з міського бюджету!!Не тупи
крапочка до ........ Показати IP 8 Листопада 2013 22:39
тіпа шутканули? ну да майже 200000грн на міфічні 90 вікон! Ха-ха-ха!!!
........!!!!!!!!!!!!!!!!! до крапочка Показати IP 13 Листопада 2013 16:42
А ти орієнтуєшся в цінах. Так як сидиш тут довго,то напиши в googli "скільки коштує вікно" і будеш трохи більше обізнаною, а то такий ліс ......
123 до Крапочка Показати IP 9 Листопада 2013 21:34
Можливо це ви входите до якогось угрупування? Наприклад до того, що наводить наклепи про вимагання грошей!
aldo Показати IP 8 Листопада 2013 17:07
Хабарниця Силка свого зятя прилаштувала до Данильчука в центр технічної творчості, як керівника гуртка .Гроші отримує справно, але занять не проводить...
1601 Показати IP 8 Листопада 2013 17:39
Недужка геть зі школи! Кінець поборам! Все йому мало і мало.
ціпочка Показати IP 8 Листопада 2013 19:19
Завжди є тікому ситуація подобається і кого це все невлаштовує. я одна з тих кого дістало слухати бідкання батьків туди здай того дай. В мене самої діти правда ще в садочку і то невитягую за все заплатити щож далі буде. треба зпочатку це все присікати. Люди схаменіться. Тема для всіх дуууже болюча. Дякуюза те що її знову озвучили.
Піцочка до ціпочка Показати IP 8 Листопада 2013 21:08
а чого сама-то не присікла здавання у садочку???
ціпочка до Піцочка Показати IP 8 Листопада 2013 21:57
присікаю усіма відомими мені методами.
Крапочка до Піцочка Показати IP 8 Листопада 2013 22:41
Спробуйте самі присікти, Якщо в нас криша під кришою кришує і кришою поганяє!
крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 19:34
я оце довго рахувала і збилася, а де ж в нашій школі взялося 90 нечейних вікон??? які раптово треба поміняти??? ми ж усі ці роки міняємо вікна, і опанькі ще 90 нічейних, може це в якомусь заміському замку Недужка??? Піду завтра до школи порахувати нічейні, бо цікавість аж розбирає)))
))) до крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 19:59
он просто взбесился от безнаказанности. ну, плюс маразм и подлость на клеточном уровне.
Педагог Показати IP 8 Листопада 2013 19:47
Ну що Олег Володимирович!Попав! Якщо ти не звільниш зараз свого друга то підеш сам. Мер тобі цього не простить, а Кравчук вздрючить по повній. Скільки можна терпіти царювання цього пихатого комуністичного царька.Знищив спортмайданчик і хотів за батьківські кошти відмити гроші, а зараз за спортзал відмиває кошти за вибори свого сина. На що дивиться прокуратура.А ще, управління освіти, і та ж Силка, проаналізуйте, чому НВК № 9 в останні роки "перво місто". Напевно за хабарі за рахунок поборів з батьків, а не по знаннях учнів. Думай Гребенюк - думай !
Оксана до Педагог Показати IP 9 Листопада 2013 17:54
Невже знову наш 'любий" хімік Владленович прокинувся і появився на сайті. Чия б корова мичала, а твоя Андрюшо, мовчала б.
не бачу звязку до Оксана Показати IP 9 Листопада 2013 18:15
а до чого тут він?
Сергій Осійчук Показати IP 8 Листопада 2013 20:30
як сміливо ховатися за різними ніками і розповідати в дома на кухні як треба керувати державою. ми нація боягузів?!
Не Сергій до Сергій Осійчук Показати IP 8 Листопада 2013 21:10
до чого це?
ОЛЕНА Показати IP 8 Листопада 2013 20:58
ПОЧИТАЛА КОМЕНТАРІ... САМА НЕДУЖКА НЕ ЗНАЮ, АЛЕ ПРОЧИТАВШИ КОМЕНТАРІ У МЕНЕ СКЛАЛОСЯ ВРАЖЕННЯ ПРО ЦЮ ЛЮДИНУ НЕНАЙКРАЩЕ. А ДЛЯ ДИРЕКТОРА НАЙПЕЧАЛЬНІШИМ Є ТОЙ ФАКТ, КОЛИ ВІН НЕ КОРИСТУЄТЬСЯ АВТОРИТЕТОМ БАТЬКІВ І КОЛЕГ. НАЖАЛЬ
Наталка до ОЛЕНА Показати IP 8 Листопада 2013 21:55
Оленко,Недужко користується беззаперечним авторитетом в своїй школі. Якщо потрібно буде батьки за нього й до мера підуть і до губернатора. Він зробив з НВК№9 одну з найсильніших шкіл області і ми за це йому вдячні...
Оленка до Наталка Показати IP 8 Листопада 2013 22:03
Наталочко, будеш на педраді це говорити...:)))
))) до Наталка Показати IP 9 Листопада 2013 10:47
не бреши. от него все учителя, кто не в доле, плюются, потому что св**, склочник, ворюга и маразматик.
Лучанин до Наталка Показати IP 9 Листопада 2013 12:27
Дивлячись на те, як вбирає знання моя дитина, ніяк не можу збагнути в чому та школа є найсильнішою. В поборах, хібо що. З того часу як там вчився я, візуально абсолютно нічого не змінилося, знань там більше не дають, як колись, а гроші деруть...
****** до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 16:01
Вибачте, але як Ви можете говорити такі речі? Школа змінилася. У нас найкращий в області актовий зал, чудовий дискозал і хореографічний зал. Навіть коли ввійдеш в школу можна побачити зміни. Про знання тут навіть і мови не треба. Один з найвищих показників знань у місті. Діти займають призові місця на міських, обласних і навіть на всеукраїнських предметних олімпіадах. Може вистачить наводити такий наклеп на НВК № 9?
Лучанин до ****** Показати IP 9 Листопада 2013 16:13
Я написав щиру правду! Якщо директор "підмазує", то і позаники вищі - це всім відомо. Так пару дверей замінили, але загальний вигляд аж ніяк не змінився. Актовий зал який був, такий і є. Правда, прохід до актового залу був набагато рівніший при мому навчанні, а зараз там велика яма - куди ви всі диветеся? На це ще гроші збирати не почали? А в дискозал і хореографічний зал не всі ходять. А про знання мови і дійсно не треба! Коли дитина пішла в 1 клас - всім цікавилася, а після декількох місяців навчання все бажання вчитися відбили повністю. Показник якості навчання я бачу вдома кожен день!!! Мені ваші призові місця до одного місця! Да ж..у вчителю ми не лижемо, можливо тому так вчать? І наостанок - правда ніколи наклепом не буває!!!
Зірочка до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 17:20
Може і треба було підлизати не подарунками, а хорошим ставленням. Учитель може і відміннику поставити 6, при цьому обгрунтувавши повністю оцінку. Тому заїдатися з учителем - марна справа. Його просто треба поважати. Судячи з усього не хапає ваше чадо зірок з неба у науці, треба знайти крайнього. Хто у нас у школі крайній??? Правильно, учитель.
Лучанин до Зірочка Показати IP 10 Листопада 2013 01:52
А хто вам сказав що хтось з учителем заїдається? Чи не підмазування називається заїданням? Що в вашому розумінні хороше ставлення? Просто ніяк не ставитись не можна? Це особлива професія? А школа давно вже стала академією наук? Так, в підручниках зараз зустрічаються приклади що доценти з процентами не можуть в них розібратися. Школа для того щоб надати дитині початкову, а потім і середню освіту. А в нас вже при прийомі в школу конкурси проводять такі що в батьків волосся дибки встає. Правильно - вчитель крайній, якщо не здатний навчити дитину. Ту дитину яка вчиться сама вчити не треба, хіба що тільки завадити можна. Вчитель є для того щоб вчити дітей, лікар - щоб лікувати людей, зварювальник - щоб зварювати метал, водій - щоб крутити баранку тощо. Кожен повинен бути на свому місці! Якщо вчитель не може вчити дітей, а може справно збирати гроші, то нехай іде в банк працювати, а не займає місце - прийде той що зможе вчити. До хороших вчителів немає жодних претензій, але їх, нажаль, дуже мало залишилося, а молодь в школи зараз приходить абсолютно нульова. Через те що непорядних більше і йде ставлення в загальному до професії вчителя. В НВК №9 таких більше ніж 95%, ви і сама це добре знаєте.
Зірочка до Лучанин Показати IP 10 Листопада 2013 09:01
Шановний Лучанину, я з вами згідна. Ви пишете про те, що вас хвилює, і ви праві. Я не працівник 9 школи, хоча і маю відношення до науки. Дякую за те, що у ваших словах відчувається повага до тих учителів, які того заслуговують. Учитель, який замість того, щоб передавати знання перетворився за воленю долі на когось іншого - не учитель. Зараз і світ з ніг на голову перевернувся: гроші, нажаль, правлять світом. І ми живнмо у суспільстві, коли дитина якогось багатія може принижувати, "посилати" учителя, не боячись нічого, бо знає, що захищена. Їй навіть і вчитися не треба, бо диплом і атестат будуть з високими оцінками. Ми живемо у суспільстві, коли злодія можуть виправдати, а безневинного - наказати. Ми живемо у суспільстві, у якому годі шукати справедливості. І таких прикладів можна навести багато... Із болем у серці, нажаль. Допоки не змінемо суспільну свідомість - доти нас не чекає нічого хорошого, враховуючи і те питання, яке обговорюємо.
........!!!!!!!!!!!!!!!!! до Лучанин Показати IP 13 Листопада 2013 16:51
Не має поганих вчителів,є недобросовісні учні і батьки , на зразок вас!
НЕ з найкращої 9 школи до ****** Показати IP 9 Листопада 2013 16:23
Олімпіади, кажете? Не смішіть, всі в місті знають ЯК 9 школа бере призи на олімпіадах, турнірах та захисті наукових робіт. І оте ПЕРВЕ МЕСТО вже навіть не викликає сміх, це вже сумно.
1 до НЕ з найкращої 9 школи Показати IP 9 Листопада 2013 22:41
За призові місця на олімпіадах турнірах недужко справно розраховується з силкою іне він один.
мама,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, до НЕ з найкращої 9 школи Показати IP 13 Листопада 2013 16:56
мені стидно за вас, батьки, в мене діти ходять на олімпіади міські, обласні ,на всеукраїнські, жодної копійки ні я ні школа за них не платили.
123 до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 21:39
Викладають матеріал в НВК №9 шикарно! А вже хто як вбирає матеріал не від вчителів залежить, а від особливостей дитини. НВК №9 найкраща, найсильніша школа в Луцьку.
З школи №7 Показати IP 8 Листопада 2013 21:12
Лещенко у нас також маює години, які не читає, але отримуе зарплату.
Не знаю до З школи №7 Показати IP 8 Листопада 2013 21:44
А хто такий Лещенко?
Банкір Показати IP 8 Листопада 2013 21:13
Зібрав гроші і на проценти. Пройшов час за проценти зробив ремонт. Прокуратурі підказка рахунки родичів у банках.
людина в цивільному Показати IP 8 Листопада 2013 21:27
років зо два тому на стіні спортзалу учні написали правду про недужка шкода що ріхто змісьвно не зробив висновків а гроші потрібно перераховувати на певні рахунки іне буде корупції
мама Показати IP 8 Листопада 2013 21:32
Для мене Лещенко нічого не говорить, а Гурний викладав у моєї дитини. уроки проводились всі, знання дав, що ЗНО склав без репетитора не гірше математики, а краще, результат вчиться на бюджеті.
Не знаю до мама Показати IP 8 Листопада 2013 21:44
А хто такий Гурний
Гудбай до мама Показати IP 8 Листопада 2013 21:47
Щось попахує саморекламою...
Оксана Показати IP 8 Листопада 2013 21:41
Я випускниця 9 школи! Ми з середини 11 класу, почали робити ремонт класу! Вже б звільнили того Недужка.
Думка Показати IP 8 Листопада 2013 21:45
У цій ситуації мабуть Гребенюка марно підключати, одна надія на начальника обласного управління освіти Хомича.
Аліна Показати IP 8 Листопада 2013 21:47
Нарашті цю болючу тему вже не бояться піднімати. Ще б це результат якийсь дало!!!!!!
Кац до Аліна Показати IP 8 Листопада 2013 21:50
її і раніше не боялися піднімати. обурювалися, скаржилися, писали. а віз і нині там.
Народ Показати IP 8 Листопада 2013 21:51
Люди пишіть правду. Народ має знати своїх героїв! Зате будемо знати, хто на що гаразд
Ага Показати IP 8 Листопада 2013 22:05
Мені соромно і огидно, що я вчився в цій школі.
незнаючому Показати IP 8 Листопада 2013 22:08
Лещенко Зіновія Богданівна - методист управління освіти, а Гурний теж працівник управління освіти, який раніше працював учителем в 9 школі.
зазадка Показати IP 8 Листопада 2013 22:17
СХАМЕНІТЬСЯ........... ПОГАНА ШКОЛА, ПОГАНИЙ НЕДУЖКО, ПОГАНІ ВЧИТЕЛІ, ВСЕ ПОГАНО.... ЧОМУ САМИМ РОЗУМНИМ, ТОЛЕРАНТНИМ БАТЬКАМ ЦЕ ТЕРПІТИ, ЗНАЙДІТЬ СОБІ ВСЕ ТЕ, ЩО ВАС БУДЕ ЗАДОВІЛЬНЯТИ..... БО ЦЕ ВЧИТЕЛЬ ЗМУШЕНИЙ ВЧИТИ ТИХ, КОГО ДО НЬОГО ПРИВЕЛИ, А ВИ, ШАНОВНІ БАТЬКИ, МАЄТЕ ВИБІР ШКОЛИ, ВЧИТЕЛЯ І ВСЬОГО ІНШОГО. ЗНАЙДІТЬ ДЛЯ СЕБЕ І ДЛЯ СВОЇХ ЛЯЛЬ ТИХ, ХТО ВАС БУДЕ ВЛАШТОВУВАТИ І НЕ ПОЛИВАЙТЕ БРУДОМ, ТИХ З КИМ ЩОДЕННО СТИКАЄТЕСЬ, НЕ ПЛЮЙТЕ В ТУ КРИНИЦЮ З ЯКОЇ П ЄТЕ ВОДУ. СУДЯЧИ З КОМЕНТАРІВ-ЦЕ ВИ ПОДАЄТЕ ВЛАСНИЙ ПРИКЛАД СВОЇМ ДІТЯМ, ВОНИ Ж ЗАКІНЧАТЬ 9 ШКОЛУ І НЕДУЖКА УЖЕ НЕ БУДЕ У ЇХ ЖИТТІ, А ВИ -ЗАЛИШИТЕСЬ ПОЖИНАТИ ПЛОДИ СВОЄЇ БАЙДУЖОСТІ ...
маю думку до зазадка Показати IP 8 Листопада 2013 22:26
більшість сучасних дітей - не подарунок. це правда. і нахамлять учителю і оцінку за незнання хочуть отримати. деякі батьки теж унікальні екземпляри. часто доводиться чути від батьків: "школа не виховує". найперше, ви, шановні батьки маєте виховувати своїх чад і не перекладати свою нестачу часу і відсутність бажання займатися власними дітьми на учителів. батьки відстоюють свої права - це добре. а хто захистить учителя від вседозволеності дітей?
Батько до маю думку Показати IP 8 Листопада 2013 22:49
Не відходьте від теми! Мова йде про масові, суцільні побори в школах міста та ДНЗ, а не про методики виховання вчителів та батьків. Гроші ВИМАГАЮТЬ, інакше не скажеш у всіх садочках та школах, прикриваючись нескінченними ремонтами та благоустроями і т.п. В 21 гімназії збирають з батьків по 200 грн. на ремонт басейну, причому обов'язкові платежі (фонд школи та класу) ніхто не відміняв. А на рахунок вибору школи та педагогів - не кожен має змогу завести своє чадо (а то і не одне) в інший мікрорайон чи кінець міста.
маю думку до Батько Показати IP 8 Листопада 2013 23:07
батьку, ти правий!
))) до маю думку Показати IP 9 Листопада 2013 10:46
как обычно, когда речь зашла о краденых деньгах, иезуиты возвели очи к небу и запели, что дети плохие. не уклоняйтесь от темы, ворье чертово. спаскудили школу до предела.
((( до ))) Показати IP 9 Листопада 2013 11:00
такі батьки як ти - ось проблема. така хамка може виховати тільки хама. а потім до учителя буде мати претензії.
))) до ((( Показати IP 10 Листопада 2013 11:34
Та ты шо? Поговори.
Крапочка до зазадка Показати IP 8 Листопада 2013 22:58
Шановна Задка чи передка, чи як вас там...до Вашого відому, коли ми йшлі в перший клас, то вчителі самі собі на тестуваннях обирали дітей, батьки вчителів не обирали. А ви якщо визвалися бути вчителем, то це ваше покликання знайти підхід до цих таких різних, вредних і слухняних чад!!!
Комочка до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 23:06
Це твоє завдання як відповідальної матері, щоб твоє дитя було слухняним. інакше, гріш ціна таким батькам, які не можуть виховати свою дитину. батьки одній дитині раду не можуть дати, що уже говорити про учителя, у якого у класі сидить 30 дітей!
Кома до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 23:11
Замість того, щоб в інтернеті сидіти - іди і поговори зі своєю дитиною, приділи їй увагу. А то потім будеш звинувачувати учителів, що не змогли знайти підхід до твоєї дитини!
Крапочка до Кома Показати IP 8 Листопада 2013 23:20
По перше - моя дитина, як слухняна вже давно солодко спить. По друге - в школі моя дитина теж чемна і гарно вчиться. А вам, вже не знаю навіть як вас обізвати - приведи дитину у перший клас, щоб читала, щоб писала, рахувала, та ще й щоб по ниточці ходила. Тоді питання: А на хрєна нам ваші школи з вашими поборами? Коли не прийди на батьківські збори, то всю відповідальність за навчання перекладуть на батьків, бо в школі не встигають. Кави попити в підсобці і сраки помяти ви встигаєте, а дітям в голову знання вкласти у вас часу не вистачає! Кумедно)))
Кома до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 23:26
Шановно Крапочко, образливі слова ви говорите на адресу чителів. Серед них є усякі, погоджуюсь. Але не можна усіх під одну гребінку. Попити каву у період між уроками - не заборонено. Якщо ваша дитина така чемна, розумна і слухняна - чому у вас стільки ненависті до педагогів? У розумних і чемних дітей - і батькі такі ж, які не будуть поливати брудом учителів своїх дітей.
Крапочка до Кома Показати IP 8 Листопада 2013 23:31
Моя дитина така не з подяки до цієї школи! Про каву я говорю не під час перерви, а під час уроків. І ви це добре знаєте! А те, що я не така стримана і чемна як моя дитина, так вибачте, я не втигаю гроші "малювати" для школи і усіх інших освітніх установ.
Кома до Крапочка Показати IP 8 Листопада 2013 23:35
Шановна Крапочко. Я не працюю у 9 школі - нажаль чи нащастя, не знаю. Згідна, якщо пють каву учителі під час уроків - це неподобство. Кожну хвилину уроку треба проводити раціонально. А про гроші теж вас розумію - бо усім зараз нелегко, час такий непростий.
Гість до зазадка Показати IP 12 Листопада 2013 17:45
Дорога Зазадка! Цілком з вами погоджуюсь.
AS Показати IP 8 Листопада 2013 22:23
Лещенко має години уже багато років у ЗОШ-ліцей №22.Приходить дуже рідко часом записати в журналі про віртуально проведену роботу набити ціну, яка зайнята і звичайно банально забрати гроші.Мала б совість віддала б людям, які заміняли.Та ні - скупа аж смердить.Корчить з себе велику інтелегентку, але після 50 в людини її єство на обличчі.
ВФ до AS Показати IP 8 Листопада 2013 22:27
а що ця пані викладає?
AS Показати IP 8 Листопада 2013 22:41
Українську мову.
Небайдужий Показати IP 8 Листопада 2013 23:04
Всі пишуть: одні обси..ють, інші заступаються. А слабо все задокументувати. Є збори, наради - зніміть на телефон, камеру,запишіть на диктофон всі ці "прохання", вимагання і т.д.
теж до Небайдужий Показати IP 8 Листопада 2013 23:09
та бояться, що у того, хто знімав будуть проблеми.
таксист Показати IP 8 Листопада 2013 23:10
після цих коментарів недужко як настоящий офіцер повинен застрілитись
ай ай ай до таксист Показати IP 9 Листопада 2013 21:02
Він піде у відпусту або на лікарняний, як завжди це робить!!!
eeee Показати IP 8 Листопада 2013 23:14
Ви говорите про працівників освіти, а заступники проводять уроки. В минулому році за весь рік а ж 4 уроки інформатики .
333 Показати IP 8 Листопада 2013 23:21
Мабуть такої ф..ні в Білорусії немає?
мотя Показати IP 8 Листопада 2013 23:30
мій племінник вчиться в 9 школі.гроші збирають щомісяця. ми порахували суму яка збирається за рік лише у фонд школи, чимало .а що зроблено.ми прийшли минулого року у перший клас жахнулись я такого навіть не уявляв.там такий спортзал... .так що не єахищайте недужка зажрався пацаню
факт до мотя Показати IP 8 Листопада 2013 23:39
От що це за формулювання "мало", "немало". Пиши конкретно про яку суму йдеться, щоб ми мали уявлення про обсяги
клмн до факт Показати IP 9 Листопада 2013 01:59
50 грн помножте на 1500 учнів і знову помножте на 12 місяців. Ну і заберіть від тої суми відсотків з 10 на пільговиків і тд. Ось і буде реальна сума
василь до клмн Показати IP 9 Листопада 2013 14:02
В НВК№9 вчиться 1000 учнів
мама школяра Показати IP 9 Листопада 2013 06:06
а ми нашій класній вчительці здаємо гроші на подарунки по кілька разів на рік!! День вчителя, 1 Вересня, День народження, Новий рік, 8 Березня - і мовчимо, бо боїмося. А що робити - дитину зацькують! От навіть школу боюся написати, ну добре, 14 гімназія. А ще нам на загальношкільних зборах сказали не ставити вчителів у незручне становище - не носити великі пакети, бо є інші способи як віддячити. Гади!!! Що робити? Тільки не треба таких порад типу "зніміть на мобільний телефон, диктофон, запросіть телебачення...", бо школу не хочеться міняти.
Учитель до мама школяра Показати IP 9 Листопада 2013 09:25
Соромно і гидко за колег, які покликання проміняли на подарунки. Хоча, скоріше, це було не покликання, а фікція. Не помилюся, коли такі "педагоги" кожного учня будуть розглядати з позиції отримати щось матеріальне. А за такими "педагогами" складається враження про усю учительську професію. Нажаль. Учителі! Несіть із гордістю те звання, яке ви маєте. А не будьте безсоромною маріонеткою, яка хоче отримати щось від учнів і батьків. А не можете - йдіть геть із професії. Природній відбір спрацює, і у професію будуть йти справжні професіонали. Не хочу заступатися за таких колег, які так ницо себе поводять.
Майдан до Учитель Показати IP 9 Листопада 2013 10:18
Одну молодую учительницу из 17 школы можно встретить в Майдане довольно часто. Она там практически завсегдатая. Не буду обсуждать её поведение. Факт в том, что ЗП учителя хватило бы только на один вечер того, как она там проводит время. А бывает она там чуть ли не каждый день уже довольно таки много лет. Теперь понятно - откуда такие деньги.
Я до Майдан Показати IP 9 Листопада 2013 10:23
А чого ви вирішили, що вона за свою зарплату ходить? Може в неї багатий бойфренд))
Плей до Я Показати IP 9 Листопада 2013 13:49
ой, зараз такі бойфренди, що самі хочуть, щоб їх завели і заплатили
Бобік до Майдан Показати IP 9 Листопада 2013 10:50
А може чекає на тих, хто купить коктейль, а вона відпрацює. Тьху, педагог.
Ксюша до Майдан Показати IP 9 Листопада 2013 19:13
Моя дитина навчається в 17-й школі і цікаво було б знати хто в нас тут такий багатий з молодих.
І я бачив до Ксюша Показати IP 10 Листопада 2013 12:05
В ви зайдіть якось на вихідних після 10 вечора, самі побачите
та сама юля до І я бачив Показати IP 10 Листопада 2013 13:11
А сам-то що кожен вечів у генделику робиш?
до тої самої юлі до та сама юля Показати IP 10 Листопада 2013 13:44
дітей не навчаю, це точно
Вчитель до мама школяра Показати IP 9 Листопада 2013 10:19
А хто вас просить вчительці так часто дарувати подарунки? На це є день вчителя і 8 березня. А день народж., новий рік..... Це самі батьки хочуть прогнутися, ніби це допоможе. Просто я сама-вчитель і для мене це не показник, просто приємно. Але оцінки від цього не залежать, вітають мене, чи ні. Я адекватно знанням оцінюю кожну дитину, а не подарункам.
Колега до Вчитель Показати IP 9 Листопада 2013 10:48
Щоб не дискредитувати себе, професію вцілому - не беріть. Щоб потім менше було розмов. А приємно вам нехай чоловік робить, а не батьки учнів подарунками.
Лучанин до Вчитель Показати IP 9 Листопада 2013 12:59
Ви адекватно оцінюєте знання, тому що всі дарять. Але нехай хтось не здасть гроші і ви це будете знати, весь ваш адекват перетвориться в неадекват. І це факт! P.s.: прям реп вже якийсь виходить...дістали.
таксист Показати IP 9 Листопада 2013 06:28
школа з храму знань плавно за останніх 10 років перетворилась в будівельне управління помічають дітей батьки яких або башляють або діти надзвичайно обдаровані . як не прискорбно а недужка таким зробили обставини а гроші це блуд приліпають самі
Батько Показати IP 9 Листопада 2013 10:02
В нас теж в 25 є фонд школи і класу за 10 місяців, і ще плюс всі ремонти за наш рахунок, а в туалеті дівчаток перегородка між унітазами висотою десь 50 см і дверок взагалі нема, тобто сидиш в туалеті у всіх на виду, та й прокладки як міняти дівчаткам, в мене зі слізьми приходить додому, то якби вчителів в той туалет щоб справлятися нужду дивлячись в очі один одного
Думка до Батько Показати IP 9 Листопада 2013 11:34
причому тут учителі? хай попроситься вийти на уроці і поміняє. чи вона міняє їх кожну перерву? вже і з цього треба робити проблему.
мама школяра Показати IP 9 Листопада 2013 10:15
А ще хочеться приділити особливу увагу батьківським зборам. Вислови типу "таких батьків як ви у мене ще не було!" стали нормою. Вчителька каже, що на клас треба купити новий ксерокс, всі без запитань здають гроші. Але тримає те, що школа близько до дому.Кожен місяць 45 грн. у фонд школи, 60-70 харчування, 5 грн. на якусь булочку кожен день, у фонд класу - залежно від потреб. І 200 грн.!!! в кінці року ще на щось, зразу не кажуть, бо це визначається в процесі збору грошей.
Мрія Показати IP 9 Листопада 2013 10:19
А ще у Лещенко є мрія стати Заслуженим працівником освіти.Проблема втому, що мрія є, але заслуг немає.Бігає по кабінетах жалібно сьорбає носом, дорікає Недужку, що допомогла під час проведення "Вчителя року".Тепер в Недужка вихід один - купити.
не все рівно до Мрія Показати IP 9 Листопада 2013 11:02
А чого ми за ту Лещенко все говоримо?
999 до не все рівно Показати IP 9 Листопада 2013 11:13
Бо вона в освіті як бельмо на оці.ДИректори подарунки їй носять з батьківських коштів.
434 до 999 Показати IP 9 Листопада 2013 11:21
ну да це неподобство
Порука Показати IP 9 Листопада 2013 10:58
Не треба боятися, що учитель буде занижувати оцінки учням. Якщо учитель навмисно занижує оцінки - нехай клас бунтує, заступається за однокласників. Повітре, це лише єдиний метод. Коли є колективна солідарність батьків і учнів, коли заступаються один за одного. А коли декільком дітям навмисно занижує оцінки учитель, бо ті не здали гроші, а усі покірно мовчать - це шлях ні в куди.
Даша Показати IP 9 Листопада 2013 12:00
Від теми поборів дійсно відхилилися.На батьківській вчорашній конференціі сраколизи недужка визнали цей матеріал провокацією і знову проголосували ЗДАВАТИ ПО 100грн до Нового року і по 100 після(правда призначення змінили-на вікна)І спробуй щось скажи-заклюють.Про "проти"взагалі ніхто не запитує.Шановні журналісти спробуйте пробратися на ці конференціі(коли прохід туди по списку вчитель+тато або мама з класу)І не дай Бог думку проти поборів-одразу викликають вчителя до недужка-такі батьки ЦІЙ школі не потрібні,потрібне стадо,яке МОВЧКИ здає всі суми.А ФРАЗА,що недужко НЕ МАЄ ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ГРОШІВ ФОНДУ,бо"це самі батьки хочуть здавати захмарні суми".Брехня та показуха 9школи....
Логично до Даша Показати IP 9 Листопада 2013 12:25
Давайте посчитаем 100*1500(примерное кол-во учеников)*2(сдают до и после НГ)= триста тысяч! поделить на 90 окон о которых говорили защитники Недужко = 3300 грн окно. Вы в это верите? Это что ж за окна такие? И где смета, где договор с подрядчиком?
Коля до Даша Показати IP 9 Листопада 2013 14:21
Даша 5 баксів і наша... А якщо серйозно я був на тій конференції. Тон риторики повністю відрізняється від тієї що на сайті. Батьківський комітет повністю підтримав Недужка. Чи здати гроші на вікна щоб дитина не мерзла зимою чи скавучати на сайтах? Мабуть вибір однозначний. І не "любіть" нам мозги cвоєю жебрацькою демагогією.
Ай ай ай до Коля Показати IP 9 Листопада 2013 21:12
А моя дитина ходить у футболці, бо їй жарко, і зовсім їй не дме з вікон. І просить зайвий раз, щоб провітрили кабінет!!! А Вашій дитині холодно???
Думка Показати IP 9 Листопада 2013 12:24
Діти будуть мовчати, бачачи несправедливість, так само як і їхні батьки! Як кажуть: "Гуртом ібатька бити легше". Спочатку треба батькам об'єднатися і показати свою силу (до речі, як зараз-це вже початок відновлення людської гідності!), бо тільки ми, батьки, можемо щось змінити. Якщо говорити про Недужка (відповідь шановному Таксисту "... як не прискорбно а недужка таким зробили обставини а гроші це блуд приліпають самі"), то таким він став ще працюючи в обкомі партії! Мені батько переказував, що по районах ВД досі згадують і клянуть, бо перед приїздом з перевіркою він замовляв те, що йому треба. У 9 школі вчиться зараз моя друга дитина, віддав, бо ще залишилися вчителі, які дійсно дають грунтовні знання. А побори дійсно великі! Але, крім грошей, "достають" і щотижневі збори макулатури, і зараз батарейки, і примусова підготовка до різних олімпіад, конкурсів, звітів... Те що Недужко рідкісний "гість" на власних уроках - ні для кого не секрет. Моя дитина постійно каже, що знову була "якась тьотя". Цікаво, чи оформлюють на цю "тьотю" заміни і чи отримує вона за це гроші? Коли кажуть, що Недужко створив школу-брехня! Він її швидкими темпами руйнує! Залишилася суцільна "показуха"! А що вчителі? Вчителі - нещасні залежні люди, які трясуться за свою жебрацьку зарплату, які повністю залежні від керівництва і кого точно хабарниками і ж-лізами зробили обставини і директор.
Такні до Думка Показати IP 9 Листопада 2013 12:29
Ви праві.
Лучанин до Думка Показати IP 9 Листопада 2013 13:15
Дійсно, муклатура вже не просто дістала... Таке враження що всі батьки працюють на паперовій фабриці. В часи СРСР всі підписували по декілька газет і журналів - було що здавати, та й мукулатуру збирали не частіше ніж раз в квартал (вже точно не пам'ятаю, але рідко). Зараз всі сидять в інтернеті. Звідки макулатура??? Пачка газет - десь 5-7 кг, кожна газета коштує не менше гривні, в пачці десь, мабуть, 100 шт. За 7 кг, в кращому випадку треба викласти 100 грн! ??? Це що кожен тиждень купляти не менше ніж на 100 грн преси? А чому б не здавати ще металобрухт у вигляді автомобілів, побутової техніки?..
Василь до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 14:09
Нічого страшного, головне щоб ви читали ті газети які здаєте. Розумним будите.. Металобрухт у вигляді побутової техніки та автомобілей в інших школах здають 21, 4. Повірьте, це значно дорожче.
Пані на чемодані до Василь Показати IP 9 Листопада 2013 14:15
а ще деякі "учителиці" не проти отримати дорогоцінний метал у подарунок:))
Лучанин до Василь Показати IP 9 Листопада 2013 16:20
Читати в газеті що? Ті новини які я взнав ще тиждень тому? Та й будити я нікого не хочу - нехай сплять.
НАРОДУ Показати IP 9 Листопада 2013 12:39
НАРОД, ПИШІТЬ ПРАВДУ. ЩОБ УСІ ЗНАЛИ "ГЕРОЇВ" У ГАЛУЗІ ОСВІТИ. МОЖЕ ТАКИЙ "ГЛАС НАРОДУ" - ПЕРШИЙ КРОК ДО ЧОГОСЬ КРАЩОГО!
Саша до НАРОДУ Показати IP 9 Листопада 2013 14:49
Був Кучма, покращенням став Ющенко, ще більше покращення Янукович. В освіті: був Кремень, покращенням став Вакарчук, ще більшим покращенням - Табачник. Як ви думаєте, в якому напрямку піде покращення в луцькій освіті. Хто буде після Ковальчука, Недужка чи Гребенюка?
макулатурщик Показати IP 9 Листопада 2013 13:32
Людей зачепило за живе: 125 коментарів. Люди висловлюють свій біль.
ЩЕ ОДИН МАКУЛАТУРЩИК до макулатурщик Показати IP 9 Листопада 2013 13:33
Це точно!!!!
макулатурщик№3 до макулатурщик Показати IP 9 Листопада 2013 13:36
мало того, ми хочемо, щоб ці коментарі почитали впливові люди-чиновники і зробили кадрові висновки по деяких особах.
Олександр до макулатурщик№3 Показати IP 9 Листопада 2013 14:34
А якщо ці впливові люди почнуть сідницями ворушити, гроші на утеплення шкіл шукати з міського бюджету, фінансувати розвитку шкіл , то ціни їм не буде...Чи ви по наївності думаєте що виженуть того чи іншого директора-щось зміниться.Директори сьогодні -це стрілочники які за все відповідають. Наступний директор як правило набагато менш компетентністний та значно нагліший та воровитіший за попереднього. Це істина.
Оксана до Олександр Показати IP 9 Листопада 2013 17:43
А у нас в школі вже подейкують є кандидатура на місце Недужка, вчителька початкових класів, майже рік як заступник директора, родичка голови земельної комісії міськради Никитюка. Порівняно з нею та її апетитами хамовитий Недужко янголятком виглядає.
))) до Оксана Показати IP 10 Листопада 2013 00:56
моя родственница там училась. на свою голову ее мама во времена дефолта подогнала в школу пару банок краски. Недужко ежедневно вызывал ее дочь к себе для разговоров на тему, не поможет ли мама еще чем-нибудь, каждый божий день за ней секретарша бегала. Этот товарищ - вор, коррупционер, шантажист, который пролез на директорское место путем стукачества (безосновательного) не предыдущего директора, собрав возле себя таких же стукачей и гнид. Все показатели НВК по успеваемости - на костях учителей, которые еще чего-т стоят и не входят в круг гнид. Вот такие пироги. Все директора в Луцке - не ангелы, но этот - особая сволочь.
Оксана Показати IP 9 Листопада 2013 13:43
моя донька навчається у 2му класі у 3й школі. виховую її сама і таю ще двійко діточок, з батьківського комітету дзвонили і казали щоб готувала 400 грн на купівлю телевізора в клас і збирала гроші бо з нового року будуть пластикові вікна ставити в класі. ну де правда на світі? що діти будуть телевізор на уроках дивитися щодня і чому я маю зі своїх невеликих достатків вставляти нові вікна в класі??? що ж це робиться на світі??? хтось може таки має контролювати закони в нашій державі. хай би в тюрми заслали цих хапуг ненажерливих. кровососи народу.
Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 14:06
Гроші на ремонт спортзалу в нвк#9 збирають зі всіх батьків.Моя дитина вчится в 3 класі і вчителем було чітко сказано щоб вісі здали по 100 гр.
Олег до Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 14:26
Твоя дитина як і моя принесла Додому щоденник в якому було записано принести в школу 90 грн. Пояснити в 3 класі на шо гроші дитина не може: вчителька сказала. Зателефонував до класного керівника. Сказала, гроші на встановлення пластикових вікон в школі. Рекомендую також передзвонити своїй класній керівничці.
Андердог до Олег Показати IP 14 Листопада 2013 15:49
опириділись 9- це кількість вікон чи гривень, а то щось трохи забрехався
Цензцра Показати IP 9 Листопада 2013 14:24
А мене як маму обурює стиль вбрання учительк, які приходять проводити уроки. На здоровенну ж*** натягнуть обтягуючі джинси, аж діти сміються, а їй не соромно. Та ще й декольте при такій фігурі випячать.
Іра Показати IP 9 Листопада 2013 15:09
Не пошкодувала я свого часу і прочитала всю цю дурню. Чесно кажучи, я обурена і шокована. Я вчилася у 9-й школі 11-ть років, зараз здобуваю вищу освіту в університеті. І, знаєте, я ні разу не пошкодувала, що мене мої батьки віддали саме сюди.. Знання мої на найвищому рівні, і я з гордістю можу сказати: "Я низько схиляю голову перед Віктором Дмитровичем"..Недужко - кращий директор, і недаремно наша школа вважається однією із найсильнишіх у місті. А якщо чиюсь дитинку чимось образили, чи поставили не той бал, це вже проблеми Ваші і Вашої дитини.. Щось не влаштовує Вас - шукайте іншу школу, яка би влаштовувала Вас фінансово.... А щодо цієї всієї ахінеї, що ви тут розвели, можу сказати лише одне: "джинсою" стаття ваша пахнить.. Не знаю, хто і навіщо це заказав, але повірте, довести це - раз плюнути. Мені жаль людини, яка писала цю статтю та носить звання "журналіста". Адже насамперед, перед опублікуванням матеріалу, переконайтеся в його достовірності!! Шановна редакціє "Під прицілом", а Вам хочу побажати: фільтруйте свій персонал, і надалі будьте більше спостережливими!!!
Недужко до Іра Показати IP 9 Листопада 2013 15:21
я непотребую ніякого захисту і виправдань, мені байдуже що пишуть всякі недоумки. а гроші завжди гроші і я заставлю їх платити коли скажу і скільки скажу. думаю ірино і ваші батьки регулярно сплачували вказані суми, щоб невигнали вас під три чорти з моєї школи.
Іра до Недужко Показати IP 9 Листопада 2013 15:33
Ах, ну що за клоунада?! Аноніми, не будьте такими безсоромними. Ніколи в житті не повірю, що Віктор Дмитрович таке би написав. А вигнати "під три чорти" мене б аж ніяк хто не зміг, так як вчилася я старанно!!
))) до Іра Показати IP 10 Листопада 2013 00:49
Виктор Дмитриевич, не позорьтесь и не прикрывайтесь женским псевдо.
Ірі до Іра Показати IP 9 Листопада 2013 16:36
Шановна Іро, якби все було так прекрасно, чисто і прозоро, Пан Директор не ховався би від журналістів за дверима свого кабінету, а спокійно і чітко розказав би що і як, що це наклеп і поставив би брехунів, як Ви кажете,на місце. Його поведінка і поведінка його секретаря(?) доводить, що щось таки не так.
Олег до Ірі Показати IP 9 Листопада 2013 18:45
Я голова батьківського комітету класу НВК №9. Вчора в школі відбулися збори голів батьківських комітетів, ради, піклувальної ради, батьківського активу. бАТЬКИ ОДНОГОЛОСНО ВИЗНАЛИ РОЗМІЩЕНІ НА САЙТІ МАТЕРІАЛИ НЕПРАВДИМИ, НАКЛЕПНИЦЬКИМИ, ЩО ПРИНИЖУЮТЬ ГІДНІСТЬ ШКОЛИ Й ДИРЕКТОРА. Ніяких коштів на капітальний ремонт спортзалу не збиралося. За благодійні внески батьків в цьому році вже встановлено 65 металопластикових вікон. Все інше це інсинуація. Батьки прийняли рішення звернутися до мас-медіа щодо спростування наклепницьких матеріалів. Очевидно будемо подавати до суду.
Лучанин до Іра Показати IP 9 Листопада 2013 16:37
Судячи з того що ви написали, ядуже сумніваюся що ви здобуваєте освіту в університеті, та ще й вчилися старанно. "А якщо чиюсь дитинку чимось образили, чи поставили не той бал, це вже проблеми Ваші і Вашої дитини.. Щось не влаштовує Вас - шукайте іншу школу, яка би влаштовувала Вас фінансово...." Такі слова може сказати лише вчителька, бо треба виправдатися. Не всі вчителі залежать від директора, є й порядні, правда їх дуже мало. Ніхто не повинен шукати іншу школу, тим паче щоб влаштовувала фінансово. В нас, до вашого відома, освіта є безкоштовною. Тому вимагання грошей під вивіскою "добровільно" карається кримінально. Надіюся після ваших щирих слів в адресу редакції, вони дуже зацікавляться хто ви є насправді. І дуже сильно голову не схиляйте, бо шийка може тріснути. В той час коли я вчився в цій школі (хвала Богу що Недужка тоді там не було), навіть останній двійочник не бажаючи того виходив з класу, хоч і з мінімальними, але з знаннями. Зараз, як не старайся, але якщо вчителю не підмажеш, то на тебе увагу не звернуть! Шановна редакціє, людина ж просить, будьте більш спостережливі - надайте фото і відеофакти. Може тоді дійсно Недужка з цими Ірами вдасться влаштувати на їх законне місце проживання.
Іра до Лучанин Показати IP 9 Листопада 2013 17:02
А хіба нормально прикриватися під анонімністю і принижувати людей?! Бачу, Ви надто погано розбираєтеся в людях. Я не працюю вчителем і здобуваю знання в університеті за зовсім інших фахом. А найбільше мене обурює навіть не самий текст статті, а ці примітивні коментарі. Люди, схаменіться. Я прекрасно знаю Малу Оксану і з впевненістю можу сказати, що вона не здатна на те, щоб вимагати гроші із учнів заради їхніх відмінних оцінок. І не говоріть тієї інформації, якою Ви не володієте: її чоловік - простий працівник податкової і вже більше року як на пенсії. Тому не зводьте наклеп на ні в чому невинних людей, а слідкуйте краще за собою та Вашими дітьми!
Лучанин до Іра Показати IP 10 Листопада 2013 01:24
Що зміниться від того що я скажу що я Сергій? Якщо офіційно називатися, то вже треба заяву в прокуратуру писати. Ще немає просто тої останньої краплі, коли доведеться марати руки об ту "освіту". Жодна студентка просто так захищати директора школи не буде. А якщо не просто так, то і не маєте права щось говорити. Я достатньо добре розбираюся в людях щоб побачити в вашому коменті слова вчительки. А коментарі примітивні, бо говорять про одне і те ж! Якби причині і випадки були різні, то й коменти були б непримітивні. Відносно вашої Оксани, то я її, слава Богу, не знаю, але в 9 школі всі вчителі вимагають до себе якогось "особливого ставлення". Ви настільки з нею близькі чи ви і є та Оксана? Ну не може проста людина так писати, як ви, якщо не є зацікавленою особою. От нехай прокуратура порушить справу і перевірить, перепитає всіх батьків хто, коли і скільки куди і на що здавав. Тоді і будете говорити про наклеп!
Думка Показати IP 9 Листопада 2013 17:17
Ясно,що Недужко не не писав! Але, Ірино, ти, якщо дійсно вчилася у 9 школі, прекрасно знаєш, як там вчитися. Якщо ти не дитина спонсорів, або "нужних" людей (приміром прокурорів), то треба дуже багато зусиль прикласти для отримання достойного бала атестата. З одного боку це добре - однокласники мого старшого сина, які пішли після 9 класу, хвалилися, що у коледжах, училищах та інших школах вони зі своїми знаннями були на висоті. А з іншого боку - більша частина медалістів 9 школи - це мильні бульки! Всі знають і про змінені бали, і про хабарі, і про тиск на вчителів і про допомогу на контрольних та іспитах. Може і журнали заново переписувалися?! І ще одне: знання ти отримала не від Недужка, хоча можеш бути вдячна і йому, але ніколи не треба "схиляти голову". Навпаки, пора голови піднімати, як у Врадієвці та інших місцях України. Мені здається, що ніякої "заказухи" у сюжеті, який сколихнув Луцьк немає. Дійсно людям вже набридло бути бидлом і лохами. Обов'язково пораджу своїм родичам у Харкові та Київі ознайомитися із цим матеріалом - може хоч не Луцькі прокурори зацікавляться становищем в освіті. До речі, раджу це зробити усім, хто не байдужий.
****** до Думка Показати IP 9 Листопада 2013 19:50
Якщо у нас переписуються журнали, то як Ви поясните те, що школа має один з найвищих рейтингів по місту за результатами ЗНО? Як Ви поясните, що у щколі за 2012-2013 н.р. було 47 міських переможців, 24 обласних і 13 перемог на всеукраїнському рівні? Чи тут також платилися кошти?
для ********* до ****** Показати IP 9 Листопада 2013 20:03
Яка статистика! Але про "один з найвищих рейтингів по місту за результатами ЗНО" це не є правдою. В цьому році 9 школа є десь по середині.
(( до ****** Показати IP 9 Листопада 2013 22:50
НА МІСЬКОМУ РІВНІ КОШТИ ПЛАТИЛИСЬ 100% ДЛЯ СИЛКИ ЦЕ СТИЛЬ ІСНУВАННЯ
Лем до (( Показати IP 9 Листопада 2013 22:55
цікаво, а яка ціна питання?
Лучанин до ****** Показати IP 10 Листопада 2013 01:03
Те що батьки наймають своїм дітям репетиторів (не з 9 школи) для того щоб підготуватися до ЗНО є заслугою школи? Є і здібні та обдаровані діти - з них ви всі соки випиваєте, можливо це їм і на користь іде, як стимулювання. Але є ще й інші учні. Ви хочете сказати що всі вони вчаться на 10-11, бо ви їм все якісно розповідаєте і показуєте? Я вже писав - якість вашої роботи в мене вдома, більше, принаймні мені, ви нічого протилежного ніколи довести не зможете. Якби в мене з карманів "вилітали гроші", то я б ще й спробував з вами посудитися за те що "скалічили" мою дитину.
Думка до ****** Показати IP 10 Листопада 2013 10:31
Я зрозумів, що ви вчителька НВК 9, тому: 1) Як ви пояснюєте факти зникнення журналів, які трапляються? 2) При підготовці до ЗНО ми наймаємо викладачів з ВНЗ 3) На всеукраїнському рівні купити призи вашій школі не по зубах (хоча, може ті гроші, що збирають на це витрачаються?! (жарт)), а ось на нижчих рівнях - корупція процвітає
Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 17:39
Проблема даної ситуації навіть не в поборах, я здав цих 100грн на ремонт спорзали, в тому році на актовий зал(не збіднів), але зараз виясняється що на ремонт даного спортзалу кошти в повному обсязі виділила міська рада .Виходить що з усіх батьків роблять дурнів на мою думку це вже занадто і за це директор повинен відповісти , для початку хочаб суворою доганою
111 до Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 17:50
Телепню, тобі вже написали що гроші здаються на встановлення вікон у школі, до ремонту спортзалу це ніякого відношення не має. Якщо не дурень,то розберися, передзвони своїй класній керівничці.
Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 17:57
Сам ти баран(вівця), та коли гроші здавав і розписувався тобі говороли на що гроші будуть використані?
Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 18:00
Чітко було сказано гроші на ремонт спортзали, а зараза можна розказувати що завгодно
123 до Сергій Показати IP 9 Листопада 2013 19:20
КИМ СКАЗАНО, ТВОЄЮ ДИТИНОЮ З 3 КЛАСУ? І ТИ ПОВІРИВ. НУ ТИ Й ДУРЕНЬ!
Андрій Показати IP 9 Листопада 2013 19:10
пане Олегю чи має батьківський комітет повноваження судового органу? я думаю що ні) так як вони могли визнати матеріали наклепницькими? двієшник) а ще голова комітету
))) до Андрій Показати IP 10 Листопада 2013 00:51
это долбо**ский стиль обкома партии.
Андрій Показати IP 9 Листопада 2013 19:19
і доречі. майже всі вікна і так міняли коли мій малий вчився 2 роки назад. то тоді з батьків на вікна вже збирали чи ті вже спортились?? добре що в 1 школу забрав. СОРОМНО! я закінчував цю школу.
Олег Показати IP 9 Листопада 2013 19:30
Андрію, в школі загалом понад 400 вікон. За ці роки на пластикові замінили більше 250 вікон. Залишилося замінити ще приблизно 150 вікон. Даремно що забрав дитину. Не знищуй її майбутнє своїм непродуманим рішенням. Повертайся, ти нам потрібен.Ремонт ще не закінчився...
Завгосп Показати IP 9 Листопада 2013 19:49
Члени ради школи і піклувальної ради - теж учителі. Тут усе зрозуміло. Члени батькіського комітету - хто і кількість????
Гость Показати IP 9 Листопада 2013 20:25
Я також скажу про математичку Малу Оксану-це нахабна вчителька,яка вчила мене 8 років тому. Вже тоді вона була гнида.Яка ріже діток,які знають, просто так,що дитина їй не подобаєть.Хабрниця, паночка виплекана чоловіком начальником.Ще й заслужена вчителька, за що їй це звання дали.Явно не за красивие глазки.А за слівце мужа чиновника ще й податківця.Хай іде в податкову до свого кохгнаного там її місце, а недіток вчити.А з цими поборами ів школах потрібно давно покінчити раз і назавжди.Але це не вигідно обласному нчальству вони ж з ними діляться.Якщо потрібно здати гроші все через банк, а так заборонити кримінальною відповідальністю.А то директори шкіл вже стають мільйонерами і завідуючі дитячими садочками.Доходить до абсурду.Але ми простий люд і батьки цього не можемо побороти,бо наша країна -це повний кримінал і корупція.Здаємо ,бо не хочемо,щоб знущалися над нашими дітьми-виходу нема нам простим людям.Бо гатим на нас наплювати.
Мама з 9-ї школи Показати IP 9 Листопада 2013 21:23
Особисто мене обурює той факт, що у фонд школи кожного місяця ми здаємо 50 грн + 2 одноразові внески по 100 грн на вікна. Виходить в середньому 67 грн за місяць (включаючи літні місяці, за які ми здаємо гроші, що не робиться в жодній із шкіл міста). 67 грн * 1000 учнів = 67000 грн щомісяця. Питання: НА ЩО ЙДУТЬ ЦІ КОШТИ пане Недужко та пане Гребенюк?
Альона Ліпша Показати IP 9 Листопада 2013 21:50
Про кого і можна шось казати, так це про нашу єдину непервершену вчительку з економіки Таланкіну Ольгу Євгенівну, людина зовсім не володіє матеріалом і до того ж прискіпливо ставиться до учнів, які цього не заслуговують, і до того ж, несправидливо оцінює. Погрожує, якщо людина відмовляється від участі олімпіади не поставити нормальну оцінку
Альона Ліпша Показати IP 9 Листопада 2013 21:51
А Оксану Леонідівну не чіпайте і не видумуйте дурного
Луцький Показати IP 9 Листопада 2013 22:19
Романюк, Кравчук, Гребенюк, Крохмаль! Чув!!! До справи!
луцькому до Луцький Показати IP 9 Листопада 2013 22:55
В Гребенюка в самого рило в пуху.
Ромка Сєвєр каже прівєт Показати IP 9 Листопада 2013 22:20
знаючи луцький менталітет - зовсім не здивований таким потоком бруду, як в сторону Леонідівни, так і в будь-чию іншу. братішки. ця жінка була в мене класним керівником. закінчив я школу, тепер навчаюсь в КНУ, і далеко не в останню чергу завдяки їй. ніяких поборів, хабарів і т.д. не помічалось, тому мушу зробити висновок, що хтось був надто тупим в шкільні роки, і, що найбільш сумно, лишився таким же.
tony golanov до Ромка Сєвєр каже прівєт Показати IP 11 Листопада 2013 14:16
навчався у 9 школі і моєю класною керівничкою була Леонідівна. Сильна і знає свою справу. Ніяких розводів на гроші і тим більше погроз не було. якщо ви або ваша дитина не може навчатись на відповідному рівні(тобто тупа) то це ваші особисті проблеми! не потрібно поливати брудом людей які цього не заслуговують! я вдячний нашій керівничці за той рівень знань який вона нам дала і не вірю у цю всю фігню яку говорять батьки наслухавшись своїх "розумних" діточок!
Альона Ліпша Показати IP 9 Листопада 2013 22:35
несправЕдливо оцінює
123 до Альона Ліпша Показати IP 9 Листопада 2013 22:43
Таланкіна точно несправедливо оцінює!
tony golanov до 123 Показати IP 11 Листопада 2013 14:17
ооо даа)
Олена Показати IP 10 Листопада 2013 00:06
На Вересневому дитячий заклад №8 гроші так гребе завідуюча що пора гнати.Сил немае.Порядку немае.Годують дітей ужасно.Діти хворіють.Медичка 80 років.Тримае іі бо та платить директору.Пора розібратись.
Nik Показати IP 10 Листопада 2013 10:35
Щоб змінити світ, потрібно найперше змінити себе. Бо завжди найбільше притензій висловлює той, хто нічого не робить: "Всі винні, крім мене." На себе спочатку дивіться, а потім осуджуйте інших. І ще. Хто віддає, той отримує. Я здаю на все, що просять і вважаю, що це йде на благодійність.
Думка Показати IP 10 Листопада 2013 10:42
Шановні співбесідники! Не ведіться на обговорення вчителів! Це одна з технологій комуняк, коли люди гублять логічну нитку й забувають про основне питання. Обговорити лещенків, гурних, малих, економічок можна й на інших форумах.
директор до Думка Показати IP 10 Листопада 2013 12:55
Риба гниє з голови.Якраз такі як гребенюки, лещенки, силки...дають поштовх, показують приклад тим директорам. Вони дрючать їх по повній програмі,от вони і носять їм, але ж не з своїх зарплат.А не принесуть, не буде грамоти, категорії, призового місця, не вділять години на експерементальну роботу, не затвердять тарифікації, не пролобіюють виділення коштів на навіть дрібязковий ремонт...Директорам з ними ,ох не просто .Згадані особи мають хороший апетит і він у них з кожним днем росте.
х до директор Показати IP 10 Листопада 2013 14:17
Лещенко психічно не врівноважена особа.Прийдіть на семінари, які вона проводить, то заграє з людьми, то ліричні відступи про особисте, потім блискавично міняється настрій починає кричати ВІДПУСТІТЬ МЕНЕ!!! Трагікомедіянт в одній особі.І головне постійно здаєм гроші.
Не Л до х Показати IP 10 Листопада 2013 14:29
А що її хтось тримає, що кричить "відпустіть"?
Ігор Показати IP 10 Листопада 2013 11:13
ви знаєте. в мене син ходив до 1 класу- ну так він трошки не посидючий. вчителька ставила його перед всім класом і наказували з ним не спілкуватись, не гратись, не товаришувати. дитина з сильним психоемоційним стресом приходила додом.він просто не хотів більше йти бо його це морально вбивало. як так можна. ти ж вчителька молодших класів. падлюка..це було жахливо. а директор сказав ну від вас одного такі скарги значить в вас проблема. от такі є люди) прикро що я навчався в цій школі
Думка до Ігор Показати IP 10 Листопада 2013 13:08
Судячи з коменту, ви із тих батьків, які одразу біжать до директора "учителька така-сяка". Може з учителем треба було по-людські поговорити. Не повірю, щоб учитель відмовила у проханні батьків, тим більше коли сама не права. Цікаво, а як після того вона має ставитись до вашої дитини, коли ви на неї ходили жалітись до директора? Щоб ще більше не заганяти дитину у стрес - переходьте у інший клас або школу. Хоча, думаю, проблеми у вас і там будуть.
Андрій Показати IP 10 Листопада 2013 11:22
ахха не буде для мене подивом якщо кабінет цієї вчительки другий після повороту на бібліотеку, якщо іти від центрального входу(не памятаю як прізвище) але з знайомими була аналогічна ситуація, тільки з дівчинкою. жахливо.
таксист Показати IP 10 Листопада 2013 11:54
пенсіонерам пенсії . молоді пора рулити в нвк9 давно пора перейти від реформи черненка до сучасних методик викладання при яких вчитель та учень друзі а директор друг друга
Жах до таксист Показати IP 10 Листопада 2013 13:14
Що ти верзеш? Як учитель і учень можуть бути друзями?усесь виховний процес летить шкереберть. видно що ти ніколи не працював у школі?
Думка Показати IP 10 Листопада 2013 13:42
Пані і панове! Під моїм ніком "Думка" о 13.08 писала інша людина! Це ще одна провокація від Недужка! Буду міняти нік. Повертаючись до поборів: батьки, у кого діти вчилися наприкінці 90-х - початку 2000-х добре пам'ятають, як говорилося про шатровий ондуліновий дах, а зроблений був звичайний шиферний.
Босс до Думка Показати IP 10 Листопада 2013 13:53
То не провокація
Дякуємо Показати IP 10 Листопада 2013 14:25
Дякуємо Віктору Дмитровичу, що через ваші вчинки хвилею бруду накрило всіх. А ви вже оприлюднюйте своє рішення про неправдивість викладених в інтернет фактів.
Будь ласка до Дякуємо Показати IP 10 Листопада 2013 14:28
Бачите, народ говорить, бо йому та проблема близька. а у нас свобода слова і думки. подивіться, за кількістю коментарів цей репортаж Б_є усі рекорди. Ото рейтинг.
Журналістам "ВН" Показати IP 10 Листопада 2013 14:33
ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ, ПРОПОНУЮ НАСТУПНИЙ РЕПОРТАЖ ПРИСВЯТИТИ ПОБОРАМ У МЕДИЦИНІ, У ЯКІЙ ДІЄ НЕГЛАСНЕ ПРАВИЛО "БІДНИЙ ПАЦІЄНТ ТІЛЬКИ ЗАВАЖАЄ ЛІКАРЯМ ПРАЦЮВАТИ". А МАТЕРІАЛУ - СИЛА-СИЛЕННА. ПОЧНІТЬ ІЗ ПОЛІКЛІНІКИ. ЦЕ ПИТАННЯ ТЕЖ ЛЮДЯМ БОЛИТЬ.
мені 62 роки Показати IP 10 Листопада 2013 14:48
211 коментарів!!!!!!!! В моєму дитинстві перед учителем низько схиляли голови, а сьогодні? Яка ганьба!
кайф! Показати IP 10 Листопада 2013 15:04
С утра езжу на работу по Потапова. Иногда возле 9 школы пробка - бедные родители детишек привозят (и не только младшие классы!). Вот они - защитники директоров!
Учень школи Показати IP 10 Листопада 2013 20:20
Ви всі дурні, гроші БРАЛИСЬ, БЕРУТЬСЯ, і будуть БРАТИСЯ, всі прекрасно знають хто бере, скільки, кому і для кого !! Олімпіади ? Захисти наукових робіт ? Все куплено.... продано ! Є ще така особа як ТОЛСТІХІНА, для неї обласний конкурс захист як митниця в 2005 рік ! ШКОДА Р О З У М Н И Х !!!! дітей, які непроходять бо НЕДУЖКУ треба призові місця ! Ольга Євгенівна, дуже порядна та хороша вчителька, особисто знаю її, все що сказано наклеп, ВИ запитайте учнів скільки раз вона їм допомагала !!!!!! Зіновія Богданівна, порядна, приємна, розумна вчителька, все що кажуть накеп, бо заздрять, що не на її місці, ТАК ЩО ДОРОГІ ВЧИТЕЛІ, ви не тратьте часу ЦЕ ПИСАТИ а працюйте і добивайтеся УСПІХІВ ! З повагою учень школи м.Луцька
Учню школи Показати IP 10 Листопада 2013 21:54
Ти сам собі суперечиш. Цирк тай годі. Виходить що Недужко бере,Толстіхіна бере, а Лещенко вівця біла і пухнаста. Якраз ця порядна і є посередником.Схема така директор несе Лещенко чи Силці, а вони в свою чергу Толстіхіній.При цьому самі теж в долі.
Ще раз учню школи Показати IP 10 Листопада 2013 22:46
Для учня ти дуже добре обізнаний(-на) про людей на керівних посадах та вчителів! Ой "ДОРОГа ВЧИТЕЛько, ви не тратьте часу ЦЕ ПИСАТИ а працюйте і добивайтеся УСПІХІВ !"
Учень 9 ої школи Показати IP 11 Листопада 2013 11:55
вже давненько це ч*о моїіх батьків дойіть, а двох синів своїх ковбаскою підгодовує.
прокурор Показати IP 11 Листопада 2013 13:11
Потрібно розібратись з посадами на яких працює Лещенко.Вона очолює відділ у якому окрім неї жодної живої душі більше немає.Хоча по закону у відділі має бути не менше 3 осіб.Окрім того Лещенко - куратор методичного кабінету.Згідно класифікатора професій такої назви немає в природі.Має бути завідувач методичного кабінету.Отож, Лещенко сидить на двох стільцях і тішиться посадами яких НЕМАЄ.А зарплату отримує за двох.До того ж у методичному кобінеті не одна мертва душа-людини немає, а зарплату за неі отримують не важко здогадатись хто.
шокована до прокурор Показати IP 11 Листопада 2013 18:32
я сподіваюсь, що граблі прокуратури пройдуться не тільки по НВК № 9 , а й зачеплять і міське управління освіти...і двом царицям управління, лопатою корону поправлять!!!
Терапевт-невропроктолог Показати IP 11 Листопада 2013 21:07
За прогнозованим розвитком жанру, на цьому тижні має бути масовий вихід педагогів на лікарняний! І, в основному, з діагнозом "Гіпертонічний криз". А може це учні так замутили - мол, не хочемо писати контрольні зрізи?!! До речі, поясніть шановні педагоги: по TV кажуть про зрізи у 5-х, 10-х класах, а по школах - у 4,9,11-х?
вас всіх звільнено...(організатор) Показати IP 11 Листопада 2013 21:31
сумна звістка... це проплачена стаття.. але все зайшло надто далеко... більшіть людей праві і праві і ліві але суть не в тому... чекайте нових скандальних новин.. дякую за рейтинг
Маша Звенигородська до вас всіх звільнено...(організатор) Показати IP 11 Листопада 2013 22:09
погоджуюся з численними дописувачами, про Малу Оксану написана правда, так все і є, просто всі бояться, а про її крутого чоловіка запитала у сусідки, котра у податковій працює. відповідь зовсім не здивувала - гівнисте чмо яке думає що воно пуп землі! (деталі і нецензурну лайку не пишу). Добре хоч у коментарях можемо поділитися наболілим. Чому навчаться наші діти у таких "вчителів"???
Патріот до Маша Звенигородська Показати IP 11 Листопада 2013 22:30
Не варто видавати таку брехню за об'єктивну реальність. Вчителька, яку ви так часто згадуєте є висококваліфікованим фахівцем у своїй галузі і я знаю особисто, що вона може дати учневі величезний об'єм знань, потрібно лише старатись. Хто не вчить, і батьки якось намагаються "виправити" ситуацію, зразу ж все зрозуміло. Не вчителі такі, ментальність наша така. Мені особисто не відомий жоден випадок, коли б обдарованого учня в чомусь утискали.
еуые до Маша Звенигородська Показати IP 12 Листопада 2013 09:21
укацЕ
Патріот Показати IP 11 Листопада 2013 22:25
Сподіваюсь, що більшість розумних читачів розуміє: усе це лише поовокація і наклеп. Як проти шановного В.Д. Недужка, так і проти Дев'ятої школи загалом. Я є звичайним десятикласником, який тут навчається. Звичайно подібна ситуація характерна для більшості освітніх закладів, проте екстаполювати увесь цей бруд на НВК #9... Як учень, я відчуваю гордість за свою рідну школу чуючи про її досягнення, проте на рахунок незрозуміло ким змодельованої ситуації можу сказати лише одне: фікція. Звичайнісінька провокація. Моя думка суто як дитини, ане людей, від яких можна почути подібні нісенітниці. А ще ми ідем в Європу. Демократія, громадянське суспільство. Наділи наш народ цими благами, і отримаєш стадо віслюків. Прикро...
х Показати IP 11 Листопада 2013 22:55
Прошу звернути увагу, що коли за директора чи вчителів, хоч хтось пише добре слово, то за Лещенко, Гребенюка НІХТО.Хіба що після мого коментаря почнуть співати собі оди самі.Бо жодна людина про них не може сказати доброго слова позаочі.В обличчя перед ними лицимірять, нажаль, бояться.Хоча окрім зниваги ці люди не заслуговують ні на що.
не з 9 школи Показати IP 12 Листопада 2013 09:26
Не можу не втрутитись і не висловити свою вдячність Оксані Леонідівні. Моя дитина закічувала іншу школу, але ми звернулись до неї з проханням допомогти підготуватись до ЗНО. І за 1 рік підготовки дитина з лінгвістичного класу, де в розкладі значилось математика, а не алгебра та геометрія, здала ЗНО більш як на 185 балів. Зараз навчається в технічному вузі і під час іспиту з вищої математики отримала "відмінно". Але найголовніше - ій хотілося іти на заняття, вона з теплотою і зараз згадує Вчителя. Всі ті невдоволені, які вважають, що їх дитина (одна - непосидюча, друга - занадто тиха, третя не любить математику, а четверта не знаходить контакту з класом....) погано вчиться, тому що вчитель не зацікавив, чи вони зацікавили процесом навчання свою єдину власну дитину? Не все в житті ділиться на категорії "цікаво" - "нецікаов", часом є ще і поняття обовязку. Вчитель не клоун в класі, де 30 учнів, він фахівець, який дає напрямок, в якому слід рухатись. За 45 хвилин ви хочете, щоб вчитель виховав некультурних, заспокоїв непосидючих, перевірив д/з, обгрунтував всі оцінки, пояснив новий матеріал, закріпив його так, щоб вашій дитині було легко зробити домашнє завдання, і прицьому робив це цікаво, невимушено (танцюючи чи співаючи???????) Я не захищаю те, що батьків перетворились на спонсорську установу для школи, що держава дбає про державні установи. а школа повинна "вміти працювати з батьками"...., але зараз "крайнім" стане простий вчитель, який і так знаходиться між міськуо, директором, батьками і дітьми. І ще одне: виказуючи зневагу до вчиелів, обговорюючи це дома чи друзями або колегами, поміркуйте, як ваші діти будуть ставитись до школи і вчителів, і що ви і вони від цього виграють? Адже ваша зневага породить їх презирство до конкретного вчителя. предмета. школи і т.д.
Педагог Показати IP 12 Листопада 2013 18:59
Не з 9 школи, Ви праві.
Учні 11 класів Показати IP 13 Листопада 2013 12:13
Ми учні 11 класів НВК №9.Все те що пишуть про 9 школу ,про вчителів та директора це все не правда !!!!!!!Оксана Леонідівна дуже хороший вчитель ,який знає свою справу !!!!!Таланкина Ольга Євгенівна також дуже хороший вчитель!!!Ніхто про ніяки хабари не знає і не чув ,це все ПРОВОКАЦІЯ!!!!! Всі перемоги НВК №9 є заслуженими!!!Ми пишаємось , що навчаємось саме в цій школі!!!
Правда до Учні 11 класів Показати IP 13 Листопада 2013 12:21
А який клас? Як звати? На камеру скажешь?
бла-бла-бла до Учні 11 класів Показати IP 13 Листопада 2013 12:21
а что, во время уроков ученикам разрешают пользоваться нетом? Учитесь 11 классники!
Влад до бла-бла-бла Показати IP 13 Листопада 2013 20:57
Сказати на камеру? Звичайно, приходьте)
11 класи Показати IP 13 Листопада 2013 12:55
Якщо це так необхідно можу і на камеру,дістаньте для початку дозвіл на зйомку,потім поговоримо. А на рахунок чи нам дозволяють користуватись "нетом", довожу до вашого відома, що я не перебуваю у стінах рідної школи(!!!) оскільки я хвора. Щодо навчання можу сказати, що на даний момент,як і усі 11 років до цього, рівень навчання та викладання на високому, достойному рівні!!!
дивно до 11 класи Показати IP 13 Листопада 2013 13:30
якщо людина хвара то, вона в ліжку лежить, а не в інтернеті сидить. І не соромно вчителям прикриватися учнями?
Учні до дивно Показати IP 13 Листопада 2013 14:06
Вибачте, але учителі навчають дітей , а не просижують свою 5 точку на відміну від вас.
Учні до дивно Показати IP 13 Листопада 2013 14:06
Вибачте, але учителі навчають дітей , а не просижують свою 5 точку на відміну від вас.
11 класи Показати IP 13 Листопада 2013 12:58
Дана стаття опублікувала на тему хабарництва у нашій школі і аж ніяк не торкалась вчительського колективу, досить обливати брудом наших вчителів!!!! Мова ведеться зовсім про інше
Мама ученицы Показати IP 13 Листопада 2013 14:46
Противно читать всю грязь, которую вылили на одну из самых сильных школ нашего города. Не было бы таких показателей в школе,если бы вся написанная грязь была бы правдой.Явная ложь про проплаченные турниры, олимпиады, научные работы. Был мой ребенок на Украине, привез призовое место и ,поверьте, мы ничего не платили. Это была заслуга ребенка и преподавателей нашей школы.
Кац Показати IP 13 Листопада 2013 15:03
Цікаво, яка ситуація в самій 9 школі: що тепер буде?
Кацу до Кац Показати IP 13 Листопада 2013 15:12
нажаль нічого не буде, бо відмажуться и все буде по старому
Кац до Кацу Показати IP 13 Листопада 2013 15:17
ПИШУТЬ, ЩО ТИМЧАСОВО ХОЧУТЬ ДИРЕКТОРОМ ПРИЗНАЧИТИ ЗАВУЧА. ЦЕ ПРАВДА?
Лояліст до Кац Показати IP 13 Листопада 2013 20:58
Думаю, що ні. Якщо кого і призначать, то, очевидно, рибку побільше)
P.S. Показати IP 13 Листопада 2013 15:21
А что вы хотите по новому? Тогда надо во всех школах разборки устраивать, а не делать 9ую "козлом отпущения".
нпнг до P.S. Показати IP 13 Листопада 2013 15:25
може одну наказали - інші би злякалися.
P.S. Показати IP 13 Листопада 2013 15:29
Это система.
надія є...... Показати IP 13 Листопада 2013 17:13
Прочитавши всю цю х...виникає питання,батьки, чого ви такі розумні , а водите дітей в такі погані школи, вчіть їх самі. А здача коштів була , є, і буде.Бо наша держава все не профінансує, а якщо хочете щоб ваші діти навчалися в розвалюхах, то флаг вам в рукі!!!!!!!!!
байдужа до надія є...... Показати IP 13 Листопада 2013 20:40
Запитання має бути одне,де і як використовуються "благодійні" батьківські гроші, чому вони не здаються на рахунок кожним із батьків... судячи з сотні тисяч грн, які щомісяця, роками здаються, школа мала б бути "луцьким межигір'ям". Це запитання має задати прокуратура директорові, очільникам освіти області, при чому тут вчителі, панове...Це їм доплачувати було б чесніше, адже одне те,що вони з вашими дітьми проводять більше часу, ніж часто, власне,ви, погодьтеся...дорогого коштує, щоб там не було... вся ця тріскотня ні до чого(побачите), не приведе...(А судді-хто?) хіба вчителі без наказу директора могли б таке робити самі... дуже сумнівно, отож не ображайте їх,стосовно фаховості, почніть спочатку із себе кожен... Соромно за державу, соромно за тих, що б'ють себе в гуди, як вони люблять Україну, дбають про людей,а, насправді, доводять до скону... Шановні вчителі, не зважайте на маячню, розумні розуміють, а з іншими безперспективно... І не захищайте всі так директора, а зробіть йому гучні проводи на пенсію... мабуть,йому вже досить...чи доки син таки не стане депутатом....стид безпросвітний.
Лояліст до байдужа Показати IP 13 Листопада 2013 21:05
Та сама демократія. Дай її українцю, і воно ж не знає її діти куди. Ні щоб брати безпосередню участь у керівництві державою, протестувати проти режиму, ми можемо лише анонімно обливати учителів багнюкою. Моя думка: кошти збирають усюди, але, порівняно з іншими школами, їх реально кудись вкладають. І це видно. Ми маємо шикарний спортзал, майже у всій школі встановлені сучасні пластикові вікна, щоб діточки не мерзли, всі стіні пофарбовані. Так само кожні канікули підфарбовують парти. Той самий спортзал активно ремонтується. І, врешті-решт, потрібно віддати належне Віктору Дмитровичу Недужку. Він є досить добрим господарем. Коли ми з вами літом відпочивали, їздили на моря і т.д., він ходив щодня у міську і просив кошти на ремонт зазначеного залу.
Лояліст до Лояліст Показати IP 13 Листопада 2013 21:07
Виправлюсь, мав на увазі, що ми маємо шикарний дискозал(в якому, до речі, по проханню класного керівника можна проводити дискотеки) та актовий зал.
Абвгд до байдужа Показати IP 19 Листопада 2013 18:33
Шановна байдужа! За те що вчителі проводять час з нашими дітьми дорогого не коштуе тому що вони отримують зарплати, а додаткові уроки ми оплачуемо. А судячи з того як одягаються та ходять у золоті то пагано не живуть.
Учениця Показати IP 13 Листопада 2013 22:43
Я розумію як всі тут збісились,але я навчаюсь в цій школі з 1 класу,і не мало навчилась,мені соромно та образливо,що у нашій школі вибачне за слово є "стукачі". Мамо як вам не стидно здавати школу,яка б вона не була.Якщо вона вам не довподоби прошу напрявляйтесь і іншу. І тут більшість тексту перекрутили.Адже актовий зал зробляний вже досидь давно.А вам я раджу розібратись у собі.
учениця 9 школи Показати IP 13 Листопада 2013 22:53
Жах,як вам не соромно люди ви дикі всі,загалом тут більшість не знає через,що пройшла наша школа,вона краща школа,і не пхайте свій ніс куди не треба!Навіть якщо він обдирає гроші(але це не так)Я 9 клас в цій школі,я її люблю вона мені рідна,рідні стіні,рідні всі.Вчителі тут чудові,в кожного своя техніка викладання.Заучі деякі просто антастично добрі в певній мірі.В мене теж колись була така думка.Але обдумайтесь люди,що ви робите.Я ненавиджу таких людей як ця жіночка,те що вона зробила це жахливо.Мені було не приємно все це читати!!!Журналісти ви професіонали,а професіонали ніколи не пишуть погане тому що їх затронули в душі,їх обідило те,щр їх не пустили.Вот і вони захотіла затролити нашу школу.Більшість тексту написати на сайті від байди.Нічого правдивого.Фу жах. Протест!!!!!!!!!!!!
Учень Показати IP 13 Листопада 2013 23:00
Послухай, Ученице! У 9-й школі добре викладають рідну мову, а ти не можеш строки написати без помилок! Чи ти "косиш" під неграмотну?!!
Шановний до Учень Показати IP 14 Листопада 2013 21:40
Можливо, через хвилювання та переживання вона помилилась, проте і ваше слово "строки" було не повністю зрозумілим.
Учениця до Учень Показати IP 15 Листопада 2013 20:17
Шановний мій,не вам судити як я пишу!не влаштовує,йдіть знаєте куди? Наша школа чудова,не вам рішати яка вона.Якщо не подобається просто відстаньте! Ученице,омг.
Справедливий Показати IP 14 Листопада 2013 11:51
Беручи до уваги більшість коментів, висновок один- заказуха на Недужка, ставте хутчіш жіночку -білявку-родичку Никитюка-і крапка-тоді вже ешелонами подарунки будете везти, і хватить біса гнати-нема що більше обговорювати-сидять в тих інтернетах і плітками займаються-робити ідіть-знатоки великі!
Оксана Показати IP 14 Листопада 2013 11:56
Дивно читати усі замовні Недужком коментарі... Ніхто, я думаю, не вважає, що школа не нормальна чи вчителі. І вчителі там гарні працюють і школа добра. Побори просто - страшні, безперестанні та не добрі. Здаємо на все що можна (і за клас, і за школу, за харчування, на подарунки, ремонти, парти і т.д.). Здавати можна, але має бути якась межа. Здали на ремонт актового залу, зараз -спортивного залу (уже виявляється це всі не правильно почули - МИ ЗДАВАЛИ НА ВІКНА). Так давайте здамо на вікна Недужкові додому чи купимо йому авто (він ж піжки ходить на роботу)...
Шановна до Оксана Показати IP 14 Листопада 2013 21:45
Проте скажіть мені, будь ласка, чи ви справді не бачите у що вкладаються ваші гроші? Зал не ремонтується, дитина не їсть чи клас не удосконадюється? Капітал працює. Хоча хочеться висловити щиру Вам подяку: цей коментар є одним з небагатьох, який прямо стосується теми. Щодо Віктора Дмитровича, то це один з небагатьох, що не мають власного автомобіля(порівняно з директорами інших шкіл), живе у квартирі, ане у казково у будинку. Міркуйте!
!!!! Показати IP 14 Листопада 2013 12:27
Ну наскільки хто знає то Недужко живе біля школи і машина йому не треба !!!!Це вже просто повний брєд!!!Стаття була про хабарництво, а не про те який Недужко і всі остальні погані!! школа № 9 найкраща ,а не вірете зайдіть туди і спитайтесь в учнів , а не обсирайте її...
Андердог до !!!! Показати IP 15 Листопада 2013 09:33
Постає одне питання: куди йдуть зібрані кошти?
Андердогу до Андердог Показати IP 15 Листопада 2013 19:54
Відсоток зібраних коштів йде на освітній заклад але й частини йде на подарунки потрібним людям таким як гребенюк, силка, лещенко(день народження, день вчителя, 8 березня, новий рік ...)на фуршети до різних свят семінарів, які часто проводять.Були б гроші а куди потратити знайдуть
Лєра Пашкова .. Показати IP 14 Листопада 2013 19:08
ТА ЩО ви взагалі пишете... якусь брехню..Наша школа сама -сама краща ,і це все брехня ....і про вчителів ітд..Карочє не потрібно принижувати нашу школу !!!!!!!!!!!!ВОНА САМА -САМА КРАЩА ,ЛЮБА МОЯ ШКОЛА ..ПУНЯТНО ....НЕ ВТРУЧАЙТЕСЬ В НАШУ ШКОЛУ ....*))))
Андердог до Лєра Пашкова .. Показати IP 15 Листопада 2013 09:31
Вчителька української мови після твого коментаря або втратила свідомість або звільнилася з роботи
Андердог Показати IP 15 Листопада 2013 09:29
І ПІДІБ'ЄМО ПІДСУМКИ: 1) НЕДУЖКО ДЕРЕ ГРОШІ З БАТЬКІВ СОБІ В КАРМАН І НЕ ТІЛЬКИ 2) І НЕ ТІЛЬКИ ВІН ДЕРЕ А І ВСІ ДИРЕКТОРИ ШКІЛ, ТІЛЬКИ ТРОХИ МЕНШИХ МАСШТАБАХ ТА БІЛЬШ ЯКІСНО (ЯКІСНІШЕ ЦЕ ПРИХОВУЮТЬ) 3) Я НЕ ЗНАЮ ТАКОЇ ГАЛУЗІ ДЕ Б НЕ ДЕРЛИ ГРОШІ
Андердог Показати IP 15 Листопада 2013 09:41
Додам, старшого недежка не знаю, але аенший ще той аферист. Полікуйтесь в нього
Просто мама. Показати IP 15 Листопада 2013 21:37
Прочитала коментарі і стало дуже страшно за наших дітей, за освіту, за державу. Злоба, агресія, невігластво, бажання принизити інших за принципом "як не з'їм, то хоч надкушу" фонтаном б'є із кожного коментаря. Люди добрі, схаменіться! Невже бажання плюнути на іншого стало пріоритетом вашого життя, а де ж Біблейська істина любові до ближнього, а де ж дотримання принципи "не суди судимі не будете"? Так є проблема, але це проблема не окремо взятої школи чи директора. Я не адвокат чи обвинувач того, що відбувається в НВК №9, ми закінчили уже школу,але промовчати я не маю права. Ми теж здавали гроші, так, не завжди це подобалося, але дитина навчалась у чистій, теплій, сучасній школі і це було головне. Моя дитина закінчила школу далеко не медалістом, але я щиро вдячна учителям, які дали дитині хороші, ґрунтовні знання, впливали на формування особистості, виховували почуття гідності, лідерства, людяності. Я свідома того, що не всі учителі ідеальні, що є проблеми поборів, але, шановні батьки, дайте кожен собі відповідь, чи не ми самі причетні до цього, чи не ми самі стимулюємо побори у школах, дитячих садочках. Чи зміг би директор вигнати усіх учнів, якби увесь клас відмовився здати гроші, чи зміг би розігнати усю школу, якби усі батьки відмовилися здавати гроші взагалі, чи в таких розмірах? Я розумію, що питання риторичне, але..... В любій ситуації не втрачаймо людяності, гідності, мудрості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus