USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП в центрі Луцька: автофестиваль почався з аварії. ФОТО

5 Жовтня 2013 15:32
В одного із учасників колони гостей фестивалю «AutoWESTern» відмовили гальма, і автівка врізалась іншу, яка їхала попереду.

Інцидент трапився на вулиці Винниченка. Як розповів водій «копійки», він спускався вниз по вулиці, коли у нього відмовили гальма. Хлопець намагався гальмувати передачою, але, все ж, уникнути зіткнення не вдалось.

«Копійка» наздогнала ВАЗівську сімку. На щастя, постраждали лише автомобілі. У ВАЗа 2101 «пішло» крило, розбита фара та бампер. Схожі пошкодження, але у задній частині автомобіля, і у «сімки».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
якщо Показати IP 5 Жовтня 2013 15:46
металолом участь в фестивалях приймає,то такі й наслідки.
Андрій Показати IP 5 Жовтня 2013 19:22
незрозумів взагалі твого коментаря
Поясню Показати IP 5 Жовтня 2013 20:42
Ці корчі вже мають 6 раз бути утилізовані і переплавлені. Як би їх не підарасили власники - це бабло і час в нікуди, і потенційна небезпека на дорозі для інших учасників руху
хахах Показати IP 5 Жовтня 2013 23:11
ноунейм, незнаю хто ти но тобі скажу і мерседеси Е класу попадають в аварії, їх теж на утилізацію?
Баннед до хахах Показати IP 7 Жовтня 2013 09:42
Давно не читал статьи, где в Мерседесах отказывали бы тормоза ни с того ни с чего...
BT до Баннед Показати IP 7 Жовтня 2013 11:23
Да якби ці авто не в пробігу участвували то ніхто б про це і не згадав!!! і ти не знав би. От так і про "мерседеси". Чи ти може всі статті місцевої преси по Україні перечитуєш?))
vinexpert.com.ua Показати IP 6 Жовтня 2013 00:30
ЦЕ НЕ РЕКЛАМА!!! ІНФОРМАЦІЯ БУДЕ КОРИСНОЮ УЧАСНИКАМ ДТП. У переважній більшості ДТП складно встановити ступінь вини того чи іншого водія, не знаючи швидкості, з якою рухався його транспортний засіб. Пропонуємо проведення автотехнічних досліджень та судових експертиз з наступних питань: - Визначення швидкості руху транспортних засобів при ДТП з врахуванням їх пошкоджень. - Дослідження параметрів зіткнення автомобілів на предмет їх відповідності параметрам розкриття подушок безпеки. - Дослідження обставин ДТП та відповідності дій учасників вимогам правил дорожнього руху. - Дослідження наїздів на пішоходів. Деталі на сайті: VINEXPERT.COM.UA
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2013 12:43
Відмовили гальма? А остання фотографія про що говорить?
гость Показати IP 6 Жовтня 2013 13:45
говоорить шо несправні 100% бо одне хватануло
Поясні Показати IP 7 Жовтня 2013 12:31
Це ти під**иш, а власники таких машин, як правило, заробляють гроші на них самотужки, бо ціни на них не захмарні і цілком реально придбати не влазячи в кредити та не будучи крутеликом,а придбавши підтримують машини в хорошому стані.А крутих машин а аварії в ДТП потрапляє більше ніж таких скромненьких, бо ганяють, як скаженні, на них здебільшого дебільні мажорні дітки, яким батьки купили і машини і права, а в разі чого куплять і ДАЇ, і суд.
підтримую поясні Показати IP 7 Жовтня 2013 15:23
всее правильно все на дорозі може бути.а крутих машин скіки не подивишся в новини скрізь мажори і крутизна.
юрій Показати IP 8 Жовтня 2013 12:46
поки такі додіки, які писали коментарі вище не зароблять самі собі хоча б на шниле корито грошей,так і не зрозуміють цього...всі вони жеруть з гаманців предків...тому і філософствують тут.Нехай би це власникам в очі сказали,а не тут язиком підлогу підмітають!!!
caH4ez Показати IP 8 Жовтня 2013 18:15
Всі тіки п*здіти можуть.Ніхто такого нехотів навмисно.чи людський фактор чи підвело авто.головне всі цілі.в машини душу вкладаєш дивишся як за дитиною.а тут прикрість.звісно жаль.А на таких як пишуть п****сили авто........одне місце ложив би я.бо власникі старааються підтримувати їх заглядають,а всяка бикота тіки щой поонадивлюється і критикувати лізе оВАЗ шо за машина на утиль пора.вам би запора в рукі а то з автошколи вийдуть і всі шумахери і водії з 50літнім стажем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus