USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічну перестрілку у Слов’янську влаштували диверсанти, - СБУ

20 Квітня 2014 14:36
Служба безпеки України офіційно повідомила, що у стрілянині на блокпосту у Слов'янську представники українських організацій участі не брали, інформує ТСН.

"Встановлено, що цієї ночі у Слов'янську не було жодної організації, окрім самих диверсантів та представників криміналітету, яких підтримують та озброюють офіцери ГРУ ГШ ЗС РФ. Це підтверджують оперативно-слідчі дії, які здійснюють на місці правоохоронні органи України", - йдеться в повідомленні відомства, пише УНІАН.

У спецслужбі також спростували інформацію деяких російських ЗМІ, які запевняють, що в інциденті начебто брали участь представники "Правого сектору". Як зазначили у відомстві, на блокпосту інсценували зовнішній напад та розстріл автомобілів, внаслідок чого трагічно загинула людина. Нагадаємо, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Вікторія Сюмар також спростувала участь "Правого сектору" та велику кількість жертв у Слов'янську.

Нагадаємо, що раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що 20 квітня близько третьої ночі у Слов'янську на Донеччині на одному з блокпостів сталася збройна сутичка між двома групами людей. Як повідомляє МВС, внаслідок цього одна особа загинула та три отримали вогнепальні поранення. Постраждалих госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
100% инфа Показати IP 20 Квітня 2014 15:44
Стрелял Путин, к гадалке не ходи...
НЕЛУЧАНИН до 100% инфа Показати IP 20 Квітня 2014 23:35
путлєр гороху не їсть, тому стріляти не може, а от бреше як собака підзаборна. стріляють його вірні гобліни
Пишет Михаил Показати IP 20 Квітня 2014 19:07
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus