USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Записка Нємцова про російських десантників на Донбасі

5 Березня 2015 22:00
Помічниця Бориса Нємцова Ольга Шоріна показала агентству Reuters записку, яку політик передав їй напередодні вбивства. Про це повідомляє «Українська Правда».

Зі слів Шоріної, вони обговорювали підготовку доповіді про участь російської армії в конфлікті на сході України.

Побоюючись, що його прослуховують, Нємцов написав на аркуші паперу: "Зі мною зв'язалися десантники з Іванова. 17 вбитих. Десантникам не платять їхні гроші, але зараз вони бояться говорити".

Reuters зазначає, що не має незалежного підтвердження автентичності написаної від руки записки.

"Він підтримував зв'язок з десантниками. Як він це робив, я не знаю", - сказала Шоріна.

Як відомо, Борис Нємцов був застрелений 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви. Вбивці не знайдені. Подробиці розслідування не розголошуються.

Відомо, що останнім часом Нємцов працював над доповіддю про участь російських військ у конфлікті на сході України.

Опублікувати зібрані матеріали після смерті Нємцова пообіцяв Ілля Яшин. Разом з тим висловлюються побоювання, що ці матеріали могли бути вилучені слідчими, які ведуть справу про вбивство політика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 06:24
Останнім часом Нємцов працював над Дурницкою ............ ,а не над доповіддю про участь російських військ(отображается как удаленный)
... до Анонім Показати IP 6 Березня 2015 10:46
Тебе видно життя образило і жаба душить.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 08:21
Зненавиділа горе- політиків і горе- Президентів України і Росії !!! Знущаються над моїм простим народом і народом Росії . Скільки загинуло мого українського народу ?...Скільки людей без рук, без ніг, поранених?.. Скільки людей зниклих безвісті?...Скільки горя від тієї дурної війни, яку почали олігархи-ідіоти Росії і України !!! Плаче моя Україна ... Плачуть діти, батьки , родичі... Не знаю, як має український народ це все пережити і витримати і коли закінчиться та страшна війна ?! СХАМЕНІТЬСЯ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ І ГОРЕ-ОЛІГАРХИ РОСІЇ І УКРАЇНИ !!! ВСЕ МИНАЄ В ЦЬОМУ ЖИТТІ... ВСІХ НАС ЧЕКАЄ ФІЗИЧНА СМЕРТЬ...В МОГИЛУ ВАМ І ВАШИМ ДІТЯМ, ЯК І МЕНІ НІХТО НЕ ПОКЛАДЕ ЗОЛОТА-СРІБЛА, А ДАДУТЬ ЗЕМЕЛЬКУ НА ЦВИНТАРІ СТАНДАРТНУ, ЯК І ВСІМ - БІДНИМ І БАГАТИМ !!! БОЖЕ, ДАЙ МУДРОСТІ "ПОЛІТИКАМ" Росії І України припинити війну.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 10:20
коментар було видалено
Штірліц Показати IP 6 Березня 2015 11:16
10 секунд летів метеорит над Челябінськом - 100500 відео і фото. Рос. армія на Донбасі рік "воює" - ЖОДНОГО відео ( нерахуючи фото комбайнів з космосу) про перетин кордону рос. військами)) Стелс-армія)))
Вася до Штірліц Показати IP 6 Березня 2015 12:16
І шо ти мелеш, троляка? Як у воду пер*нув.. Іди, протри очі, бо вже рублями позакисали..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus