USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

ПАРЄ закликала Росію відновити розслідування щодо вбивства Нємцова

28 Травня 2019 23:40
ПАРЄ розповсюдила доповідь про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, в якій закликала російську владу знову почати розслідування.

Про це повідомляє Новое Время з посиланням на прес-службу ПАРЄ.

У доповіді містяться заклики вжити додаткових заходів у рамках відновленого розслідування.

Йдеться про пошук інших, раніше невивчених записів з камер спостереження і про допит свідків, які могли б надати нову інформацію. Зокрема, Федеральна служба охорони РФ раніше заявила про відсутність відеозаписів з камер, оскільки вони не були спрямовані на місце злочину.

Крім того, у доповіді викладені вже відомі факти щодо вбивства Нємцова, а також показання засудженого Заура Дадаева. Уточнюється, що в рамках розслідування, проведеного російською владою, міститься безліч протиріч і невідповідностей.

Нагадаємо, російського опозиціонера Бориса Нємцова застрелили 27 лютого 2015 року на Великому Москворецькому мосту поруч з Кремлем.

У червні 2017 року суд визнав винними у його вбивстві Заура Дадаева, Анзора і Шадіда Губашевих, Тамерлана Ескерханова і Хамзата Бахаева. Їх засудили до термінів від 11 до 20 років.

Сім'я Нємцова після винесення вироку заявила, що злочин нерозкритий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 28 Травня 2019 23:49
да ну,закликае прямо,ух ты как.а америкосы убийство Кенеди уже расследовали,или англосаксы своей принцессы? че молчим парэ?
До 777 Показати IP 29 Травня 2019 06:51
Пора викликати нашу наводчицю на нємцова - модель із зниженою соц відповідальністю? І чому її руські відпустили? Не міняли випадково?
Клава Показати IP 29 Травня 2019 10:22
а що, розслідування з малайзійським Боїнгом завершили ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus