USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Дітей із неблагополучних сімей зводили в цирк та нагодували морозивом. ФОТО

20 Серпня 2012 14:02
40 дітей із сімей зі складними життєвими обставинами побували в цирку цими вихідними.

Акцію провела СГО «Молодіжна Платформа» 18 серпня.

Квитки на виставу Київського державного цирку «Шапіто» коштували від 100 гривень. Для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, це значна сума, однак, силами добрих людей дітки все ж отримали заряд позитиву у цирку.

«Такі дітки самі по собі нечасто бачать радість, а радість треба дарувати, бо це, мабуть, круто», ‒ висловив думку один із активістів проекту «Чутливі серця», які теж долучилися до акції, Жора Потапчук.

«Чутливі серця» були чутливими і в цей день, подарувавши смачну мить для діточок. Маленьких шанувальників цирку частували морозивом, яке, як дітки самі казали, було дуже смачне.

«Для таких діток, мабуть, будь-яка дрібничка ‒ це радість. Хочеться подарувати якийсь приємний спогад, щоб вони знали, що люди не байдужі до них, дрібничка, але все ж таки їм буде приємно», ‒ розповіла голова благодійного проекту «Чутливі серця» Аня Рекретюк.
На запитання: «Що б ви хотіли побачити в цирку?» діти чомусь вперто відповідали, що хочуть побачити кішок, навіть хижих. Все ж таки бажання здійснилося, і дітки побачили хижу кішку, щоправда, маленьку.

«Найбільше нам сподобалися дресировані собачки, а ще смішний клоун Афоня, цікаво було подивитися на маленького леопарда. Нам було надзвичайно цікаво та незрозуміло, як фокусник у коробці крутить в різні сторони свою помічницю, а вона виходить потім ціла», ‒ діляться своїми враженнями, доповнюючи одна одну, дві дівчинки.

Як розповідали малюки, багато хто із тих, які пришли, жодного разу не були в цирку.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Щиро Показати IP 20 Серпня 2012 14:59
Молодці. Так тримати. Невже наші молодіжви врешті відійшли від пустих балачок, а почали займатись добрими ділами. Таких організацій треба більше. Дякую Назару і Захару.
Один з фондів Показати IP 20 Серпня 2012 15:20
Молодці
олололололололололололо Показати IP 20 Серпня 2012 16:30
ну що тут скажеш - молодці
Насруло Показати IP 8 Листопада 2017 13:52
Мне не нравится это!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus