USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лучанка виборола гран-прі національного конкурсу краси

27 Квітня 2016 14:21
У Полтаві відбувся конкурс краси «Принц та Принцеса країни 2016». На змагання приїхали юні учасники з усієї України та переможці минулих років.

Кращі представники модельних агенцій з усієї України змагалися за корону та «Гран-прі» конкурсу. Цьогоріч у змаганнях взяло участь близько п’ятдесяти учасників від чотирьох до вісімнадцяти років. Чесні та вимогливі судді обирали кращих протягом двох конкурсних днів. Спочатку конкурсанти презентували свої таланти. Наступного дня моделі показували своє вбрання під час хореографічних постановок.

Згідно з результати, гран-прі конкурсу виборола лучанка Анна Климовець. Окрім Анни, переможцями також стали Валерія Буряк, Злата Петрова, Уляна Сафонова та Арсен Магега.

«Мені дуже сподобалося, хоча і було дуже важко: тяжкі репетиції, велика конкуренція. Досить цікава була програма. Найбільше мені запам’яталася поїздка у село Диканька, де була театралізована вистава. А ще нас там пригощали галушками та варениками з вишнями», - розповіла Анна Климовець.

Зазначимо, після конкурсу дівчина отримала запрошення на кінозйомки в Одесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю З ЛУЧАНКОЮ - МАЛЕНЬКОЮ МІС СВІТУ-2015
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Педобір Климовець Показати IP 27 Квітня 2016 15:28
І коли мої ясні віченьки перестануть спостерігати "Міс шкіряний мікрофон"?
Анонім Показати IP 29 Квітня 2016 00:47
Девочка обаятельная. Не классическая красота, а харизма... Не отнимешь....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus