USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи легка ноша у волинської листоноші

24 Листопада 2014 08:00
Начальство називає Ольгу Андріївну Ляшук однією з кращих листонош відділення поштового зв’язку №8 міста Ковеля. Вона має найкращі показники з передплати періодичних видань, оперативно і бездоганно доставляє поштарський вантаж до осель ковельчан, успішно знаходить спільну мову з колегами. Та головне – люди її просто обожнюють. Про це інформує «Слово Волині».

Ольгою Ляшук сонячна жінка по вінця сповнена позитивною енергією. Тому, очевидно, і тягнуться до неї ті, котрі чекають-виглядають поштарку біля воріт своїх будинків чи біля під’їздів багатоповерхівок, на ганку приміщення поштового зв’язку.

Вона зросла в селянській сім’ї села Смідин Старовижівського району, де, окрім неї, яка любила співати й вишивати, виховувалось четверо братів. Знала сільську роботу, закінчивши кулінарне училище, працювала кондитером. Згодом у місті залізничників вона зустріла Валерія, з яким побралася і якого й досі вважає найкращим чоловіком у світі. Разом виростили синів Віталія та Олександра, тішаться онучатами Ангеліною, Артуром та Анею.

У розмові листоноша зронила фразу, яка, мабуть, і стала ключем до розгадки її людської суті: «Я будь-якої роботи ніколи не цуралась: ні колись, ні тепер». Також пані Ольга зізнається: «Працювати на посаді листоношею нелегко, але саме на цій роботі я отримую задоволення від спілкування з людьми, тішуся відчуттям, що дуже потрібна своїм землякам. А ще – я дорожу колективом поштарів, де трудяться віддані своєму покликанню такі досвідченні листоноші як Галина Євсюк, Єва Макарусь, Катерина Мороз, Ніна Юхимук, Ольга Семенюк, сортувальниця Валентина Кичко та інші. Мені пощастило бути поруч із ними».

Коли завершує ранкові домашні клопоти, то сідає на велосипед і прямує до відділення поштового зв’язку, де сортує газети, журнали, кореспонденцію. Після цього бере курс на свою дільницю, до складу якої входять велелюдні вулиці Брестська, Володимирська, Окружна, Модеста Левицького, Лепкого, Волі. Має жінка чималий обсяг роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus