USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відоме луцьке модельне агентство святковим показом відзначило 15-річчя

4 Грудня 2016 10:47
Вечір моди та стилю у Луцьку: модельне агентство Марини Занюк «MZM Models» відсвяткувало своє 15-річчя. Світсько-модельний раут, який відвідали відомі дизайнери з різних куточків України, відбувся 3 грудня у розважальному центрі AdrenalinСity.

Зала арт-кафе «Стоп-кадр» прийняла безліч гостей із різних фешн-індустрій. Окрім місцевого бомонду, захід відвідали і перукарі, і стилісти, і візажисти. Усі присутні під легку музику у виконанні Вікторії Михайлець мали можливість поспілкуватися у невимушеній атмосфері за келихом вина та почастуватися різними смаколиками.

Захід розпочався із вітального слова головної винуватиці свята – Марини Занюк, яка щиро подякувала усім присутнім за те, що вони завітали на святкування.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини пані Марина розповідає, що з дня заснування агентства воно дуже змінилося, зокрема, розвинулося у професійному напрямку. Сьогодні ж, каже Марина Занюк, перед волинськими дівчатами відкриваються двері Європи та Азії, що дає змогу волинянкам реалізувати себе на високому рівні.

«Наші дівчата – часті учасниці показів у Мілані, Парижі, Токіо, Лондоні та інших великих містах світу, що говорить про високий професійний рівень моделей. За 15 років ми дуже змінилися. Так, на початку були модельною школою, а тепер стали агентством, і зараз наших дівчат запрошують у кращі агенції світу», - каже пані Марина.
Святковий показ, приурочений до 15 річниці модельного агентства, розпочався із презентації стилю SIYA, авторкою якого є переможниця MostFashionAwards Анастасія Діденко - дизайнерка-естет, яка несе ідею моди як мистецтва і пропагує філософське ставлення до зовнішнього вигляду.

Серед тих, хто демонстрував одяг модельєрів з різних областей України, - вихованка «MZM Models» Соломія Маєвська. Дівчина розповідає, що наразі мріє попрацювати у Європі, аби стати відомою на міжнародному рівні у світі модельного бізнесу.

«Я закінчила модельну школу Марини Занюк й зараз беру участь у показах, працюю. Навчання у модельній школі дало старт моїй кар’єрі, зокрема, тут навчили правильно ходити та правильно поводитись у світському середовищі. Це дуже цікаво»,- ділиться Соломія.
"Упевненою ходою моделі у розкішних вбраннях ніби розтинали джазові акорди музики, а глядачі із захопленими поглядами супроводжували довершені силуети, які рухалися подіумом", - саме так можна описати вчорашнє свято краси і моди від модельного агентства Марини Занюк.

Вадим та Анна Панафідіни
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
а Показати IP 4 Грудня 2016 10:54
Де та ГАВУРА З Прилуцького
Льоша до а Показати IP 4 Грудня 2016 13:58
Відпрацьовуває побите авто)
Вітя Показати IP 4 Грудня 2016 14:43
На перщому фото страшнувата але худенька панянка
Артем Показати IP 4 Грудня 2016 16:42
Витек, на вкус и цвет товарища нет
До Льоши від а Показати IP 4 Грудня 2016 17:05
Відпрацьовує
Андрій Показати IP 4 Грудня 2016 18:14
на фото всі в мобілках певно цікаво було :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus